alex790579 Опубліковано 22 вересня, 2025 Опубліковано 22 вересня, 2025 Вера в идею определяется готовностью за нее сражаться. Люди не готовы сражаться за это государство, но готовы сражаться за личную свободу. Следовательно, возможность жить в этой стране при власти другого государства является для них вполне приемлемой, что бы они не заявляли друг другу на форумах. Утверждать иное - лицемерие. ИМХО всё. 5 1 Цитата
Олександрм Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 2 години назад, Александр313 сказав: Та это понятно, только ты подумай про своих близких,когда под твоим(их)домом оставят технику на ночь и прилетит туда из-за чьей то халатности.Так же само сколько у нас в Сумской области погибло военных из-за долбаных построений или награждений,что потом снимают и командиров и губернаторов Мої близькі в чернівецькій області. Ваша мисль що військові не мають права ходити в магазини і пошту чи винаймати житло понятна. Як і нєрвность коли прилітає. Коло нас теж буває заїде техніка, відпрацює і поїде, а потім овєтка по нам... Тепер уловіть і мою мисль. Я вважаю чоловіка який воює ціннішим за непридатного цивільного. Тим більше чоловіка що воює рядом зі мною. Можете називати це корпоративною солідарністю. Те що десь там розказують в телемарафоні чи написано в уставі про обовязки щодо цивільних, все дуже важне для нас. Тіки ні телемарафон не дивлюсь ні устав, з моральним кодексом строітєля комунізма, не читав, ні разу за 3 роки. Бойовий устав гортав там чуш застаріла.) Щось на рахунок построєній...) От в запоріжжі прилетіло по автовокзалу, там заодно і атб то мож військовим не ходити на автовокзал? Чи не купляти хамбургери з ларьків в прифронтових селах? Як гадаєш хто є основним джерелом прибутку для такого бізнесу? Чи може заборонити знімати квартири? А для відпочинку копати нори в землі?) Даж якщо і видати таку заборону дотримуватись її буде рівно ніхто. 1 1 3 1 Цитата
Олександрм Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 41 хвилину назад, Аид сказав: Иногда забываю на каком кто пишет Я і в розмові не звертаю уваги якщо на понятній мені. В нас якось з дитинства принято було за чемність відповідати мовою якою до тебе звернулись. помню німці в чернівцях вночі спитали як дійти до таксі? Куди вони пішли після того як я пояснив, до сих пір цікаво🤣 Кругом мене добра третина офіцерів російськомовна. Вишиватніків що боряться з мовою і церквою треба до громадських робіт засуджувати 😅 3 1 Цитата
Totolya Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 6 часов назад, Fura! сказал: Чужий злочин (так, США також злочинці) ніколи не дає індульгенцію на власний. если все вокруг не платят налоги, но именно тебя прижала налоговая, и ты прекрасно понимаешь, что налоги лишь предлог, а на самом деле причина в том, что инспектор твоя бывшая, которая тебя ненавидит. будут ли окружающие считать тебя на самом деле преступником, или будут понимать что на самом деле происходит? удивительно, что санкции вводят и оружие поставляют именно те страны, которые состоят в западном блоке, который полвека вел холодную войну с союзом, правда? что-то все остальные страны как-то не сильно эмоционируют по поводу этой войны. может западу на самом деле все равно кто на кого напал и они бы воспользовались любой войной любой страны против рф точно так же? если бы казахстан и все средняя азия резко начали ненавидеть рф и все вместе бы напали на нее, думаете запад бы не объяснил людям почему рф во всем виновата и почему ее надо наказать? 3 1 Цитата
Популярний пост alex_agent Опубліковано 23 вересня, 2025 Популярний пост Опубліковано 23 вересня, 2025 7 часов назад, Олександрм сказал: Мені до вас байдуже так само як і вам до мене) обовязок розуміти🤣 5 часов назад, Олександрм сказал: Те що десь там розказують в телемарафоні чи написано в уставі про обовязки щодо цивільних, все дуже важне для нас. Тіки ні телемарафон не дивлюсь ні устав, з моральним кодексом строітєля комунізма, не читав, ні разу за 3 роки. Правильно ли я понял, что вы считаете, что у вас нет вообще никаких обязательств перед гражданским населением Украины ? А вот это мне особенно понравилось: 5 часов назад, Олександрм сказал: Я вважаю чоловіка який воює ціннішим за непридатного цивільного. Тим більше чоловіка що воює рядом зі мною. Можете називати це корпоративною солідарністю. Тогда, исходя из этой вашей логики получается, что защищать малоценных гражданских, жертвуя высокоценными военными - вообще не имеет смысла! А кого вы тогда и от кого защищаете ? 4 6 Цитата
NWEN Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 По мотивам последних пары страниц. Как много хочется написать. Как мало смысла это делать. Ждет нас всех кровавая баня. И никто никуда не денется. 1 3 3 Цитата
Fat Point Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 5 часов назад, alex_agent сказал: А кого вы тогда и от кого защищаете ? Кому служат -того и защищают. 1 2 Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 (змінено) 4 минуты назад, Fat Point сказал: Кому служат -того и защищают. Це реальна обкладинка? "Боже, яке кончене" ПС сподіваюсь, креатив не йде темниками з опи. Змінено 23 вересня, 2025 користувачем ZzzZzzZzz ПС Цитата
Fat Point Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 14 минут назад, ZzzZzzZzz сказал: "Боже, яке кончене" Вы ещё это не видели. Колумбийский он такой ,сразу богом стаёшь.😂 IMG_3668.MP4 1 1 1 Цитата
Олександрм Опубліковано 23 вересня, 2025 Опубліковано 23 вересня, 2025 6 годин назад, alex_agent сказав: Правильно ли я понял, что вы считаете, что у вас нет вообще никаких обязательств перед гражданским населением Украины ? Харашо, встрєчний вопрос.... Лічно у Вас є обязатєльства перед гражданським населенням? А перед військовими? Якого Ви мені ліпите якісь обязатєльства? Дайте вгадаю. Ви маєте право в любий момент покинути цю державу і жити в любій країні світу. Ви не лох і нікому нічого нє должни, крім папи з мамой.) А те що когось мобілізували то їх вибор, лічно ви нікого на війну не посилали. Поправте якшо я десь не прав. 1 4 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.