Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
1 минуту назад, Френк сказал:

Встиг здати долар на опті по 27.18... 

А відкупляв пів суми по 25 а ті що на депозиті було не встиг і брпв по 25.70 але все одно непогано. 

здав більше 100к, непоганий профіт від панікерів))

Життя воно таке "сьогодні виграв - завтра програв і навпаки".

Опубліковано: (змінено)
6 минут назад, Френк сказал:

Встиг здати долар на опті по 27.18... 

А відкупляв пів суми по 25 а ті що на депозиті було не встиг і брпв по 25.70 але все одно непогано. 

здав більше 100к, непоганий профіт від панікерів))

Ви профіт у гривні рахуете?

Змінено користувачем BRC
Опубліковано:
1 хвилину тому, BRC сказав:

Ви профіт в гривні рахуете?

Я півтори року тому здав 100к по 28 і поставив на річний депозит. В січні всю суму зняв. і часткову поставив на коротко строковий депозит. Але прогадав і довелось швидко знімати і купляти по 25.70.. Але більша частина купив все ж по 25. 

Я тепер можу спокійно сидіти в гривні... Щоб я вийшов нуль треба курс 36)) 

Одним словом тут є багато корисної інформації і не треба на рості купляти і на падінні здавати долар

3 минуты назад, Felix 123 сказал:

А будет ли гривна в достатке и у кого ?

Вам же чітко дали зрозуміти, що пенсії індексують і додатково 1 тис. виплатять. Тому не переживайте, станок точно включать. 

Мій базовий сценарій складає 30 грн. і це не від того, що я хочу більше чи хочу менше. Все буде залежати, скільки все буде стояти чи 1-2 місяці чи більше 

Змінено користувачем nomer

Ха ха ,я рада такому повороту  на мб Только сегодня читала про трёх белых солдат и коррекцию ,но ничего не поняла.))

Змінено користувачем Fat Point
8 минут назад, nomer сказал:

Вам же чітко дали зрозуміти, що пенсії індексують і додатково 1 тис. виплатять. Тому не переживайте, станок точно включать. 

Мій базовий сценарій складає 30 грн. і це не від того, що я хочу більше чи хочу менше. Все буде залежати, скільки все буде стояти чи 1-2 місяці чи більше 

Гривна если и появится свободная , то не быстро ... Учитывая подорожание цен и количество людей ставших временно безработными , большого количества гривневой массы до лета не ожидаю ... А точнее до осени.. 

Змінено користувачем Felix 123
Опубліковано:

В мене чуйка що карантин затянеться ще на 2 місяці і все повністю буде паралізоване і закрите і кордони тоже..

Питання коли кошти закінчаться в гривнях долар як здати як більшість обмінок закриті і банки? 

Думаю що кинуть всіх..

6 минут назад, Felix 123 сказал:

Гривна если и появится свободная , то не быстро ... Учитывая подорожание цен и количество людей ставших временно безработными , большого количества гривневой массы до лета не ожидаю ... А точнее до осени.. 

Імпорт і експорт впадуть суттєво, плюс заробітчани. А бюджетникам зарплату потрібно платити. 

Тому скажімо беремо цифру 24 і множимо на 15-20% девальвації і оптимістично виходимо на 28.5-29.5.

А економіка у нас повинна впасти десь на -5%.

Змінено користувачем nomer