йцукен 1 130 Опубліковано: 28 вересня, 2023 5 часов назад, FredJr сказал: Вибачте не втримався, але дуже мені подобається - коли євро росло, то в нас тут було багато свідків курсу 1,6. Тепер коли падає - віруючі в паритет активізувалися. #FACEPALM# P.S. Закликаю Вас думати своєю головою і самим приймати рішення. будьте добры дать ссылки. Я тут свидетелей евро по 1.6 вообще не припомню. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 28 вересня, 2023 1 година тому, йцукен сказав: будьте добры дать ссылки. Я тут свидетелей евро по 1.6 вообще не припомню. 23 грудня 2022 року ця гілка форуму. Якраз євро дуже гарно ріс. Довелось через Вас рити. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 28 вересня, 2023 6 хвилин тому, FredJr сказав: 23 грудня 2022 року ця гілка форуму. Якраз євро дуже гарно ріс. Довелось через Вас рити. тепер і іншим доведеться ритися))) номер сторінки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 28 вересня, 2023 2 хвилини тому, Moskit сказав: тепер і іншим доведеться ритися))) номер сторінки? 1974 Але народ Ви не тим займаєтесь. Я виходжу з цієї дискусії 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
йцукен 1 130 Опубліковано: 28 вересня, 2023 23.12.2022 в 21:36, Bill Pounds сказал: 1.6 буде через рік, максимум два. І я не шучу, потихеньку переходжу в евро. ровно 1 человек высказался за 1.6, а Фред всех нас окрестил в еврооптимисты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 28 вересня, 2023 4 хвилини тому, FredJr сказав: 1974 Але народ Ви не тим займаєтесь. Я виходжу з цієї дискусії цікаво було згадати хто такий єврооптиміст. Дякую перечитав. Але imho це занадто оптимістичний прогноз. У Європі занадто багато проблем, і буде ще більше якщо ЄС розшириться до 36-и. А поки що євро - валюта для спекуляцій 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 28 вересня, 2023 (змінено) 28 минут назад, FredJr сказал: 23 грудня 2022 року ця гілка форуму. Якраз євро дуже гарно ріс. Довелось через Вас рити. https://kurs.com.ua/forums/topic/2-forex-today/?do=findComment&comment=895642 Я даже пари предлагал тому прогнозисту , который ждал Евру по 1,6 , шо такого не будет. Но он почему-то не захотел подтвердить свой прогноз деньгами ..... Эххх. Хотя на тот момент меня цифра 1,6 очень устраивала. Змінено 28 вересня, 2023 користувачем gosha 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 28 вересня, 2023 Не знаю что там тройная зеркальная уровня Фибоначчи - Риккерсона говорит на графике Ж5, но золото уже ниже 1900, предлагаю хорошее пике евро. 1 1 1 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 254 Опубліковано: 29 вересня, 2023 12 часов назад, Tip_Top сказал: Не знаю что там тройная зеркальная уровня Фибоначчи - Риккерсона говорит на графике Ж5, но золото уже ниже 1900, предлагаю хорошее пике евро. Взагалі то піке ми вже побачили по євро) ПС вчора почав заходити, через грн. 2 2 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 29 вересня, 2023 Только что, Twin сказал: Взагалі то піке ми вже побачили по євро) ПС вчора почав заходити, через грн. А может это было не пике, а только подготовка?)) 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах