Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 годин назад, елкга сказав:

чего Вы спешите,кому положено"по 8" еще не откупились.Камазы сами не загрузятся.

Камази напевне гривнею грузять,виходить так 🤔 p.s. Пропозиція валюти вдвічі перевищує попит неї. Обсяг заявок на купівлю – 3 млн. дол.; на продаж – 7 млн. дол

• Хаха 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 3
Опубліковано
1 час назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Камази напевне гривнею грузять,виходить так 🤔 p.s. Пропозиція валюти вдвічі перевищує попит неї. Обсяг заявок на купівлю – 3 млн. дол.; на продаж – 7 млн. дол

Звичайно, гривнею, а чим ще? Свого часу доводилось мені бачити броньовані спецавтомобілі на базі КамАЗ,до речі, що виїжджали з воріт Банкнотно-монетного двору (БМД) у Києві. 
Що ж до пропозиції, все вірно. Сьогодні багато продавали під податки. 

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 3
Опубліковано
3 часа назад, сказкин сказал:

Ну пока ваши прогнозы не збываются. Курс даже после обеда просел... 

С утра и до обеда сегодня виросли на 10 копеек Межбанк и Наличка... Потом НБУ начал заливать Ринок... Если ви видя просадку  не успели продать хоть что нибудь - кто виноват?

Надо следить за Ринком - и будет Вам счастье...

Опубліковано
59 минут назад, Mozart сказал:

Звичайно, гривнею, а чим ще? Свого часу доводилось мені бачити броньовані спецавтомобілі на базі КамАЗ,до речі, що виїжджали з воріт Банкнотно-монетного двору (БМД) у Києві. 
Що ж до пропозиції, все вірно. Сьогодні багато продавали під податки. 

вообще то раньше возили спецвагонами, а камазами то так, мелочь, туда всего 15 тонн влазит...

Опубліковано

Дрейф вниз на мб завершился.

Неплохо ,что эта пятница непохожа на две последние которые были без фикса.

Не должно быть стереотипа .Стереотип формирует определённые ожидания у клиента. Клиент не должен расслабляться.

Для хорошей работы у клиента должно "подгорать".😂:help:

• Лайк 1
  • Хаха 3
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано

Хочу добавить ,может это не все видят. Есть ощущение ,что с 6 февраля на мб формируется треугольник. С минимумами каждый раз выше и максимумами каждый раз ниже. 

Выход из треугольника может быть в любую сторону. Но на плохом фундаменте более вероятен вверх.

• Лайк 6
  • Дякую 2
  • Сумно 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано
2 часа назад, Fat Point сказал:

Есть ощущение ,что с 6 февраля на мб формируется треугольник. С минимумами каждый раз выше и максимумами каждый раз ниже. 

Выход из треугольника может быть в любую сторону. Но на плохом фундаменте более вероятен вверх.

Пока у НБУ/Минфина есть 43 миллиарда резервов в закромах - можно рисовать любые фигуры.

Опубліковано
В 19.02.2025 в 20:39, olmasss сказал:

Завтра может бить Оеей учитивая новостной вечерний Фон... Наверное побуду Без Продажи с утра до вияснения...

Ну як вияснили ? Шось продаєте ? P.S ....вже дехто тута протирав руки в надії заробити на паніці,і про камази писали які будуть грузити долларом,в ітозі судя по міжбанку грузять гривнею ті камази,як показує практика,оленів поменшало ,і ніхто не біжить лом'я роги по обмінках купляти доллар на фоні поганих новостей,бо життя вже навчило.Нікого незакликаю особисто перебувати у цей складний час у гривні,кожен нехай робить все на свій розклад,як йому спокійніше так жити,ну закликаю тримати голову в холоді,і не вестись на "все пропало", "зраду""ракети","пружини",уходящі поїзда з "посліднім вагоном" і маніпуляції баригів,які на фоні поганих новин хочуть заробити на пересічних людях,звісно всіх валютчиків на форумі я не називаю баригами,але я і такі,імена називати небуду,по моїх дизлайках ,можна побачити їх ,неозброєним оком....Всім Миру і Добра,а рижому прийти до тями....

• Лайк 6
  • Не розумію 1
  • Сумно 1
  • Подобається 6
  • Не подобається 4
Опубліковано
4 часа назад, Fat Point сказал:

Хочу добавить ,может это не все видят. Есть ощущение ,что с 6 февраля на мб формируется треугольник. С минимумами каждый раз выше и максимумами каждый раз ниже. 

Поки я бачу магію на рівні 41,80 вкотре на мб,  але так довго не буде,  треба визначатись... 

Опубліковано
17 минут назад, Twin сказал:

Поки я бачу магію на рівні 41,80 вкотре на мб,  але так довго не буде,  треба визначатись... 

Уже всё решили, просто народу не скажут, чтобы раньше времени не начали бумагу прибивать. Сюрприз будет.

• Лайк 1
  • Сумно 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 2

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...