ZzzZzzZzz Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 27 минут назад, Modestus сказал: Тоді запалимо свічки і без світла будемо вірити та молитися за донецьких "тримачів енергетичного фронту", трансформатор "Орест" виробництва 70-х років 20-го століття тощо. Адже вони майже всі чисті та пухнасті і лише один з них замість закриття ТЕС, що робили Німеччина і Великобританія ще з 80-х років 20-го століття, коли не було жодного ШІ, підірвав ЧАЕС. Час навести табличку тепловіддачі. ККД там, всьо такоє...Чаэс походу дала багато елементів... 1 Цитата
Олександрм Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 4 години назад, ZzzZzzZzz сказав: А 'мирный атом"? Чьорт, декомунізація... 🥵 Блін, як можна просрати 60 років науки??? В деяких галузях і всі 120? Хто зна, мож і не було ніякої масової науки?) Хіба не ті ж люди заряжали воду від кашпіровського? Понятно, що були люди з певними навичками в окремих галузях, но скільки з них мали наукову свідомість це питання. 1 Цитата
Fat Point Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 5 часов назад, Аид сказал: Зачем украинцам электричество и тепло? Не И тут уместно напомнить сию абракадабру 😂 Всё как желают. IMG_7542.MP4 3 2 Цитата
alex790579 Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 1 час назад, Олександрм сказал: Хто зна, мож і не було ніякої масової науки?) Хіба не ті ж люди заряжали воду від кашпіровського? Понятно, що були люди з певними навичками в окремих галузях, но скільки з них мали наукову свідомість це питання. Та були. Величезний науковий потенціал був. І цей потенціал за всіма законами логіки "витік" починаючи з 91 року туди де свої навички можливо монетізувати, задишивши миздобулів майданити і незламників переможити. 2 1 3 Цитата
Аид Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 Только Алиев с Зельцем начали получать куш с запущенного НПЗ отжатого у Беньчика, азербайджанцы начали стабильно тянуть и качать нефть из Ильичевска и хряп опять НПЗ прихворал. А ведь лепили такой суррогат нефтепродуктов шо ужасть... 1 2 Цитата
Аид Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 Ой зря они Илоника обидели 1 2 2 2 Цитата
viking-joss Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 (змінено) Спойлер Змінено 7 грудня, 2025 користувачем viking-joss 1 Цитата
alex_agent Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 В 06.12.2025 в 15:49, Олександрм сказал: В 06.12.2025 в 14:09, alex_agent сказал: Город СТИРАЮТ С КАРТЫ - враньё Вони просто не підійшли достатньо близько. В Херсоні чомусь враньйо більш правдоподібне https://www.ukr.net/news/details/economics/114838994.html Напевно тому, що в росіян там інша стратегічна ціль?🤣 чи мож тому що на тец хаймарси стояли? Значить ракети пво не попадають по цілям а ракети та каби рф бють бєлці в глаз? По мосту в оріхові вони кидали каби 2 роки з початку нашого контрнаступу а чітко попали тільки весною цього року. То напевно задумка така?) Якого іще доказу треба? Хіба відео з покровська, гуляйполя, оріхова степногірська вам мало? які підстави стверджувати що коли вони підійдуть вплотну до Запоріжжя тактика зміниться? Ну вот когда подойдут и если начнут стирать Запорожье с карты - это могло бы стать правдой. Но ТСН пишут, что это происходит прямо сейчас,а на данный момент это враньё! Где я писал, что не ВС РФ не промахиваются ? Я писал, что промахиваются: В 06.12.2025 в 14:09, alex_agent сказал: Часть, того что летело - попала по военным объектам, часть промахнулась и попала рядом Где я писал, что ПВО ВСУ не попадает по целям? Я писал, что сбивают и потом это сбитое падает на головы мирняка: В 06.12.2025 в 14:09, alex_agent сказал: какую-то часть целей ПВО ВСУ "сбила" прямо на головы мирного населения Так что это не я, а вы тут цитируете и распространяете лживую пропаганду ТСН и сами занимаетесь лживой пропагандой. 3 1 Цитата
Популярний пост Аид Опубліковано 7 грудня, 2025 Популярний пост Опубліковано 7 грудня, 2025 Власти Украины, воруя на войне, попросту не видят причин, чтобы когда-либо согласиться на мирное урегулирование — Трамп-младший. "Этим летом я был со своей девушкой в Монако. Мы катались по окрестностям, и в среднем за день 50% суперкаров, таких как "Бугатти", "Феррари" и т.д. имели украинские номера. Как вы считаете, это действительно было заработано в Украине? Я был в Украине 20 лет назад. Не то чтобы в этой стране изобилие богатств. К тому же, вы видите, как второго человека страны арестовывают за кражу сотен миллионов долларов. Богатые сбежали. Они оставили воевать тех, кого считают крестьянами, и не видят никакой причины останавливаться, пока поток денег продолжается и они их крадут", — подчеркнул сын американского президента. 5 1 1 6 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.