Перейти до вмісту

A-ha

Друг форуму
  • Публікації

    263
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

993 Душка

1 підписник

Про A-ha

  • Звання
    Advanced Member
  • День народження 18.05.73

Додаткові данні

  • Пол:
    Женский
  • Звідки:
    Запорожье

Відвідувачі профілю

8 080 переглядів профілю
  1. A-ha

    Прогноз курса доллара к гривне

    в Запорожье курс как-то за сегодня сильно вверх пошел. утром можно было 33,9 купить, сейчас уже 34,3 (это самая дешевая обменка), а Кит групп начал работать, утром поставили 33,8 на продажу, потом 34,00, сейчас уже 35,00
  2. A-ha

    Webmoney, обмен валют

    а когда отправку делали? мне не даёт, пишет - Ошибка! Превышен лимит на пополнение. Узнать больше о лимитах можно здесь А через мобильное приложение пишет - превышен лимит переводов в день на карту. но на карту я первый раз пробую вывести. значит, не в этом дело
  3. A-ha

    Webmoney, обмен валют

    на какие можно вывести?
  4. A-ha

    Webmoney, обмен валют

    подскажите, какие сервисы принимают вмз?
  5. A-ha

    Webmoney, обмен валют

    похоже, что Алиэкспресс отключил оплату вмз
  6. A-ha

    Прогноз курса доллара к гривне

    Точно, у нас работает отделение Альфа банк в Эпицентре
  7. A-ha

    Прогноз курса доллара к гривне

    В воскресенье не работают по-моему, никакие банки. В субботу - приват, абанк, пумб некоторые отделения.
  8. Кажется, я ошибаюсь. Фирташ выжимал из предприятия последние соки, но что-то там работало. https://www.epravda.com.ua/publications/2019/03/20/646246/
  9. Там нечего забирать в собственность государства. Завод давно не работает. Что-то на металл порезали, что-то продали. Но территория осталась. И здания.
  10. A-ha

    МоноБанк

    уже все терминалы привата берут новые тысячи и двухсотки. В отделении а-банка, где я раньше пополняла карту моно без комиссии, убрали терминал привата, и поставили айбокс с логотипом а-банка. я обрадовалась - красивый новый терминал, вот где я буду новыми купюрами пополнять - ан нет, не берёт он новые тысячи и двухсотки по-прежнему (((. Где логика? Это же же купюры государства Украина, действующие! Зачем ставить новый терминал, и не настроить его заранее?
  11. Сегодня ВР приняла законопроект № 3320 http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/JI01823A.html С момента его подписания президентом, я думаю, это будет бустро, абсолю законно кто угодно имеет право собирать и обрабатывать о вас персональную информацию без вашего на то разрешения. Кто угодно может лишить вас свободы, заточив в обсервацию, если вы чихнёте, проходя мимо. А также нивелирована конституционная норма о неприкосновенности личности и собственности. В законе не написано, кто именно имеет эти права, и получается, что их можно будет выполнять любой ветви государственной власти. К тому же в этом законе написано, что наши персональные данные теперь будут в открытом доступе.. дозволяється обробка персональних даних без згоди особи, зокрема даних, що стосуються стану здоров'я, місця госпіталізації або самоізоляції, прізвища, ім'я, по батькові, дати народження, місця проживання, роботи (навчання), з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), в порядку визначеному в рішенні про встановлення карантину, за умови використання таких даних виключно з метою здійснення протиепідемічних заходів. А чтобы покинуть место своего жительства теперь будет необходимо какое-то разрешение. Особи, які виявили бажання залишити територію карантину до його відміни, повинні отримати довідку про можливість виїзду із зони карантину протягом інкубаційного періоду хвороби, яка видається за результатами медичного обстеження в порядку, визначеному центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров'я. Вы верите в то, что этот карантин отменят 24 апреля? Всё только начинается!
  12. https://antiraid.com.ua/news/vo-vremja-karantina-na-ulice-k-vam-mozhet-podojti-policija-kak-reagirovat-i-obshhatsja-s-kopami/?fbclid=IwAR3wbMptWbGI99y_6a28gJvYdLVF3s-ugKDGwp1SceVKVEQW_TcR4WKlXDE Отже: вас пробують зупинити ПОЛІЦАЇ. Ваша перша фраза: Добрий день(вечір, ніч, ранок), Я ПОРУШИВ ЯКИЙСЬ ЗАКОН ? Я ПОРУШНИК ? П.: зобов'язана представитись, пояснити яке положенння і який закон України ви порушили.Як що вони відповідають що ви НЕ порушили Закон України(Наприклад Закон "Про захист населення від інфекційних хвороб") а порушили ПОСТАНОВУ уряду, ви ще раз перепитуєте : тож я НЕ порушив ЖОДНОГО ЗАКОНУ ?- тоді я дякую за спілкування і допобачення. Постанова ?Вона РЕКОМЕНДАЦІЙНОГО характеру. Знову запитуюсь: чи є я порушник ЗАКОНУ ? Ні ? - Допобачення. П. : Нікуди ви не підете. Ви порушили постанову(зачитують яку) уряду і вас оштрафують, складаємо протокол. Ви: Окей ! Тепер послухайте мене: - Я є громадянин України такий то, - В мене як і у вас, є відповідно Конституції України, відповідні права, свободи і обов'язки. Один з обов'язків - дотримання Законів. - Зараз в нас епідемія, і ВСІ положення ПОСТАНОВ уряду, мають бути в РАМКАХ положень і статей Закону, на який постанова ПОСИЛАЄТЬСЯ, Наразі ця постанова посилається на закон України "Про захист населення від інфекційних хвороб". - стаття 20 цього закону говорить про те, що ОБМЕЖЕННЯ прав і свобід у відповідних МЕЖАХ, відбувається ВИКЛЮЧНО по відношенню ХВОРИХ на ту хворобу, що обумовила епідемією і карантин. Хворий, чи ні - визначається ТЕСТУВАННЯМ у лікарні, з отриманням ПОЗИТИВНОГО результату. - стаття 20 діє під час статусу "Надзвичайна Ситуація(НС)", - у випадку Надзвичайного Положення або Військового Положення, можливі ІНШІ ДОДАТКОВІ ОБМЕЖЕННЯ прав і свобод громадян. - у нас - НС, тобто діє ст.20, а вона обмежує права і свободи ХВОРИХ. - Я зараз ВИКЛИЧУ НАРЯД ПОЛІЦІЇ по телефону, мотивуючи що мене затримали люди, СХОЖІ на поліцію, і вони ПОРУШУЮТЬ Закон у частині Закону(зачитуєте назву і статтю 20). Приїде поліція і на вас ЯК НА ПОРУШНИКІВ закону, складуть протокол. Ваші дії - не законні. Тож прощаємось чи ні ? Викликати чи полюбовно прощаємось ? - П : викликайте. - Ви : окей(викликаєте і по приїзду ВСЕ ТЕ САМЕ розповідаєте і складаємо протокол: спочатку вас як позивача, потім перші поліціянти - на вас як "порушника"). БОРІТЬСЯ ЗА СВОЇ ПРАВА. Інакше ви - БИДЛО і РАБИ. У позивному протоколі, обов'язково позначте ФІО всіх хто вас затримав, номера жетонів а також № і дату/час протоколу, який вони на вас склали.В суді це буде ваша опора і де саме це відбулося. В суді ви легко поясните, що йшли до мами(тещі, бабусі і т.п.) і несли їй продукти(лік і т.п.).
  13. A-ha

    Прогноз курса доллара к гривне

    https://strana.ua/news/258106-rada-ne-budet-rassmatrivat-zakony-o-zemle-i-privatbanke-pod-mvf.html При этом, источники "Страны" в "Слуге народа" говорят, что вопрос о законах под МВФ не снят. К ним ещё попытаются вернуться, созвав новое внеочередное заседание.
  14. Моцарт, если ничего не поможет - сбросьте смартфон на заводские настройки. Предварительно убедитесь, что Ваши контакты сохранены на Гугле. И потом запустите смартфон и настройте заново, как новый. Это займёт около часа времени, зато точно поможет. Но если не хотите ничего переустанавливать - найдите мастерскую в Полтаве по ремонту смартфонов. Возможно, там что-то ещё надо выключить\включить, но надо чтобы посмотрел специалист.
×