Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 минут назад, Twin сказал:

Дивна реакція міжбанку на таке пониження ставки... 

Чего?Ставку понизили больше чем прогнозировали=>гривневого ресурса станет больше=>ожидание девальвации=>курс на межбанке начал падать

Опубліковано
12 минут назад, Twin сказал:

Дивна реакція міжбанку на таке пониження ставки... 

Чому. Відсоток низький, значить дешеві грн. від НБУ для рефінансування.

Опубліковано

Брав недавно трохи долара,  на зайву грн,  так от на точках різних назвали один курс і без торгу 27,35 Думаю,  а ну зайду в універсал на дурака,  вистояв 20хв в черзі на вулиці,  запустили до каси і без зайвих запитань взяв що хотів по 27,20)

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 1
Опубліковано
1 час назад, Twin сказал:

Брав недавно трохи долара,  на зайву грн,  так от на точках різних назвали один курс і без торгу 27,35 Думаю,  а ну зайду в універсал на дурака,  вистояв 20хв в черзі на вулиці,  запустили до каси і без зайвих запитань взяв що хотів по 27,20)

Що заважає в онлайн по 27.14 сьогодні обміняв, а потім за потреби замовлю зніму.

Опубліковано
44 минуты назад, nomer сказал:

Що заважає в онлайн по 27.14 сьогодні обміняв, а потім за потреби замовлю зніму.

Цілий день А-банк онлайн продавав по 27.1. Вже під кінець дня курс поміняли. Не знаю як в інших містах але в Тернополі А-Банк безпроблемно долари видавав (деколи навіть без замовлення наперед) в той час як приват і альфа перестали видавати

Опубліковано
1 час назад, nomer сказал:

В а банку маєте на увазі?  Маю там рахунок,  але потрібно ще валютний відкрити,  і вносити на рахунок грн.  Сьогодні в них 27,15 було в касі,  але не встиг,  підняли.  Та і комісії якісь є за той обмін,  а так люблю одразу отримувати на руки суму. 

Опубліковано
15 минут назад, Twin сказал:

В а банку маєте на увазі?  Маю там рахунок,  але потрібно ще валютний відкрити,  і вносити на рахунок грн.  Сьогодні в них 27,15 було в касі,  але не встиг,  підняли.  Та і комісії якісь є за той обмін,  а так люблю одразу отримувати на руки суму.  

Так в А-банку. Ніякої там комісії не було за обмін. Не путайте з приватбанком. Гривневу універсалку картку а-банку можна без комісії поповнити в приватовському терміналі ну або перекинути з монобанку. В додатку купуєте з універсальної грн - на кдв. Комісії нуль. При курсі в відділеннях а-банку 27.25 -  від самого ранку до приблизно 17 год можна було купити онлайн по 27.10. Потім йдете в касу знімати. Якщо в касі недостатньо доларів - замовляв менеджер на наступний день.

Опубліковано
1 час назад, Ximik сказал:

Цілий день А-банк онлайн продавав по 27.1. Вже під кінець дня курс поміняли. Не знаю як в інших містах але в Тернополі А-Банк безпроблемно долари видавав (деколи навіть без замовлення наперед) в той час як приват і альфа перестали видавати

Тоді мені потрібно сходити відкрити рахунок валютний у А-банку, такі картки даного банку  у мене є.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...