Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
9 минут назад, INJHV сказал:

Цена - это та денежная сумма, за которую потребители готовы приобрести или реализовать товар (услугу),

Немного поправлю ни ИЛИ а И должно быть. Тоесть примерно так: Цена - это та денежная сумма, за которую покупатель готов приобрести а продавец реализовать товар (услугу). Потому что я готов приобрести бакс и по 1 грн, только кто же мне его продаст :)

Опубліковано:
2 минуты назад, Himik сказал:

Ок, снова записал. Ваш прошлый прогноз по дате принес + 10 коп прибыли тем кто собирался продать на указанную Вами дату и около 2 грн тем кто слился на пику

Вы меня ни с кем не путаете? :blink: ;) Впрочем это уже не относится к теме ветки (в личке можем пообщаться если есть желание), просто и на том спасибо, что хоть не обвинили, что люди слушая меня пофиксили убытки :D, а посчитать что всего-то 10коп - это пусть останется Вашими подсчетами. Думаю, что люди заработали куда больше...

Опубліковано:

Грошовий агрегат М3: листопад 1045092, грудень 1102700, січень 1066100
Грошовий агрегат М0: листопад 289438, грудень 314392, січень 294997
Грошова база: листопад 357588, грудень 381576, січень ??? дані на сайті НБУ будуть десь з понеділка.

Опубліковано:
2 минуты назад, Кремень сказал:

Вы меня ни с кем не путаете? :blink: ;) Впрочем это уже не относится к теме ветки (в личке можем пообщаться если есть желание), просто и на том спасибо, что хоть не обвинили, что люди слушая меня пофиксили убытки :D, а посчитать что всего-то 10коп - это пусть останется Вашими подсчетами. Думаю, что люди заработали куда больше...

Ну от Ваше сообщение:

Що ж до того, що Ви написали, то я нагадаю, що писав : що ті, хто купив по 27,3 будуть мати профіт до кінця 2016року і я свій прогноз не міняю, хоча особисто я купував ще по 26,8, потім продавав і знову купував, але то вже таке.... Основний мій меседж і неділю тому, і дві неділі тому були про те, що все куплене від 27 до 27.3 - то є розумне рішення. Скажу навіть більше, що і ті хто НАВІТЬ СЬОГОДНІ зранку ще купить долар, до кінця року продасть його дорожче (якщо звісно буде слідкувати за ринком, а не стояти в черзі за шампанським чи мандаринками ;), хоча для особливо спритних немає проблем встигнути все зробити і за рахунок прийняття вірних рішень їм новорічний стіл обійдеться ну так би мовити задаром, особливо тим хто має підписку і в курсі всих подій як то кажуть прямо з "передової" де працюють наші оператори та Гіганти). Тож вдалих Вам свят...

Тобто там купували по 27,3 На кінець 2016 року по ФР можна було здати по 27,4. І купити по 28,2. Ті хто звісно тримав і після Нового року ті в більшому +. Але якщо придератися до слів прогнозу то 

"ті, хто купив по 27,3 будуть мати профіт до кінця 2016року" 
Я нагадаю що це просто моя статистика ведення прогнозів по тим форумчанам досвід яких я вважаю достатньо великим і до кого варто прислухатися. Нажаль Ви пишете тут рідко і набрати норм статистку по Вас складно, а на форумі так і не хочуть ввести замість незрозумілих плюсів мінусів статистику по вдалих/невдалих прогнозах. 

Навіть варіант зробити голосування в цій шапці відкритим, і в кабінеті допиляти кількість попадань в діапазон і кількість промахів кожного! 

Опубліковано:
Только что, Кремень сказал:

Ну так в ЧЕМ я по итогу оказался не прав??? :blink: Я где-то писал, что нужно слиться до конца года? НЕТ. Я написал, что профит обеспечен, а его велечину уже каждый регулирует крепостью своих нервов и собственным видением ситуации.

А разве я говорил что Вы неправы? Нет я как раз сказал что Ваш прогноз был верен! 

1 минуту назад, Кремень сказал:

Запишите обязательно. И как только и этот прогноз сбудется не забудьте ИМЕННО В ТОТ пост с моим прогнозом про 30 , который Вы процитировали поставить свою плюс чисто в знак признания что я снова никого не подвел ;).

Обязательно поставлю даже сейчас! Я в 30 тоже верю, ну может не прямо когда снег сойдет так как это немного размыто :), но думаю мы 30 увидим.

3 минуты назад, Кремень сказал:

Чисто для Вас напишу (хотя вы и не верите в кукловодов), что играют они профессионально

Все зависит от понимание слова КУКЛ, если считать что им есть група людей которые знают что им делать и как, и действуют без сговора между собой, то в такого кукла я верю, он называется рынок. Но в теорию заговора определенных лиц для того чтоб качнуть ситуацию не очень, я не отрицаю возможности, но и не говорю что так есть.

Опубліковано:

Грудень минулого року і січень цього, зробили повтор. Лютий поки йде не по плану, але все ще по переду, згадайте мій недавній пост, якщо не буде росту з 10-го то...  Але як бачимо почали чітко, навіть вчора зробили тренінг;)