barbarisw2 4 527 Опубліковано: 18:48 19 минут назад, Олександрм сказал: якось хз, що там у вас в тилу діється.. Ствол - штука хорошая. В хозяйстве завсегда пригодится. Я, чес гря, с 90-х и начала нулевых отвык его тягать. Левый ствол. Только знаете, я не у вас в тылу. Если вы только не к нам собираетесь. Хрен его знает, какие у вас планы.. Чё-та с шрифтом кие-то метаморфозы. Происки империализма, очевидно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarkRanger 2 030 Опубліковано: 19:01 38 минут назад, Олександрм сказал: Візьму я напевно про всяк випадок пістолета з собою. IMG_2474.MP4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 491 Опубліковано: 19:43 21 хвилину тому, barbarisw2 сказав: Ствол - штука хорошая. В хозяйстве завсегда пригодится. Я, чес гря, с 90-х и начала нулевых отвык его тягать. Левый ствол. Только знаете, я не у вас в тылу. Если вы только не к нам собираетесь. Хрен его знает, какие у вас планы.. Тут Ви праві, плани в мене смутні і туманні.) Задовбався. І даж не в тому річ що тяготи і лішенія... Якось не видно внятної цілі в проісходящому абсурді. Розумію, що воно не правдоподобно, но мені скучно.😂 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex790579 2 270 Опубліковано: 19:53 (змінено) 1 час назад, barbarisw2 сказал: недоговороспособны и потребности друг друга не слышат Судя по всему - подписание любых сколь-нибудь значимых документов возможно будет только когда диалог превратится в монолог. Вчера по слухам вновь в районе Курского аэропорта прилетело, вроде как ATACMS с кассетной начинкой. В связи с чем вопрос - не в курсе ли кто о геопозицировании наших ОПУ, ВР и других борцов "до останнього"? Ибо вполне возможен скорый вариант ответа с пом. нового "орешника", но вот хз насчёт начинки в этот раз...незламные правители - они ж при появлении таких новостей мигрируют аки перелётные птицы в тёплые края. Индикатор. Змінено 19:54 користувачем alex790579 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex790579 2 270 Опубліковано: 20:49 Заседание продолжается, господа присяжные заседатели©️ VID_20241125_204800_513.mp4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 779 Опубліковано: 20:53 2 часа назад, Олександрм сказал: В суботу мене в отпуск пущають . На 15 днів. Візьму я напевно про всяк випадок пістолета з собою. І звик. І якось хз, що там у вас в тилу діється... Ще замість того щоб оплесками стрічати героя, як обіцяли в рекламі , підсрачників надають... а я такого не люблю.) И пару шоколадок с запалами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах