Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
22 часа назад, Mozart сказал:

А як зараз Райф з точки зору фінмона? Не дуже лютує?

вони ж блочили рахунки до війни ,не соромлячись.  зараз відстали від мене, тому що вже давно (і комусь тут радила) вказала  щомісячний дохід - максимальний, який можна легко підтвердити. тоді більш-менш не виникає суперечність між зазначеною інформацією та фактичною. у мене, зараз, політ нормальний. але там і суми... але раніше мене і за них блочили.вони завжди були надто обережні та завжди за рахунок клієнта.

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 1
Опубліковано
3 години тому, Otass сказав:

Если завел и сразу перевел, какой интерес к такому клиенту?

Ясно. Питав саме за "перевести" і чи може бути відмінність з "зняти" після заведення. Думаю, що для банку однаково.

Саме тому звернув увагу на "перевести".

Опубліковано (змінено)

В мене там є один акк,  на якому все робиться в темпі вальсу,  бо людина не хоче ходити по кілька разів.  Вносить в касі одразу кнопає купівлю і просить видати) 

Клієнт паразит, але як є)) 

Змінено користувачем Twin
  • 3 місяці потому...
Опубліковано
3 часа назад, Otass сказал:

Положил на карточки и счета по 5,6 тыс.
Никаких проблем с этим нет.

Расскажите позже, будет ли финмон.

Опубліковано
17 минут назад, kmk сказал:

Расскажите позже, будет ли финмон.

С финмоном Пумба общался уже раньше. Кидал им ок5 с дии. Но все равно, попросили в мобильном приложении обновить анкету, так как там максимальная сумма 100т грн в месяц. И на этом все. 2-3 недели прошло уже.

Опубліковано
10 хвилин назад, Otass сказав:

С финмоном Пумба общался уже раньше. Кидал им ок5 с дии. Но все равно, попросили в мобильном приложении обновить анкету, так как там максимальная сумма 100т грн в месяц. И на этом все. 2-3 недели прошло уже.

Прогнав в Пумбі 16к $. Гривню всю забрав,але фінмон попросив документи звідки кошти, бо обмежать операції. 

Опубліковано
38 минут назад, Otass сказал:

Т.е. просто до 200+ обновили в приложении? В месяц?

Опубліковано (змінено)
7 минут назад, kmk сказал:

Т.е. просто до 200+ обновили в приложении? В месяц?

Было 40 - написал 49. Они умножают на 2.5. Поэтому 40*2.5=100000. Если больше, начинают беспокоить насчет происхождения.

Змінено користувачем Otass
  • 3 тижня потому...
Опубліковано
В 09.05.2025 в 09:48, snezha сказав:

При открытии депозита на 400т. грн в ОТР, одной суммой, попросили предоставить документы. Показал дарственную, вопросов не было.

Під який процент положили депозит,і строк?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...