Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, Fat Point сказал:

В последнее время форумчанин активно ангажирует неопределившийся народ вкладываться в гривну разным способами . Народ не делайте ошибки -вам же терять .

Ще раз наголошую для тих, хто неуважно читає

Я писав - Всі хто пише прогнози, хочуть заробити, або оптимізувати свої витрати. Наприклад, хтось планує тривалий відпочинок на літо, ремонт або інші витрати і думає продати валюту зараз і покласти гривню на депозит чи військові облігації до літа і таким чином заробити додаткові кошти. Уточнюю, щоб не було кривотолків - частину валюти, котру збираєтеся витрачати влітку, бо потім можуть бути думки - чому ж я не сдав взимку по гарному курсу? Щоб ще менше було ризиків, можна розбити цю частину  на 2 - одну продати на максимумі і гривню на депозит, а іншу витратити влітку. Тут кожен вирішує сам, як йому бути. Ніхто точно  не знає, чи буде сезонна просадка курсу. Я сподіваюсь, що буде - курс не буде постіно рости - існують відкати і корекції. Все залежить від НБУ, експортерів, допомоги і інших факторів. Я вклав таким чином частину коштів в військові облігації в Сенс банку і планую ще вкладати. Думаю буде користь  мені і ВСУ. Влітку порахуємо. Нікого ні до чого не призиваю, а намагаюсь допогти тим, хто мене розуміє.

Опубліковано
14 минут назад, Mozart сказал:

Тут є люди, які просто тупо пишуть за "доларлишеростиме", їх ніки відомі постійним читачам. Є інша сторона, що топлять за "гривнябудезміцнюватися"

Так, зрозумів. Я за об'єктивність. Загальна думка, це повільна девальвація, розбіжності тільки в темпі і шляху. Мабуть, зараз взагалі не варто щось писати, бо насувається місячне затемнення і всі на емоціях)

Опубліковано
26 минут назад, Digger сказал:

Как и писал чуть раньше, когда в марте будет выше 39.2/ , появится смысл (для поспекулировать) выйти на , примерно, 5-10% валютного портфеля в гривну с целью перезахода обратно в доллар на снижении в конце месяца. Предлагаемый профит : 50-60 копеек. На этой неделе должна появиться такая возможность.

Или у Райфа в начале следующего месяца, если повезет.;)

• Лайк 2
  • Дякую 2
  • Подобається 1
Опубліковано (змінено)
1 час назад, Digger сказал:

Предлагаемый профит : 50-60 копеек.

ПРЕДПОЛАГАЕМЫЙ...(ожидаемый).       Также не забываем, что с 1 апреля минималка до 8000 гривен поднимается. Индексируются пенсии. Гривны много нужно будет...Эх

Змінено користувачем Digger
Опубліковано

Бачимо плавну девальвацію, схожу на "контрольований похід" до /39.5+ на налі

Моцарт пише (й він таки правий) що тренд задає вже давно не нал/населення, а міжбанк

З іншого боку, чи мені одному здається що цей тренд росту наразі задають не так з ціллю оптимізації, як під наступні надходження? (маю на увазі транші в 4.5(+2) млрд ойро що надійдуть в наступні 30-45 днів від Європи та щось типу до 0.9-1 ярда МВФ) ...як це вже було кілька разів в менш буремні часи

• Лайк 2
  • Дякую 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано (змінено)

https://kurs.com.ua/novost/1173634-dollar-uzhe-39-chto-proishodit.                     Якщо гривня продовжить втрачати в ціні з такою швидкістю, як минулого тижня, то до 40 гривень за долар ми наблизимося вже наприкінці березня. Хочеться вірити, що в НБУ не допустять такого сценарію, і там все прорахували...          Где оптимизм ?))   Эх...

Змінено користувачем Digger
Опубліковано (змінено)

https://kurs.com.ua/novost/1173466-pravitelstvo-utverdilo-plan-reform-dlja-poluchenija-50-mlrd-evro-ot-es

Сколько было разговоров о бабки немедленно и?

Найближчим часом ми передамо його на розгляд Єврокомісії. Завдяки реалізації Плану реформ для Ukraine Facility Україна зможе отримати близько 16 млрд євро цього року", – додав прем'єр.

Змінено користувачем Аид
  • Дякую 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 2

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...