Перейти до змісту

Каким будет курс 01.07.2026?  

128 проголосували

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.07.2026? (голосование будет закрыто 15 июня)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
      0
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:

Де долар - просто "цінний папір", який відображає несталу кількість гривень. Тобто ця кількість гривень може зростати (і швидше за все буде зростати). 

За володіння справжнім цінним папером сплачується дивідентний або купонний дохід.

Опубліковано
5 годин тому, Mихаил сказав:

Итоги недели

У мене періодично виникає таке питання. Якщо торгівельна сесія USD/UAH відбувається протягом 8 годин (умовно), а не цілодобово, то як можна аналізувати таймфрейм 4H - він же ж не повний.

Опубліковано
11 часов назад, Ashuprox сказал:

У мене періодично виникає таке питання. Якщо торгівельна сесія USD/UAH відбувається протягом 8 годин (умовно), а не цілодобово, то як можна аналізувати таймфрейм 4H - він же ж не повний.

Просто я 3 часа после 14.00 считаю за 4 , потому как переносить на другой день думаю будет неправильно. Это ж не Форекс где торговля идёт целые сутки .Тем более другой день - это уже зачастую и другое настроение на рынке. Я это делаю чтобы иметь сигналы для более точного входа или выхода ,не дожидаясь подтверждения на дневке.И того на дне получаем две свечи,  - их что нельзя анализировать? Условно их можно назвать 12 - ти часовыми , но это не меняет самой сути вещей.

• Лайк 2
  • Дякую 2
  • Подобається 1
Опубліковано (змінено)

Импорт (не военный) может схлопнуться. Валюту НБУ продавать надо, чтобы направить на выплаты. За крепкую гривну купить специмпорта можно больше. Нашим жуликам гривнёвые овгз конвертировать в валюту надо. Можем укрепиться.

Змінено користувачем Сова

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...