Ирина_ 5 026 Опубліковано: 7 серпня, 2023 1 час назад, ozon1 сказал: У меня - смс (вайбера нет) в сити24 или в другом - звонок и внести 4 цифры. Когда вайбера нет то понятно,что смс. Имела в виду,что если вайбер установлен и код идет туда,то в случае отсутствия интернета продублируется ли по смс телефона. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mahatm 128 Опубліковано: 8 серпня, 2023 10 часов назад, Ирина_ сказал: Когда вайбера нет то понятно,что смс. Имела в виду,что если вайбер установлен и код идет туда,то в случае отсутствия интернета продублируется ли по смс телефона. Так проверьте. Выключите интернет и проверьте. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 026 Опубліковано: 8 серпня, 2023 2 часа назад, mahatm сказал: Так проверьте. Выключите интернет и проверьте. Я проверила. По ряду причин результатом недовольна. Стало интересно как у других при установленном вайбере обстоят дела. Поинтересовалась в том числе и тут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fura! 227 Опубліковано: 14 серпня, 2023 Повна фігня. Тепер йде ще більше часу на поповнення рахунку. Інтернет не вимикав, приходить смс на вайбер. Автоматичне зчитування карти в 99% випадках не працює. Мало того, що я під 2 метри зростом, поки запихну 40-50 тис, то потім увесь день спина болить, так воно ще й не приймає банкноти, десь 40% повертає. Разом з тим Приват бере ті ж купюри із задоволенням. Банк став незручним, фізично. Проблеми з прийманням банкнот були давно, а стало ще гірше. У мене реально йде 10-12 хв, щоб згодувати терміналу 100 купюр, так штук 40 він ще й не візьме. Якщо є час та натхнення, то можна разів 5-8 покрутити банкноту і він таки її забере... 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
frosya27 204 Опубліковано: 26 жовтня, 2023 (змінено) Питання до знатоків: торгував на Бінансі, відповідно отримував гроші на карту від багатьох контрагентів і також відправляв багато платежів різним контрагентам. сума порядка 200 тис на протязі місяця. зараз моно прислав отакий запит. жодного із перечислених документів на руках немає (як і офіційних доходів на нинішній момент), що відповідати в такому випадку? які можуть бути наслідки ненадання підтвердження? Змінено 26 жовтня, 2023 користувачем frosya27 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pmzmer 7 Опубліковано: 26 жовтня, 2023 5 часов назад, frosya27 сказал: жодного із перечислених документів на руках немає ну так зробіть договір позики від батьків/родичів/друзів заднім числом -) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
frosya27 204 Опубліковано: 26 жовтня, 2023 (змінено) вже вирішилося, але голову поморочили. приблизний зміст переписки: моно: "Просимо вас пояснити економічну суть операцій по карті: зарахування на вашу карту з різних інших карт / ресурсів - за що ви приймаєте оплату? Перекази з вашої картки на різні карти інших одержувачів - за що ви проводите розрахунок?" я: "розпродував майно (старі ноутбуки, телефони, телевізор, системний блок і тд), роздавав борги та здійснив кілька операцій P2P на Бінансі, отримував гроші за оренду гаража" моно: "Просимо надати скріншоти листування з покупцями, які могли б підтвердити вашу діяльність з продажу товарів на торгівельних площадках, ТТН накладні з відправки товарів покупцям, а також скріни і посилання на ваші оголошення про продаж товарів." я: "я не зможу надати ці скріншоти, оскільки майже все в мене купили знайомі і знайомі знайомих" потім іде тривала переписка, де вони цікавляться чи є в мене офіційний дохід, я скидаю довідку з дії, фоткаю договора продажу нерухомості, розповідаю про депозити які закінчилися. вони - цього всього недостатньо. я "припустимо що ці всі операції це Р2Р, це ж ніби не заборонено законом". вони: "не заборонено, але це підозрілі операції і тд". коротше все що на словах і написано від руки їх не влаштовує. в результаті розблочили, але сказали що якщо ситуація буде повторюватися, то картку заблокують назавжди Змінено 26 жовтня, 2023 користувачем frosya27 4 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
frosya27 204 Опубліковано: 26 жовтня, 2023 і питання задавали не тільки по тим сумам які заходили в цьому місяці, а взагалі з початку року 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ozon1 2 202 Опубліковано: 6 січня должно было упасть на карту аж целых 30 баксов из Европы, но пока нет, сколько такое идет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
digiman 99 Опубліковано: 6 січня Евро быстро приходят, в течение 30 мин или часа, в рабочее время правда - есть ли связь не знаю. На выходных как то отправил пришли в понедельник. А было и в субботу приходят за 20 минут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах