senderZ 1 193 Опубліковано: 9 вересня, 2018 Читаю зараз классіку жанра - Джорджа Клейсона (вірніше перечитую) в книзі описані 5 законів грошей Якщо ви почнете практикувати хоча б правило №1 - гарантую що вже через рік ви будете дуже здивовані! спеціально не буду писати його тут, знайдіть це правило самостійно. для тих - хто любить аудіо книжки (пдф шукається на раз-два) 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аксолотль 145 Опубліковано: 9 вересня, 2018 Только что, senderZ сказал: Читаю зараз классіку жанра - Джорджа Клейсона (вірніше перечитую) в книзі описані 5 законів грошей Якщо ви почнете практикувати хоча б правило №1 - гарантую що вже через рік ви будете дуже здивовані! спеціально не буду писати його тут, знайдіть це правило самостійно. для тих - хто любить аудіо книжки (пдф шукається на раз-два) сами Вы достигли чего-либо посредством правила 1 ?)) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
senderZ 1 193 Опубліковано: 10 вересня, 2018 моя відповідь - ТАК. я відкладаю більше ніж рекомендує правило №1. Секрет - не в сумі. а в принципі і робленні цієї дії, кожного разу. навіть зі 100 грн інкаму. а ви? 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
beornborn 3 869 Опубліковано: 8 листопада, 2018 (змінено) удалить Змінено 8 листопада, 2018 користувачем beornborn передумал писать комментарий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aleksandr7434saman 3 601 Опубліковано: 8 листопада, 2018 Пришло на вайпер, от моего банка. Кто что скажет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pavel159 4 102 Опубліковано: 8 листопада, 2018 23 минуты назад, aleksandr7434saman сказал: Пришло на вайпер, от моего банка. Кто что скажет? Какая минимальная сумма для захода в ОВДП? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ukrаinian 75 Опубліковано: 8 листопада, 2018 25 минут назад, aleksandr7434saman сказал: Пришло на вайпер, от моего банка. Кто что скажет? Почему ставки в банках так заниженные особенно валюта? И что происходит если государство проводит реструктизацию долгов с вкладами в овдп? Играть в азартные игры с государством Украина как то не особо хочется 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 728 Опубліковано: 8 листопада, 2018 Можливо буде корисним такий погляд на ОВДП https://ukr.lb.ua/economics/2018/10/16/410014_ovdp_zamist_depozitu.html Imho інформація подана досить доступно 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aleksandr7434saman 3 601 Опубліковано: 8 листопада, 2018 51 минуту назад, Pavel159 сказал: Какая минимальная сумма для захода в ОВДП? Пока не знаю. Буду звонить, консультироваться с менеджером. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
David32 6 984 Опубліковано: 8 листопада, 2018 4 часа назад, aleksandr7434saman сказал: Пришло на вайпер, от моего банка. Кто что скажет? Банк какой? Не ОТП случайно? У них ставки в грн, 13%, а в долларе - 0,25% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах