Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.12.2024?  

147 користувачів проголосувало

Це опитування закрите для нових голосів
  1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.12.2024? (голосование будет закрыто 10 ноября)

• Менее 39,00
      0
    • 39,00-39,50
      0
    • 39,50-40,00
    • 40,00-40,50
    • 40,50-41,00
    • 41,00-41,30
    • 41,30-41,60
    • 41,60-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-44,00
    • Более 44,00

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, Sergey_ сказал:

Во второй половине марта возможны сезонные скачки курса к 27,8-27,9 грн

https://thepage.ua/news/prognoz-kursa-dollara-na-mart-aprel-2021

У нас карантин йде по наростаючій, відповідно імпорт падає, а продажі валюти під посівну зростають, плюс аукціони ОВДП. Настає момент коли може пройти рівень 27.6 і на міжбанку, або як мінімум спробувати.

• Лайк 2
  • Дякую 2
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 часа назад, nomer сказал:

У нас карантин йде по наростаючій, відповідно імпорт падає, а продажі валюти під посівну зростають, плюс аукціони ОВДП. Настає момент коли може пройти рівень 27.6 і на міжбанку, або як мінімум спробувати.

Если на секунду представить, что Нацбанк поставит цель не пустить ниже определенного уровня, и будет все выкупать...то возможны варианты :)

• Лайк 2

Поділитися повідомленням

24 минуты назад, Mozart сказал:

Если на секунду представить, что Нацбанк поставит цель не пустить ниже определенного уровня, и будет все выкупать...то возможны варианты :)

Обычно НБУ выкупает при дельта более менее резком хотя бы 10 коп. Пока у нас "болото", поэтому хто его знает.

• Лайк 1

Поділитися повідомленням

14 hours ago, Fat Point said:

Евро,лира,рубль. Что- то в мире происходит. Утром может и гривну задеть .Имхо.

А что лира? Обычное дело. Никаких взаимосвязей с гривной.

• Лайк 1

Поділитися повідомленням

39 минут назад, 101195 сказал:

А что лира? Обычное дело. Никаких взаимосвязей с гривной.

Гривну лира не заденет, а вот рубль - очень даже:

https://www.profinance.ru/news/2021/03/22/c1i0-rubl-zhdet-obyavleniya-novykh-sanktsij-ssha-i-s-uzhasom-poglyadyvaet-na-liru.html

• Дякую 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням

16 минут назад, bemer сказал:

Думаю у нас болото, потому что регулятор и выкупает через госбанки, плавно и красиво, если проходит сбой, то " помогает " выходом. Тем самым без резких движений не пускает курс ниже, т.е. пускает, но снижение почти не заметно. Похожая тактика похоже будет и дальше.  Тем, кто ждал 27.20 и ниже ещё в начале марта ( а есть те, кто и январе- феврале ) наверно надо перестать это делать. 27.60(50), средняя 27.55/ на МБ ещё долго будет выносить мозг. Будет больше предложений от аграрий, экспортеров и горячих денег, госбанкам поможет регулятор. Ближе к концу весны давление на доллар может увеличиться, если не будет политических форсов, но и тогда можем ниже 27.20+ не пойти и застрять в диапазоне 27.20 - 27.40. Возможно, слишком пессимистично смотрю на гривну, но пока думаю, этот диапазон может быть минимумом года, это тот случай, когда буду рад ошибиться.

Особисто я і не розраховую нижче 27 в цьому році. Нижче може бути лише при дуже оптимістичному збігу обставин. Як на мене дол. не та валюта в якій зараз цікаво грати на курсі. Мене більш цікавить останнім часом євро. 

Змінено користувачем nomer
  • Подобається 2

Поділитися повідомленням

Але спробувати 27.6 найближчим часом "пробити" можемо. З наступного тижня підвищення температури і почнеться активна фаза посівної під яку потрібна грн. І обмеження через карантин те ж ніхто найближчим часом не відмінить, вони тільки будуть наростати.

Тому -5 чи -7 коп. вниз логічно, навіть при контролі НБУ.

Змінено користувачем nomer
  • Лайк 3
  • Дякую 2
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Зараз на сторінці   1 користувач