Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 годин назад, Аид сказав:

Там на страницу раньше пишет про русских на жигулях и бухаках с радиотелефонами, заодно спроси когда кава в Ялте.

А то шото показания не пляшут.

Читай  

https://t.me/avtomobili_dlya_fronta/40 .

P/s в мене прінцип- я ніколи не брешу і друзєй не здаю. Якщо мені не заплатять🤣

Опубліковано
11 часов назад, Олександрм сказал:

Читай  

https://t.me/avtomobili_dlya_fronta/40 .

P/s в мене прінцип- я ніколи не брешу і друзєй не здаю. Якщо мені не заплатять🤣

Так причем тут это? Тебя снабжает 47 стран, потерь 41 тысяча (почти нет), где кава в Ялте?

Ты ж воюешь против русских на бричках с радиотелефонами и без снаряги.

• Хаха 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 3
Опубліковано
10 часов назад, Аид сказал:

Так причем тут это? Тебя снабжает 47 стран, потерь 41 тысяча (почти нет), где кава в Ялте?

Ты ж воюешь против русских на бричках с радиотелефонами и без снаряги.

Де я таке співав про каву в ялті? То до Denika) 

З чого ти завівся? З того що я написав що зараз в нас звязок кращий? І що в нас старі джипи а в них ниви? ) 

Так воно і є.

Вторая армія в мірє тож до києва за 3 дня не дійшла і при перевазі в ракетах і авіації щось буксує 3й рік. 

Опубліковано
16 минут назад, Олександрм сказал:

З чого ти завівся? З того що я написав що зараз в нас звязок кращий? І що в нас старі джипи а в них ниви? ) 

Так воно і є.

Вторая армія в мірє тож до києва за 3 дня не дійшла і при перевазі в ракетах і авіації щось буксує 3й рік. 

Думаешь первая бы дошла?..все по другому сейчас...почитай какие силы были задействованы например при взятии Праги или Берлина.

Опубліковано
8 хвилин назад, aleksandr7434saman сказав:

Думаешь первая бы дошла?..все по другому сейчас...почитай какие силы были задействованы например при взятии Праги или Берлина.

Читав. Постійні аналогії з світовими війнами притягнуті за вуха.

По другому.

і росія теж не совєцький союз часів 2ї світової. Сталін не воював з чеченцями 2 війни, а справився в легку за один підхід в березні 44го.  В чому ви зі мною не згодні? Що технології звязку з часів розвалу ссср зробив кардинальний скачок? 

Чи в тому що в росії нема випуску смартфонів? )

Опубліковано
39 минут назад, alex_agent сказал:

Обоснуйте, почему вы так считаете и почему этот якобы фейковый аккаунт до сих по не удалили ?

можливо через надпис у шапці профілю "Not Affiliate"...? Правда я не розумію, як це слово до соцмережі можна приєднати.

Опубліковано
24 минуты назад, Олександрм сказал:

Читав. Постійні аналогії з світовими війнами притягнуті за вуха.

По другому.

і росія теж не совєцький союз часів 2ї світової. Сталін не воював з чеченцями 2 війни, а справився в легку за один підхід в березні 44го.  В чому ви зі мною не згодні? Що технології звязку з часів розвалу ссср зробив кардинальний скачок? 

Чи в тому що в росії нема випуску смартфонів? )

на вашу думку росія може піднажать якщо дуже  захоче ?

Опубліковано
1 час назад, Олександрм сказал:

Так воно і є.

А ты еще не понял цели? Так цель не кормить и брать на баланс а максимально уничтожить всех кто будет в дальнейшем проблемой.

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Fura! сказал:

можливо через надпис у шапці профілю "Not Affiliate"...? Правда я не розумію, як це слово до соцмережі можна приєднати.

Меня забавляет, как вы сначала что-то утверждаете, а потом для обоснования этого используете "железные доводы" типа "можливо" и "я не розумію".
С таким уровнем аргументации вам следовало написать : "возможно это фейковый аккаунт" -  и я бы к вам не придирался.
Ну если так можно вам, то тогда и я буду использовать аналогичную "железную аргументацию" :smile:
Возможно если сам Barron Trump не против того, чтобы кто-то полностью скопировал его аккаунт и воспользовался его именем и фамилией в профиле, то не стоит сразу говорить что это фейковый аккаунт ?
Возможно у парня просто есть второй аккаунт для того, чтобы публиковать там жесткие высказывания, которые он не хочет публиковать на своем официальном аккаунте ? А "Not Affiliate" это просто такая дежурная отмазка на всякий случай?

Змінено користувачем alex_agent

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...