Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
12 минут назад, Totolya сказал:

я знаю, что это невозможно, но да, хотел бы носить гордое звание "женщины" и иметь соответствующий статус и правоприменительную практику без необходимости выполнения вредных медицинских операций. 

женщина - это самоуважение, женщина всегда права, мать это святое, женщины это жертвы, женщины красивые, каждая женщина красива, женщины умеют бороться за свои права, женщины своими силами завоевали себе все права, в большинстве стран есть женские форумы, женское предпренимательство, женское образование, программы по женским болезням, защиты женских прав - под все это есть профессионалы и бюджеты на всех уровнях. 

а мужчина - вечное во всем виноватое агрессивное бесполезное создание, виновник всех войн, всего неравенства, всего угнетения, насильник, угроза. рано умирает - потому что тупая алкашня. да еще и нищеброды почти все. ну и главное - бесправные, жалкие, слабые - не способны объединиться друг с другом, только грызутся по каждому чиху. их уничтожают по одному, а они радуются, потому что конкурента думают устранили. только женщины и способны их защитить, потому что у них яйца есть. 

я максимально уважаю женщин, учусь у них жизненной мудрости, а о мужчинах же низкого мнения. ну и в чем я неправ?

Ок, під яким гаслом пропонуєте об'єднуватися? 

Всі проблеми від того, що немає з'єднувальної сили, ідеї. 

Тому і з'їдають всіх поодинці. 

Але ідея: "мужики проти баб" ніколи не спрацює. Будуть зрадники з обох сторін.🤭

Змінено користувачем ZzzZzzZzz
Опубліковано
1 минуту назад, ZzzZzzZzz сказал:

Ок, під яким гаслом пропонуєте об'єднуватися? 

убрать из законодательных актов и конституции любые отсылки по полу. 

но это не сработает, уже есть человек, который попробовал объединить мужчин по этому вопросу. 

но это ж мужчины, сиди я сам открою. 

у них сразу начинается: да это все капиталисты виноваты, да это рептилоиды, да ничего не изменить, да это все бабы, да вернуть бы патриархат, да это только нытики объединяются, а уж я то настоящий мужик, я сам все разрулю, а я вообще в лес уйду жить и мне на все плевать. 

Опубліковано
8 минут назад, Totolya сказал:

Ви з тих, що "баб в окопи"? До цього підводите? 

Ну які преференції в жінок?

Дітей забирають? Все вирішується в суді на етапі процесу розірвання шлюбу. 

Жінкам менше платять. Жінок неохоче беруть на роботу. Які ж такі додаткові плюси бути жінкою? Можливість не працювати? Якщо чоловік сплачує рахунки. Колись раніше виходили на пенсію, зараз цього нема. В онліфанс жопою крутять? Так попит. 

Опубліковано
17 минут назад, Totolya сказал:

но это не сработает, уже есть человек, который попробовал объединить мужчин по этому вопросу. 

но это ж мужчины, сиди я сам открою. 

у них сразу начинается: да это все капиталисты виноваты, да это рептилоиды, да ничего не изменить, да это все бабы, да вернуть бы патриархат, да это только нытики объединяются, а уж я то настоящий мужик, я сам все разрулю, а я вообще в лес уйду жить и мне на все плевать. 

А жінок як об'єднали? Це таке зміїне кубло - жіночий колектив. Об'єднання жінок: теща, жінка проти об'єднання чоловіків: я та мама🤣

Опубліковано
35 минут назад, ZzzZzzZzz сказал:

Ви з тих, що "баб в окопи"? До цього підводите? 

Ну які преференції в жінок?

Дітей забирають? Все вирішується в суді на етапі процесу розірвання шлюбу. 

Жінкам менше платять. Жінок неохоче беруть на роботу. Які ж такі додаткові плюси бути жінкою? Можливість не працювати? Якщо чоловік сплачує рахунки. Колись раніше виходили на пенсію, зараз цього нема. В онліфанс жопою крутять? Так попит. 

- если эти упоминания в законах ни на что не влияют - то почему бы их не убрать, чтобы было проще и современней. 

- а если влияют, то надо задаться вопросом - а хотим ли мы чтобы они там были, нравятся ли они нам? если кому-то они нравятся, а кому-то нет, значит кто-то от них выигрывает, а кто-то проигрывает. ну и логично что те, кто выигрывают, должны быть против того чтобы отсылки убрали, и наоборот. это нормально. но мужчины даже не способны занять выгодную для себя позицию. позорище лютое. 

39 минут назад, ZzzZzzZzz сказал:

А жінок як об'єднали? Це таке зміїне кубло - жіночий колектив. Об'єднання жінок: теща, жінка проти об'єднання чоловіків: я та мама🤣

женщины умеют определять что им выгодно, а что нет. и текущий результат этому подтверждение.

женщины не объединяются чтобы требовать что-то, что им не выгодно. только то, что выгодно. а значит они способны вместе сойтись в мнении о том, что им выгодно. и это несложно. когда тебе что-то дают - это выгодно. больше прав - это выгодно. но мужчины совсем дум-дум, для них это тайные утерянные знания.

Опубліковано
20 хвилин назад, ZzzZzzZzz сказав:

Кожному - своє.

Хтось щедрий, хтось скупий. В когось майна на мільйони, в когось на тисячу. 

Вам муляє, бо дружина закордоном і дітей не бачите? То йдіть до суду, домовляйтесь з дружиною, щоб на Вас записала. 

Як в родині довіри немає, то що Ви хочете од суспільства, від держави? 

За законом в Україні рівність.

Про "рівність за законом" це брехня. Нахабна брехня. Фі, такою буть.🤣 

та щей  в суд посилати...

Рівноправя є тільки якщо стоїш на позиції роздовбая. Тоді да. До моменту зачаття, решту все вирішує жінка.

1. За дружину не вгадали. Я хочу щоб вона з дітьми виїхала, а вона не хоче. 2. Пані юрист, ото не надо про довіру або оцього загальножіночого-хто ж тебе бідненького обідив?)

Шо на мене записала? Воно все і так на мені окрім майна)))

я не ухиляюсь від обовязків.

Ви іще мене запідозріть, що я заначку на бухло  од жінки по карманам прячу 

В наш час вірить нізя нікому....

Мені можно) 

гроші даю на поточні +  непрікосновєнний запас.

Но ні інформації ні тим більше доступу до "нажитого і загальнонажитого" як самі розумієте...  

Довіра тут ні до чого, намагатись управляти жінкою на відстані те саме, що управляти котом на відстані. прямий шлях в дурку...

47 хвилин назад, Totolya сказав:

я знаю, что это невозможно, но да, хотел бы носить гордое звание "женщины" и иметь соответствующий статус и правоприменительную практику без необходимости выполнения вредных медицинских операций. 

ну и в чем я неправ?

Та праві, праві .

Все возможно, но в наступному житті.

Є тільки одне неудобство

- Вас виє- уть! )

но як тут казала мудра жінка, намальовано на пятисотці, та було написано на вході в концлагер - кожному своє!

Опубліковано
5 часов назад, Олександрм сказал:

Я дико ізвіняюсь, а кому це потрібно?)  

Права мають урівноважуватись обовязками. Жінкам, дітям надали рівні права з чоловіками, але рівними обовязками їх не наділили це самогубство західної цивілізації.

Я мав на увазі, що до 1948 року, коли була прийнята Загальна декларація прав людини, права, які повинна мати людина від народження, мали лише представники еліт. Я не розглядав питання за гендерною і віковою ознаками.

Опубліковано
1 час назад, Totolya сказал:

а мужчина - вечное во всем виноватое агрессивное бесполезное создание, виновник всех войн, всего неравенства, всего угнетения, насильник, угроза.

Это вы про каких-то неправильных мужчин написали, а правильные - это гордые мускулистые ребята, которые сейчас очень даже в почете ! :biggrin:

Опубліковано
26 минут назад, Олександрм сказал:

Про "рівність за законом" це брехня. Нахабна брехня. Фі, такою буть.🤣 

та щей  в суд посилати...

Рівноправя є тільки якщо стоїш на позиції роздовбая. Тоді да. До моменту зачаття, решту все вирішує жінка.

1. За дружину не вгадали. Я хочу щоб вона з дітьми виїхала, а вона не хоче. 2. Пані юрист, ото не надо про довіру або оцього загальножіночого-хто ж тебе бідненького обідив?)

Шо на мене записала? Воно все і так на мені окрім майна)))

гроші даю на поточні +  непрікосновєнний запас.

То зберігайте квитанції, а то ще відіжмуть останнє. 

А довіра це головне. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...