Аид 88 755 Опубліковано: 26 жовтня 5 часов назад, Totolya сказал: так по такому же механизму раздавали ковидные деньги, так что вся инфа уже на всех и так есть. думаю просто рейтинг себе хочет купить Цель этой раздачи как и кэшбэка выявление живых не уехавших граждан на территории страны. 4 4 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_agent 2 462 Опубліковано: 26 жовтня @Аид Шо там в Одессе, на 7 км ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 755 Опубліковано: 26 жовтня 13 минут назад, alex_agent сказал: @Аид Шо там в Одессе, на 7 км ? Народный бунт, слегка испортили зеленые ворота и помяли пару тел ТЦК. А когда масса народа бузит от 100 и больше, оливки и маслинки ссуца и прячут тушки на закрытых территориях. Думаю завтра режим пригонит нацгвардию на ББМ, исбушку в количестве и самых буйных репрессируют. Однако терпение масс очень на исходе. 4 3 4 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Totolya 1 102 Опубліковано: 26 жовтня 1 час назад, Аид сказал: Цель этой раздачи как и кэшбэка выявление живых не уехавших граждан на территории страны. вы думаете уехавшие не смогут оформить себе эти деньги? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San4es 7 154 Опубліковано: 26 жовтня 5 минут назад, Totolya сказал: вы думаете уехавшие не смогут оформить себе эти деньги? Они там ещё его и поблагодарят. Они там кланяться у посольств будут🤣🤣🤣 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San4es 7 154 Опубліковано: 26 жовтня Тысяча Тим. - 142$ -🤝 Тысяча Янук. - 125$ -🙏 Тысяча нынешняя - 23$ -🤦 "Я вам не ..ох какойто" 🤣🤣🤣 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex790579 2 263 Опубліковано: 26 жовтня 3 часа назад, Azarro сказал: килограм картофеля и презерватив... Нельзя. И так поголовье уменьшается 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 482 Опубліковано: 26 жовтня 1 година тому, Аид сказав: Думаю завтра режим пригонит нацгвардию на ББМ, исбушку в количестве и самых буйных репрессируют. Якщо не пригонить то це буде знаком, що скоро владі пипка. Чортішо проісходить. Батальйони з старих бригад виривають кидають в топку на донбас, хватає на 2, 3 дня а поповнень нема. Ще б було понятно якби вигравали час а ззаді були нові бригади яким не знаю ... техніку не встигли підвезти. Чи люди доучувались. 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 025 Опубліковано: 26 жовтня 3 часа назад, Totolya сказал: интересно почему что у иранцев, что у израильтян ракеты летят такими факелами дизайн/конфігурація газоподібного робочого тіла, ракетного двигуна, залежить від компонентності типу палива й від технологічності самого рд 2 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 752 Опубліковано: 26 жовтня 1 час назад, Олександрм сказал: Якщо не пригонить то це буде знаком, що скоро владі пипка. Чортішо проісходить. Батальйони з старих бригад виривають кидають в топку на донбас, хватає на 2, 3 дня а поповнень нема. Ще б було понятно якби вигравали час а ззаді були нові бригади яким не знаю ... техніку не встигли підвезти. Чи люди доучувались. "Сайдємся пасєрєдінє". Ось що це означає. Договорняк 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах