Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
27 минут назад, Modestus сказал:

Тоді запалимо свічки і без світла будемо вірити та молитися за донецьких "тримачів енергетичного фронту", трансформатор "Орест" виробництва 70-х років 20-го століття тощо. Адже вони майже всі чисті та пухнасті і лише один з них замість закриття ТЕС, що робили Німеччина і Великобританія ще з 80-х років 20-го століття, коли не було жодного ШІ, підірвав ЧАЕС.

Час навести табличку тепловіддачі. ККД там, всьо такоє...Чаэс походу дала багато елементів... 

Опубліковано
4 години назад, ZzzZzzZzz сказав:

А 'мирный атом"? Чьорт, декомунізація...

🥵 Блін, як можна просрати 60 років науки??? В деяких галузях і всі 120?

Хто зна, мож і не було ніякої масової науки?) Хіба не ті ж люди заряжали воду від кашпіровського? Понятно, що були люди з певними навичками  в окремих галузях, но скільки з них мали наукову свідомість це питання. 

Опубліковано
1 час назад, Олександрм сказал:

Хто зна, мож і не було ніякої масової науки?) Хіба не ті ж люди заряжали воду від кашпіровського? Понятно, що були люди з певними навичками  в окремих галузях, но скільки з них мали наукову свідомість це питання. 

Та були. Величезний науковий потенціал був. І цей потенціал за всіма законами логіки "витік" починаючи з 91 року туди де свої навички можливо монетізувати, задишивши миздобулів майданити і незламників переможити.

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 3
Опубліковано

Только Алиев с Зельцем начали получать куш с запущенного НПЗ отжатого у Беньчика, азербайджанцы начали стабильно тянуть и качать нефть из Ильичевска и хряп опять НПЗ прихворал. А ведь лепили такой суррогат нефтепродуктов шо ужасть...

Опубліковано
В 06.12.2025 в 15:49, Олександрм сказал:
В 06.12.2025 в 14:09, alex_agent сказал:

Город СТИРАЮТ С КАРТЫ - враньё

Вони просто не підійшли достатньо близько.

В Херсоні чомусь враньйо більш правдоподібне https://www.ukr.net/news/details/economics/114838994.html

Напевно тому, що в росіян там інша стратегічна ціль?🤣 чи мож тому що на тец хаймарси стояли?

Значить ракети пво не попадають по цілям а ракети та каби рф бють бєлці в глаз? По мосту в оріхові вони кидали каби 2 роки з початку нашого контрнаступу а чітко попали тільки весною цього року. То напевно задумка така?)

Якого іще доказу треба? Хіба відео з покровська, гуляйполя, оріхова степногірська вам мало? які підстави стверджувати що коли вони підійдуть вплотну до Запоріжжя тактика зміниться? 

Ну вот когда подойдут и если начнут стирать Запорожье с карты - это могло бы стать правдой.
Но ТСН пишут, что это происходит прямо сейчас,а на данный момент это враньё!

Где я писал, что не ВС РФ не промахиваются ? Я писал, что промахиваются:

Часть, того что летело - попала по военным объектам, часть промахнулась и попала рядом

Где я писал, что ПВО ВСУ не попадает по целям? Я писал, что сбивают и потом это сбитое падает на головы мирняка:

какую-то часть целей ПВО ВСУ "сбила" прямо на головы мирного населения

Так что это не я, а вы тут цитируете и распространяете лживую пропаганду ТСН и сами занимаетесь лживой пропагандой.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...