Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Для тех, кто не в курсе :) По соседству есть тема "Прогноз курса евро"
Давайте о евро писать ТАМ :)

Попрошу модератора чуть позже все соответствующие сообщения перенести туда и ... давайте придерживаться. Удобней же будет ТАМ читать... 

А насчет консервы... я на ветке Forex Today сегодня цели на ближайшую неделю нарисовал. Первую вполне реально увидеть уже в понедельник-вторник. Так что консерву откроете очень скоро :)

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Хаха 2
  • Подобається 3
  • Не подобається 1
Опубліковано

По данным опроса НБУ,  руководители украинских предприятий ожидают среднее значение обменного курса в 2021 году на уровне 29,68 грн/доллар.

Опубліковано (змінено)
8 часов назад, Fat Point сказал:

1.Сегодня наличка остается уверенно   :P выше пятничных цифр МБ на 15-25 коп (бид-аск).  Для чего ниже ,если есть спрос на зеленку.?

2.ТА показывает( я так увидела ) укрепление гривны, а уже вроде и не надо укрепляться, поэтому  подозреваю ,что произойдет "грубое" 

вмешательство нацбанка и в результате отскок.:biggrin:

3.Экспортеры (олигархи )уже оборвали телефон в НБУ и просят :big_boss:прекратить "хулиганить" с курсом пары гривна -доллар.:biggrin:это не точно ,но я на  месте 

экспортеров  уже бы взбесилась и 

звонила.:yes3:

4.Как будет на самом деле  узнаем через двенадцать часов.:dirol:

З якого дива грн. має падати? Ціна нашого експорту на одному з найвищих рівнів, статистика короновірусу досить позитивна і без вакцинації в порівнянні з країнами тими ж ЄС і США. Може пройти корекція певна ближче до 28 і то тимчасово. Для грн. на сьогодні сформовані усі фактори для укріплення її в найближчі місяці і тут навіть стандартний викуп НБУ цьому не завадить. Чим ближче до весни тим більше буде валютні надходження давити на курс, правда "фанатизму" 2019 не очікую.

Змінено користувачем nomer
Опубліковано (змінено)
5 минут назад, Fat Point сказал:

Да я никогда и не кричала что гривна должна падать и не называла ни 29 ,ни 30.

Но все ,что ниже 28  считаю искусственным , случайным ,временным. 

У нас вже було "стабільність досягнуто" і це погано закінчилося. Діапазон 26-29 я б назвав би нормою і в таких коливаннях немає нічого надзвичайного на теперішній час. Мені особисто не подобався курс 24-25, так як він те ж був відносно штучним. Проблеми з курсом у нас можуть початися ближче до осені цього року.

Змінено користувачем nomer
Опубліковано
8 минут назад, nomer сказал:

У нас вже було "стабільність досягнуто" і це погано закінчилося. Діапазон 26-29 я б назвав би нормою і в таких коливаннях немає нічого надзвичайного на теперішній час. Мені особисто не подобався курс 24-25, так як він те ж був відносно штучним.

Мне бы такая "норма" точно понравилась:biggrin:. Колебания больше 10 % .Коммерсантам  нет.

Они часто жалуются на колебания курса, потому что видят в этом риски для своей работы.

Опубліковано
12 часов назад, Боб Губка сказал:

Ріст гривні найближчим часом має великі шанси на завершення.

А можете ещё выложить, что у вас получается на недельном и месячном таймфреймах)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...