Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У кого які очікування на наступний тиждень: далі вниз,  чи потроху вверх?

Зовсім не розумію політику  НБУ, нащо долор далі вниз давити?

Опубліковано
1 час назад, Wheeler сказал:

Зовсім не розумію політику  НБУ, нащо долор далі вниз давити?

А как и кому вы будете овгз продавать? Когда суммы привлечения меньше,чем суммы выплаты купонов? А так, пожалуйста, гривна крепче доллара. Только так будет не всегда...,но им нужно здесь и сейчас,а потом хоть потоп, всё свалят на папередников

Опубліковано
10 часов назад, Mozart сказал:

А почему б не сравнить курс 31.12.2021 и 31.12.2022? :) Или "тут читаем, тут не читаем"? :)
За 2024-й - согласен, тут повезло. Но "так будет не всегда".

Да можно сравнить курс 31.12.2021 и 31.12 .2024 Девал составит 54 %, только кто тогда интересовался овгзешками кроме того пана которого Вы назвали " знаеться на вишуканих збоченях "и который даже посчитал курс своей безубыточности . С учетом того что я в этом году не жду курса ...(э ,не скажу ) то думаю что он будет в плюсе. Так что за три года войны девал 55% выглядит слабенько в сравнении с девалом 300 % 2013-15 годов . И непонятно на каком основании мой коллега Елкга делает вывод что мы движемся в 3й глобальной волне и ждёт ещё каких то заоблачных курсов - третью мы уже прошли и сейчас примерно в конце 5й начиная с декабря 2019 года ,к тому же на носу заморозка конфликта .

Ну а то что так будет не всегда,  то Вы правы - не всё же время цене ползти вверх...

• Лайк 2
  • Дякую 3
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
Опубліковано
10 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Реація санкцій накладених на Порошенка,як неяк продукція Рошен масово експортується по цілому світу,а виручка звісно у доларах і Євро приходить в Україну,+зарплати працівників рошену також можуть знизитись,і податки в бюджет України,ну і взагалі не цукерками єдиними сивочолий торгує😏 p.s.бентежеть те, що вже готуються до виборів ,і буде переділ влади,і невідомо як він пройде чи мирно чи з кровопролиттям,+є ризик шо Андрій Пишний може втратити свою посаду,а на його місце може стати популіст,який обвалить своїми поступками гривню,і скаже це все "попєрєдніки", так шо такий сценарій якщо піде,то мої вірування в гривню, пропадуть з форуму, тоді я буду про інші прогнози писати,на втіху ждунам і всепропальщикам,так шо майте шановні свою голову на плечах,і неберіть мої поступки до уваги,бо після 12 - 13 лютого запустився маховик невизначеності,і невідомо як він розкрутиться,і в яку сторону.Як писав Петлюра, "Нестрашні нам так Московські воші,а страшніші нам Українські гниди,це я про владу,яка раді кормушки , може обвалити гривню своїми поступками в любий момент,і всі надбання Андрія Пишного, і мої дописи на форумі можуть рухнути внезапно...Всім Миру і Добра,а головне стабільності,і визначеності в завтрашньому дні ! 

Что это Вы три года ничего не боялись а тут вдруг начали боятся ? . От того что поменяется глава НБУ ничего не изменится - стратегия сглаживать колебания не изменится . Может и тянут вниз под выборы , но объём торгов сегодня упал поэтому и курс упал Скажите мне  почему упал объём и я скажу Вам почему упал курс .

А на следующей неделе полетит евро и создаст попутный ветер для гривны . 

Опубліковано
29 минут назад, Mихаил сказал:

Скажите мне  почему упал объём и я скажу Вам почему упал курс .

А на следующей неделе полетит евро и создаст попутный ветер для гривны . 

Так все просто,  всі чекають результатів конференції,  а в понеділок вже побачимо куди вітер подує. 

Так, євро також дав підтримку грн,  але полетіти він тепер може у зворотньому напрямку,  все також буде залежати від результатів конф. 

• Лайк 1
  • Дякую 5
  • Подобається 3
Опубліковано
11 часов назад, Twin сказал:

Так все просто,  всі чекають результатів конференції,  а в понеділок вже побачимо куди вітер подує. 

Так, євро також дав підтримку грн,  але полетіти він тепер може у зворотньому напрямку,  все також буде залежати від результатів конф. 

Результат не важен , уже пошло движение . В таком случае евро вернётся в диапазон 1.05 - 1.10  Больше от него ждать не стоит         Кто действительно даст огня , так это японская ена .

Опубліковано
11 часов назад, Сова сказал:

понедельник будет не показательным. выходной в штатах:lazy:

Последние минимум полгода это правило не работает, т.к. основной (а иногда - единственный) продавец валюты - НБУ. И ему пофиг на ТОМ-ную торговлю. 

Опубліковано
34 минуты назад, Mozart сказал:

Последние минимум полгода это правило не работает, т.к. основной (а иногда - единственный) продавец валюты - НБУ. И ему пофиг на ТОМ-ную торговлю. 

кто говорит про какое то правило? я говорю про то, что в понедельник в сша выходной, поэтому не повод делать выводы куда дует ветер. Вы любите делать выводы от каждого движения. Соответственно приходится менять своё мнение "через день" (вверх/вниз). Я стараюсь делать выводы из череды событий. Это понятно не гарантирует точности прогноза, но освобождает от киданий в разные стороны.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...