Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
57 минут назад, Lasvegas сказал:

Или наоборот :) 

6 ярдов пойдёт на покупку доллара :shock:

Завтра-послезавтра увидим. Я уже писал, по моим расчетам выплаты по этим ОВГЗ получат банки, в основном госбанки...валюта у них уже есть...и валютных ОВГЗ в этот раз разместили на сумму чуть более 20 млн дол....

Опубліковано:
27 минут назад, Mozart сказал:

Если позволите, я Ваш текст разберу построчно. Сразу уточню: никаких подколок с моей стороны НЕТ и в принципе БЫТЬ НЕ МОЖЕТ. Чисто по сути.

1. Мені здається  що  ринок  завтра  може перевернутись . 
Это нельзя исключать, потому что:
курс ниже 28-и - очень сладкий на момент.
Т.е. тут Вы "маєте рацію", как говорится.

5. і готова підтримати  початок  зростання   безготівкового на мб .

Межбанку абсолютно пофиг, поддержит его нал или нет. В этом году наличка четко следует в кильватере межбанка, так что именно нал смотрит в рот МБ, а не наоборот... 

Та якI пiдколи пане Моцарт , Ви можете  тiльки в ЧатI  де я не почитаю, а це не красить , а навпаки, самI розумi€те. Що до Вашого  допису  то по 5. п.  в мене € заперечення , готiвка на моментI де знаходиться? Вище мб ,чи в кiльваторI? Було вдень  Киiв 00/04  пiд вечiр 02/07. Як бачимо вiдскочила  на вiдмiну вiд мб , тобто  якщо вiдкрива€мось  зростанням мб  готiвка вже приготувалась пiдтримати.Так ?                          ДалI , чого я пишу а Ви тiльки потiм редактуючи мо€  пишете як сво€  у Вас спiвпада€ думка з мо€ю?     Тодi треба визнавати , що Ви зI мною згоднI в ранiще написаному .  

Щось Моцарта давно нечутно. Прогнозування пiк по курсу на листопад , чи змiнилась Ваша думка,  хотiлось би почути? Я все ж таки мiркую, що це буде  друга половина грудня, як ранiше I припускав, освоювання бюджетних коштiв , а також виторг бiзнесу спровоку€ передноворiчне раллI I останнiй загIн . В сiчнI я не бачу драйверу на зростання курсу все якось мертво готiвка на голоднiй пайцI I залежить зараз вiд мб,  та й морквина про транш ось ,ось  буде знову  топ тема в повiстцI дня , але якщо транш якимось дивом про що вже  пишуть  буде до НР , то  пан Моцарт можливо буде  правый  про пiк в листопадI , хоча на мою думку курс зараз за вiкном тримають  занизький, але ще не кiнець листопада, вiрно. Невже коливання по року буде в межах 8-10%? .Залишилось часу вже не так багато I чи приймуть бюджет 19 -го вчасно за плануванням ?Це важливо, бо в украiнськiй практицi, як завжди  припада на грудень .I що нам повiдомлять представники МВФ вивчаючи прийнятий документ в розрахунках? Тому в транш до кiнця року мало вiриться.   В Уряду зараз € валюта  вiд  останнього запозичення $2млрд з яких вiддали передчасно $750млн .боргу , якого  дата повернення була лютий 19-го., тому ризики  на лютий вiдпадають, решта $1.25 млрд на покриття та видатки бюджета  18-го  I за цю валюту  треба отримати якомога бiльше гривнI, тому на мою думку  повинно бути штучне послаблення  курсу, можливо  в  цI останнI 2 мiсяцI року.

Mozart     334337

Mozart
   4 часа назад,  Lucius сказал: 

Пам'ятаю Моцарт казав що вважає що сезонний пік курсу долара буде в цьому році у листопаді.

Чекаємо сюрпризів.

Я ждал бурной реакции после новости, что "МВФ не дало". Но "что-то пошло не так". 
Хоть денег и не поступило, но была "вербальная интервенция" (т.е. лапша на уши), что МВФ и Кабмин договорились, "бла-бла-бла", тут это уже многократно обсудили. И благодаря этому удалось разместить 2 ярда еврооблигаций, правда, под дикий процент, но все же. Так что острота момента снята, и пик может сдвинуться с ноября на декабрь, если резко выбросят бюджетную гривню.

•  
Опубліковано:
13 часов назад, 101195 сказал:

ДТ Прибалтика - 28 грн (Розница)

Globalpetrolprices 5 ноября 2018

Латвия 1,29 евро литр

Эстония 1,37 евро литр

Литва 1,15 евро литр

Ты часом ее врешь?

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Не розумію 2
  • Не подобається 4
Опубліковано:
9 часов назад, Перес де Куэльяр сказал:

Та якI пiдколи пане Моцарт , Ви можете  тiльки в ЧатI  де я не почитаю, а це не красить , а навпаки, самI розумi€те.

Друже Перес, все, что я позволил в чате в отношении Вас... это пару раз процитировать ставшую уже хитом Вашу фразу насчет "звонят с опта", но она реально КРУТАЯ... Больше ничего, подтвердят все, кто в чате сидят. 
Так что это Вы зря... 

Я вообще не зловредный и обид не помню... А если хочу что-то обсудить, я тут напишу, где и Вы прочитаете. 
Так что насчет меня - мимо, поверьте.

Опубліковано:
3 минуты назад, Mozart сказал:

Друже Перес, все, что я позволил в чате в отношении Вас... это пару раз процитировать ставшую уже хитом Вашу фразу насчет "звонят с опта", но она реально КРУТАЯ... Больше ничего, подтвердят все, кто в чате сидят. 
Так что это Вы зря... 

Я вообще не зловредный и обид не помню... А если хочу что-то обсудить, я тут напишу, где и Вы прочитаете. 
Так что насчет меня - мимо, поверьте.

Давайте розставимо все  по мiстах, бо перекрутили вже як могли . Дзвонять не менI, а валютчику, бо зв’язок вони мiж собою я так розумiю  пiдтримують  I  котирування змiнюються пiсля цього  я це помiчав. Якщо  валютчик залиша€ться на кiнець дня в однiй позицIi,бува€ таке , то щоб працювати наступного дня вiдвозять  на опт  для здiйснення  обмiну , бо  одна ж «мафiя» мабуть . 

• Лайк 1
  • Подобається 3
  • Не подобається 13
Опубліковано:
1 час назад, Перес де Куэльяр сказал:

Давайте розставимо все  по мiстах, бо перекрутили вже як могли . Дзвонять не менI, а валютчику, бо зв’язок вони мiж собою я так розумiю  пiдтримують  I  котирування змiнюються пiсля цього  я це помiчав. Якщо  валютчик залиша€ться на кiнець дня в однiй позицIi,бува€ таке , то щоб працювати наступного дня вiдвозять  на опт  для здiйснення  обмiну , бо  одна ж «мафiя» мабуть . 

Там все просто: каждый за себя. Меняют друг у друга, когда нужно, вот и все.

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 2
Опубліковано:
10 минут назад, kmk сказал:

Там все просто: каждый за себя. Меняют друг у друга, когда нужно, вот и все.

А как же мафия? Что, нет руководства из единого центра?

Опт звонит валютчикам или клиентам?

• Дякую 1
  • Хаха 4
  • Не розумію 1
  • Не подобається 1