Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
5 минут назад, Texhokpat сказал:

Чего я погорячился? Если не перекредитуются, то надо будет спалить ЗВР почти до нуля. Их там всего 5,7 миллиарда. А в следующем году отдавать около 5. Если такую сумму выгребать с межбанка то курс полетит как на ракете. Если не платить то дефолт и опять полетим как на ракете. Короче говоря звезды ждут:D.

А ваше видение какое если не секрет?

Не секрет, в следующем году  если не будет каких-то потрясений в стране, то курс выше 30-ти не вижу, думаю и цифру 30 не увидим, и это хорошо

Опубліковано: (змінено)

Да и спреды у банков : 30-40 копеек , когда такое было ( не порядок ) .

нужно хотя бы как то по адекватней шоли .

рынку подышать дать .

Змінено користувачем 2000
Опубліковано:

В этой стране все пошло "не так", прогнозы гигантов основываются на доступной рыночной информации, а так как рынок в ручном управлении, долгосрочные прогнозы часто мимо кассы и это нормально.

Опубліковано:
14 минуты назад, Василь-Рівне сказал:

Я не гігант, але чудово розумію, що в нашій країні долар переоцінений (ну наприклад : про каренсі боард сподіваюсь щось чули і знаєте, що там має бути), міркую, що і деякі гіганти про це здогадуються, але мовчать і заганяють всіх у дорогій долар, для чого вони це роблять? Є здогадкі, але це лише мої здогадкі, тому, викладати  їх тут не буду.

Данилюк мабуть також заганяє, з курсом бюджету 29,30 на наступний рік..:rolleyes:

Опубліковано:
8 минут назад, Twin сказал:

Данилюк мабуть також заганяє, з курсом бюджету 29,30 на наступний рік..:rolleyes:

нет, тут финансовый расчет при стабильной ситуации в стране 

Опубліковано:
5 минут назад, Василь-Рівне сказал:

При прогнозуванні, наскількі мені відомо, уряд розглядає три варіанти : песиместичний, нейтральний та оптимістичний. Яким є 29,3 з цих варіантів нам невідомо як і те як будуть розвиватися події в країні у майбутньому. Багато чого залежить від сальдо зовнішньої торгівлі, наразі динаміка його не радує, але невідомо яким воно стане у майбутньому, хоча я, особисто, за оптимістичний варіант.

Чому невідомо, це середній, а значить перспективи в будь якому випадку невтішні...  

Опубліковано:

За останні роки ми вже чітко могли помітити два основних тривалих періоди співіснування МБ і готівкового (колись чорного) валютних ринків. З весни до осені, коли валюта з готівки живить, при чому дуже суттєво, МБ - курс готівки нижче міжбанку, коли восени і зимою іде зворотній процес - курс на готівці вище МБ. В ці періоди за рухами ринку донора можна визначати і поведінку ринку реципієнта. Але трапляються випадки, коли, з певних причин, інтереси гравців і події на цих двох ринках є абсолютно не повязаними, я так собі думаю. Вчора в дописі в розділі економіко-політичних чинників я спробував пояснити, чому кілька найближчих днів ринки можуть рухатися в різних напрямках (поки продаж на МБ буде хоч трошки меншою за купівлю на готівці). Тому, сьогоднішнє продовження росту на МБ може не принести очікуваних і ніби очевидних наслідків для готівки. Шкода, що той допис не прокоментував ніхто з безпосередніх учасників валютних ринків.

Опубліковано:
54 минуты назад, orest777 сказал:

За останні роки ми вже чітко могли помітити два основних тривалих періоди співіснування МБ і готівкового (колись чорного) валютних ринків. З весни до осені, коли валюта з готівки живить, при чому дуже суттєво, МБ - курс готівки нижче міжбанку, коли восени і зимою іде зворотній процес - курс на готівці вище МБ. В ці періоди за рухами ринку донора можна визначати і поведінку ринку реципієнта. Але трапляються випадки, коли, з певних причин, інтереси гравців і події на цих двох ринках є абсолютно не повязаними, я так собі думаю. Вчора в дописі в розділі економіко-політичних чинників я спробував пояснити, чому кілька найближчих днів ринки можуть рухатися в різних напрямках (поки продаж на МБ буде хоч трошки меншою за купівлю на готівці). Тому, сьогоднішнє продовження росту на МБ може не принести очікуваних і ніби очевидних наслідків для готівки. Шкода, що той допис не прокоментував ніхто з безпосередніх учасників валютних ринків.

Писали учасники, що несуть більше, поки, а попит слабкий, тому такий результат. А при такому міжбанку мали б вже 26,50 на готівці розмінювати, а так на вихідні 26,30(35) побачимо. Хоча хто зна, день ще не закінчився..:)