Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
7 минут назад, orest777 сказал:

Вітаю, в мене немає позитиву чи негативу (я вже про це писав). Я аналізую регулярно певний масив інформації, виводжу найвагоміші чинники, які впливають на курс в перспективі місяць і пів року та слідкую за їх динамікою і аналізую найімовірніші варіанти розвитку.

Почитайте, що я писав про перспективи курсу в неділю. Також рекомендую почитати, про що писав 24 червня і що писав про рівень 26,5-26,6 14 червня. Хто планував вигідно відкупитися - мали шанс.

Щодо сьогоднішньої ситуації з відставкою голови НБУ, я написав кілька думок в політико-економічних в продовження написаного 24 червня. В політичне самогубство я не вірю, не відкидаю варіанту зміни складу "інвесторами" "владних еліт".

Але є чиста економіка і фінансові важелі. З огляду на це бачу дуже імовірним варіант хорошої хвилі, якою можна покататися. Першу реакцію ми бачили сьогодні, НБУ активно продає куплену значно дешевше валюту, щоб мати прибуток і можливість сплатити дивіденди в бюджет. Хоча, це не все, заспокоюватися рано, наступного тижня відіграють економічні чинники, описані в неділю, тим більше, що, практично успішне вчорашнє розміщення 12-ти річок, відмінили. Після того можна шукати точку виходу і входу пізніше, уже й з огляду на розвиток подій довкола посади голови НБУ. Які це будуть рівні, кожен вирішує для себе, як і чи йому це треба.

Також, треба розуміти, що обєм готівкового ринку росте і сезонно і ситуативно і він може не так гостро реагувати на рухи МБ.

У мене одне рівняння, "влада це відображення населення" і у мене є сумніви, що в головах значної частини населення в найближчі десятки років щось зміниться.

Включать станок трохи надрукують грн., а МВФ і ко. просто стануть і почекають, коли прийдуть й протягнутою рукою. Чекаю недовго...

Зараз при владі не бідні люди, але які мають значні прогалини в рівні освітньої підготовки, як і значна частина населення, тому маємо те, що маємо.

І те, що працювало в 90-2000 зараз не зовсім працює.

Змінено користувачем nomer
Опубліковано
46 минут назад, Felix 123 сказал:

Загон закончился ... самых пугливых затарили и идем на укрепление ....

Та нет..Как раз это уже не загон.Это начало похода к 30.

Сейчас наличный начнёт перетекать на МБ..и обгонит его.Вопрос нескольких дней.

Конечно НБУ будет поливать.

Иначе б сегодня увидели 28+...

Скажете откуда гривна?- массовое бегство всех буквально в $!!

С уходом Смолия..меняется и политика НБУ...и тренд.

• Дякую 3
  • Хаха 4
  • Не розумію 1
  • Сумно 2
  • Подобається 3
  • Не подобається 8
Опубліковано
21 минуту назад, Samurai сказал:

ТОЧНО ДА :lol:

ПРОДАТЬ-обьем или в банк или Коллегам 

ТОЧКА 

запишите-вы ж типа держали--сеть обменок :lol:

а главное--НИЧЕГО НЕ ИЗМЕНИТСЯ 

от слова совсем ничего !

скриньте 

Да Самурай..держал..

В прошлом веке))начиная с купонов.

Ок.Записал..заскринил..

Спасибо что стали писать здесь!!

Опубліковано
25 хвилин тому, nord555a сказав:

Та нет..Как раз это уже не загон.Это начало похода к 30.

Конечно НБУ будет поливать.

Иначе б сегодня увидели 28+...

Скажете откуда гривна?- массовое бегство всех буквально в $!!

С уходом Смолия..меняется и политика НБУ...и тренд.

Вспоминаю сразу сказку про мальчика, который все время кричал волк. 

Не будит никакого похода к 30 до августа..так и будет туда- сюда.

Опубліковано (змінено)
32 минуты назад, nord555a сказал:

А наличный тем временем просел, что говорит об отсутствии спроса на наличке. Не обгонит нал. межбанк, а будет играть роль 2 скрипки. Карантин делает свое дело.

Как показал сегодняшний пример, валютный рынок сейчас очень тонок и непредсказуем, и я бы не говорил о стабильности и укреплении, когда любой чих делает такой шухер... (это в общем про ситуацию)

Змінено користувачем Greg Black

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...