sim72pin 149 Опубліковано: 21 вересня 42 минуты назад, Modestus сказал: Варто більше уваги приділяти, мабуть, наступному у нього: "... I я, прикований ланцем залiзним, стою ... А далi тисячi таких самих, як я. ... I руки в кожного ланцi, мов гадь, обвили, ... У кожного в руках тяжкий залiзний молот, I голос сильний нам згори, як грiм, гримить: "Лупайте сю скалу! ... Бо вам призначено скалу сесю розбить". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 765 Опубліковано: 21 вересня 46 минут назад, NWEN сказал: Ментально уже. Остался только вопрос, удастся ли мне в настоящую эмиграцию и получить гражданство, или придется довольствоваться внутренней эмиграцией. Болгария разочаровала, наверное надо пробовать Венгрию. Там правда ужасный язык, зато труба с нефтью и нет мигрантов. 1 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 765 Опубліковано: 21 вересня 3 часа назад, Олександрм сказал: Прийдеться Вас в інтересах революції гідності висилати з хаджубея😂 Всі ж знають , що земля Українська пішла з моєї рідної западенщини. А українізація то бандерівська затія. Лишилось тіки 20 грн банкноту з франковою дрогоманівкою вилучити щоб питань не виникало.- Земле, моjа всеплодьучаjа мати! Сили, шчо в твоjіj движель глубині, Краплоу, шчоб в боjу сміліjше стоjати, даj і міні! хоча їх чомусь і так не виникає) Не буди лихо... 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 164 Опубліковано: 21 вересня (змінено) 20.09.2024 в 13:45, Аид сказал: На днях в Хаджебеевке (ранее величали Одесса) будут сносить памятник Пушкину Цитата Для того, щоб демонтувати пам’ятник Олександру Пушкіну на Думській площі в Одесі міськрада має отримати відповідь від ЮНЕСКО, адже монумент знаходиться в охоронній зоні. Про це в коментарі Укрінформу повідомив голова Департаменту культури та євроінтеграції Одеської міськради Іван Ліптуга. Ліптуга пояснив, що монумент знаходиться в охоронній зоні ЮНЕСКО, тобто будь-яка дія в цій зоні має узгоджуватися з організацією. https://www.ukrinform.ua/rubric-culture/3907675-dla-znesenna-pamatnika-puskinu-v-odesi-neobhidna-vidpovid-vid-unesko-miskrada.html Змінено 21 вересня користувачем Modestus 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 483 Опубліковано: 21 вересня 55 хвилин тому, Аид сказав: Не буди лихо... Для Вас так важно ЗВІДКИ їхати?) Тоді пропоную дуель, десь в сучаві або масову драку. Між Пушкіністами і франківцями. Хоча ні, я буду виступати за Подеревлянськців. 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex790579 2 263 Опубліковано: 21 вересня 14 минут назад, Олександрм сказал: Для Вас так важно ЗВІДКИ їхати?) Тоді пропоную дуель, десь в сучаві або масову драку. Між Пушкіністами і франківцями. Хоча ні, я буду виступати за Подеревлянськців. Жарти - це добре для розрядки... але головна помилка у тому, що Франко - це добре (не сперечаюсь, хоча й не є прихильником) а от Пушкін - це чомусь раптом погано (без логічного пояснення - чому). Не задумувались, чому так? А криється за цим дещо більше і набагато небезпечніше для самого існування України. Divide et impera...©️ 3 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aleksandr7434saman 3 604 Опубліковано: 21 вересня 20.09.2024 в 13:45, Аид сказал: На днях в Хаджебеевке (ранее величали Одесса) будут сносить памятник Пушкину, в планах Воронцов и Дюк. Рогулям оно не нужно, да и города как такового нет, сэло с многоэтажными гетто. А жить то кто будет в пгт Кадорровка? Я так понимаю , адекваты включили режим "педали". 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex790579 2 263 Опубліковано: 21 вересня 4 минуты назад, aleksandr7434saman сказал: А жить то кто будет в пгт Кадорровка? Я так понимаю , адекваты включили режим "педали". Всё более очевидно, что вопрос поставлен по-другому: как адекватам теперь там возможно будет жить? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 164 Опубліковано: 21 вересня 29 минут назад, Олександрм сказал: Тоді пропоную дуель, десь в сучаві або масову драку. Між Пушкіністами і франківцями. У чому полягає відмінність, окрім мови, між Франком ( молот в "Каменярі") і Пушкіним ( молоток, каменщик в "Генералу Пущину"), щоб зійтися на дуелі чи в бійці "В дыму, в крови, сквозь тучи стрел Теперь твоя дорога; Но ты предвидишь свой удел, Грядущий наш Квирога! И скоро, скоро смолкнет брань Средь рабского народа, Ты молоток возьмешь во длань И воззовешь: свобода! Хвалю тебя, о верный брат! О каменщик почтенный! О Кишинев, о темный град! Ликуй, им просвещенный!" 2 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 765 Опубліковано: 21 вересня 7 минут назад, aleksandr7434saman сказал: А жить то кто будет в пгт Кадорровка? Я так понимаю , адекваты включили режим "педали". Без мозгов и людей с бабками утонет пгт Кадоровка в собственных экскрементах. Инфраструктура то все. Будет место сезонного вывоза зерна с Франкивщины, после которого засраны воятлами зерновозов обочины на десятки километров и отсутствуют дороги по этой же причине. Цветущее бурой водорослью и воняющее их разложением море с смываемыми каждым штормом пляжами (ибо волноломы 50х годов уже все) с посетителями из тех же мест что и зерно. Исторический центр кадоровцы снесут и застроят элитными гетто. Умерло, земля пухом. 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах