Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порекомендуйте у кого лучше сдать на седьмом, может есть проверенные люди?

Я не часто там бываю, но заезжать мне удобно со стороны мылки, оттуда и начинаю опрос. Постоянных увы не знаю. При обмене пересматриваю купюры достаточно внимательно т.к. доверия к менялам нет априори.

Опубліковано (змінено)

почем доллар сегодня на 7 км?есть кому сдать проверенным

да чего вы паникуете ?! прям проверенным людям. проверенные это кто? те кто не кидал?)) так их нет на 7-ом. доллар на 7-ом 14.5 выше не берут. только приехал. приходи меняй хоть к первому тайцу...

Змінено користувачем wild man
Опубліковано (змінено)

На одесском форуме есть раздел - обмен валют , там народ активно покупает-продаёт , ещё и район указывает ( типа , " я на Поскоте" ) .

Змінено користувачем пших
Опубліковано (змінено)

На одесском форуме есть раздел - обмен валют , там народ активно покупает-продаёт , ещё и район указывает ( типа , " я на Поскоте" ) .

ДА, сам продавал там не раз. но в последнее время предложений о продаже многовато-не покупают столько.

Змінено користувачем wild man
Опубліковано

ДА, сам продавал там не раз. но в последнее время предложений о продаже многовато-не покупают столько.

да они ведь ломят в последние дни дороже 7го покупки. Естественно никто не покупает.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...