Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 минут назад, Felix 123 сказал:

Хорошая идея ...отпишитесь по какому курсу у вас получилось слиться ....

У мене більша частина активу у гривні, нащо мені зливатися, після спекулятивного шоку від здешевшення нафти і висадження всіх нетерплячих та переляканих, прийде період стабілізації курсу, після чого всі хто притримував валюту в очікуванні високого курсу побіжать її здавати і гривня знову зміцниться.

Світові спекулянти знову побачать профіт від ОВДП і повернуться до звичної схеми розміщення активів під шалені відсотки.

Все буде добре.

• Лайк 4
  • Дякую 1
  • Хаха 4
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
1 минуту назад, Lucius сказал:

У мене більша частина активу у гривні, нащо мені зливатися, після спекулятивного шоку від здешевшення нафти і висадження всіх нетерплячих та переляканих, прийде період стабілізації курсу, після чого всі хто притримував валюту в очікуванні високого курсу побіжать її здавати і гривня знову зміцниться.

Світові спекулянти знову побачать профіт від ОВДП і повернуться до звичної схеми розміщення активів під шалені відсотки.

Все буде добре.

Буду очень рад если ваши прогнозы сбудутся ! Я пессимист..(( и ожидаю поход на 27 и далее

Опубліковано (змінено)
10 минут назад, Felix 123 сказал:

Буду очень рад если ваши прогнозы сбудутся ! Я пессимист..(( и ожидаю поход на 27 и далее

Верующим в гривну осталось только одно - веровать. Особенно если гривна в депозите. 

Память у людей короткая - 2014й, Гонтарева и Лагун ничему не научили. 

Змінено користувачем Oleksandr T
Опубліковано
22 minutes ago, Alf UA said:

Не можу знайти повідомлення, але вищі писали, що завтра виплата % по ОВДЗ.

Только там о 1.7 млрд грн. Это 60 лямов зелени, очень мало чтобы быть определяющим фактором

Опубліковано (змінено)
6 минут назад, nord555a сказал:

Я понимаю..у Вас депо..Вы говорили.

Крепитесь...

Вірити потрібно в ціну нафти, якщо за 3 тижні не домовляться про скорочення, то і 30 для нас в підсумку десь осінню буде непогана цифра.

А пока карантин на всій території.

Змінено користувачем nomer
Опубліковано
2 минуты назад, Evolve32 сказал:

Вы из будущего? :) Какое у Вас сейчас число? Шоб понимать когда сливать

Из какого будущего. Зайдите на сайты наших обменок 

если шо курс продажи писал

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...