Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В Мариуполе закрыты все обменники, даже демонтированы некоторые киоски по обмену валюты. Кто знает почему? Как  в других городах ? Поделитесь информацией.

десь кілька днів тому було інфо про наїзд на сітку ПОВ-ів із вилучення валюти, очевидно банальний перерозподіл бізнесу, дах міняють, попередній став протікати і не захищає від негоди B)

Опубліковано

Я притримуюся прогнозу вверх тоже як і більшість. Але... Є маленький мандражик про 21 на ЧР...

Впринципі всі на цьому зараз виграють (я суто про бізнес) адже закладені курси "ризику" в 24 мінімум, більше продаж, більше прибутку, більше потраченої гривні...

Замітив пожвавлення на ринку, якщо в мене сезон почався ніяк, поставки видиралися просто від конкурентів а раніше навпаки зливалися із-за того що не встигаєш наробляти для основних клієнтів які кормлять в не сезон... То зараз майже на половині сезону почалося стрімке зростання попиту.

Експорт який я знаю іде взагалі не встигаєш, бабло заливають як має бути...

А тут якісь коливання в плюс...

А шо як дійсно після всіх очікуванних виборів піде до 21? А не до 25 і 30?

Шо отримаємо? Той самий лютий місяць!!! Моцарт який каже шо всі в кедах злили по 23+ бакс то відповідно відкупляться по 22.70+ з очікуванням 25 чи 30? А тут бабах і 21 :)

А то й всі 19:)

І влада "ми можем" каже :)

Якщо все складеться фантастично можемо побачити червневий 21.50, але я в це не вірю) І по ситуації, на міжбанку відкат відбувся не малий, а готівка присіла на 10коп тільки.

Опубліковано

десь кілька днів тому було інфо про наїзд на сітку ПОВ-ів із вилучення валюти, очевидно банальний перерозподіл бізнесу, дах міняють, попередній став протікати і не захищає від негоди B)

Интересно, как это может повлиять на наличный курс? Ведь теперь в городе проблема сдать и купить по нормальному курсу.

Опубліковано

Интересно, как это может повлиять на наличный курс? Ведь теперь в городе проблема сдать и купить по нормальному курсу.

Глобально вообще никак. У вас менялы увеличат спред за риски. 

Опубліковано

У нас нормальный курс как раз у менял, а в сети обменок спред растянут, да и 2%, которые надо добавить к цене на вывеске, тоже не улучшают ситуацию.

Единственная польза от этой сети обменок по всему городу - яркие "неоновые" вывески, по которым можно мимоходом узнавать примерный курс и отслеживать его динамику с временным лагом в полдня-день.

Опубліковано

В Мариуполе закрыты все обменники, даже демонтированы некоторые киоски по обмену валюты. Кто знает почему? Как  в других городах ? Поделитесь информацией.

Вчера покупал на универмаге Украина. Все работает.

Опубліковано

Доброе утро, насколько смог понять рынок после небольшого отскока в ПТ с 23.25(30) до 23.40(45) сейчас  на наличном валютном рынке наблюдается некий боковик с поглядыванием USD/UAH вниз. Прогноз от местных скамеечных бабуль на вечер, Днепр 23.2-23.3.

Опубліковано (змінено)

Думал с понедельника прям утречком рано вниз, ан нет. 

Одесса - Город Герой !
Седьмой километр (Рынок)  .. Покупка $  23.30 продажа 23.40  (с торгом, даже не большую сумму по 23.35 сдал), на тканях Вьетнамцам. Сказали дословно: '' сюсюсть падалазал. "

Змінено користувачем MAX-KURS

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...