Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
11 часов назад, Twin сказал:

Кінець місяця кварталу,  а з квітня вже буде видно куди підемо,  але чуйка,  що не вниз) 

Та хай Бог милує! Яке там вниз!

Куди ! Навіщо!!?😡🤷‍♂️

Змінено користувачем asti
Опубліковано
В 28.03.2025 в 11:16, Mozart сказал:

Відповідь стосується повідомлення Моцарта на іншому каналі від 25.03.2025

Не зовсім зрозумів ваш допис від 25.03.2025 на платному форумі щодо постанови НБУ від 20.03.2025 № 35, яку, судячи з контексту написаного, вам показали наче «таємно», причому, в приватній розмові, тобто, «по-секрету», і то «украдкой», бо бачили лише фрагмент.

На тому каналі немає можливості поставити питання, тому запитаю тут.

Як це все написане вище може бути, якщо за інформацією на офіційному сайті Верховної Ради, дану постанову «прийнято 20.03.2025», «публікація 21.03.2025», «набрання чинності 22.03.2025»:scratch_one-s_head:

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v0035500-25/card6#Public

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v0035500-25#Text

Тобто, після офіційної публікації постанови, яка вже 4 дні знаходилась у вільному доступі для всіх охочих, вам у приватній розмові розкривають «секрет полішинеля»:unknown:

• Хаха 6
  • Сумно 2
  • Подобається 1
Опубліковано
4 часа назад, Т.С. сказал:

Не зовсім зрозумів ваш допис від 25.03.2025 на платному форумі щодо постанови НБУ від 20.03.2025 № 35, яку, судячи з контексту написаного, вам показали наче «таємно», причому, в приватній розмові, тобто, «по-секрету», і то «украдкой», бо бачили лише фрагмент.

На тому каналі немає можливості поставити питання, тому запитаю тут.

Як це все написане вище може бути, якщо за інформацією на офіційному сайті Верховної Ради, дану постанову «прийнято 20.03.2025», «публікація 21.03.2025», «набрання чинності 22.03.2025»:scratch_one-s_head:

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v0035500-25/card6#Public

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v0035500-25#Text

Тобто, після офіційної публікації постанови, яка вже 4 дні знаходилась у вільному доступі для всіх охочих, вам у приватній розмові розкривають «секрет полішинеля»:unknown:

Приватне спілкування - це один на один, а не "по-секрету". Мені показали не повний текст, а саме те місце, яке обговорювалось, до чого тут "украдкой" :) 

Тим більше (я спеціально перепровірив) ніде не фігурувало слово "таємно", це вже Ви самі додали :) Проте я про неї не знав, я не відслідковую в режимі реального часу ВСІ Постанови НБУ. Більше того, я не зустрічав згадку про неї у якихось журналістських публікаціях. Тому для мене вона стала новиною, про що я і повідомив. 
Не шукайте тут якоїсь конспірології, її тут не було. 
P.S. Якщо Ви відслідковуєте у реальному часі всі Постанови НБУ, велике прохання - дайте знати, як побачите щось цікаве. Буду щиро вдячний.

Наостанок: є спеціальна гілка з довгою назвою "Дискусії...", яку колись спеціально створив @Кремень якраз от для можливості поставити такі запитання. Користуйтесь на здоров'я - і Ви, і інші підписники. Я не роблю з чогось секрету, а якщо колись про щось пишу з подивом... то лише тому, що в свої неповні 55 ще не повністю перестав дивуватися... 

Опубліковано

Интересно, что там по балансам у банков на отчетную дату? В понедельник будут сбрасывать излишки или докупать на позицию - есть компетентные мнения?

Опубліковано
48 минут назад, asti сказал:

Интересно, что там по балансам у банков на отчетную дату? В понедельник будут сбрасывать излишки или докупать на позицию - есть компетентные мнения?

Такой информации в открытом доступе нет и не может быть. 
В понедельник будет движ в любом случае, но за рамки коридора не выйдут.

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 2
Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:

Такой информации в открытом доступе нет и не может быть. 
В понедельник будет движ в любом случае, но за рамки коридора не выйдут.

А в какую сторону движ, можете хотя бы намекнуть?

Опубліковано (змінено)

В понеділок ще березень останній  день,  якщо вверх,  то десь після 12:00. 

Пс чекаємо на акцію звичну,  а там буде видно) 

Пс2 на носі квітень, який славится ще одним маяком день космонавтики, хто в темі вкурсі. 

Змінено користувачем Twin
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 2
  • Подобається 2
Опубліковано (змінено)
11 часов назад, Mozart сказал:

В понедельник я жду чуть вверх, но без фанатизма. 
Напомню: боковой коридор, который я вижу сейчас, - от 41,20/ (бид на МБ) до 41,80/ (тоже бид). Мы сейчас как раз в его середине, но четверг и пятницу НБУ держал НЕ НИЖЕ 41,44-41,45/, для меня это намек, что хотят качнуть чуть вверх.

Спасибо, ну посмотрим, что скажет рынок.    Вообще у профильного сообщества есть понимание стратегии НБУ на этот год - когда начнут отпускать курс к среднебюджетным 45-ти и начнут ли?

Змінено користувачем asti
Опубліковано (змінено)
20 часов назад, Mozart сказал:

Приватне спілкування - це один на один, а не "по-секрету". Мені показали не повний текст, а саме те місце, яке обговорювалось, до чого тут "украдкой" :) 

Тим більше (я спеціально перепровірив) ніде не фігурувало слово "таємно", це вже Ви самі додали :) Проте я про неї не знав, я не відслідковую в режимі реального часу ВСІ Постанови НБУ. Більше того, я не зустрічав згадку про неї у якихось журналістських публікаціях. Тому для мене вона стала новиною, про що я і повідомив. 
Не шукайте тут якоїсь конспірології, її тут не було. 
P.S. Якщо Ви відслідковуєте у реальному часі всі Постанови НБУ, велике прохання - дайте знати, як побачите щось цікаве. Буду щиро вдячний.

Наостанок: є спеціальна гілка з довгою назвою "Дискусії...", яку колись спеціально створив @Кремень якраз от для можливості поставити такі запитання. Користуйтесь на здоров'я - і Ви, і інші підписники. Я не роблю з чогось секрету, а якщо колись про щось пишу з подивом... то лише тому, що в свої неповні 55 ще не повністю перестав дивуватися... 

Дякую за відсилання до гілки «Дискусії…», не знав про таку, на майбутнє врахую, проте, оскільки ви самі продовжили на поточній, то дозвольте вже і мені відповісти тут.

Вибачте, але ви щось все перекрутили – для чого кажете про відслідковування десь/чогось в режимі реального часу, коли мова зовсім про інше – мова про інформацію, яку ви ВЖЕ отримали від певної особи, і питання лише у верифікації такої інформації.

Ще раз – НЕ пошук інформації, а перевірка ВЖЕ наявної інформації на справжність і повноту у першоджерелі. Це абсолютно різні дії за своєю суттю, погодьтесь.

Тобто, мій головний посил був у тому, що коли вже і потрапляє до когось подібна інформація, особливо якщо планується її викласти у публічний доступ, то таку інформацію можна самостійно спробувати знайти та перевірити на відповідному ресурсі.

А з іншого боку, трохи дивно, що ваш співрозмовник не натякнув вам очевидне, що з повним текстом постанови можна просто ознайомитись на сайті ВР, аби не гадати скільки тих скриншотів там має бути.

І тепер трохи по трактуванню слів, до яких ви так ретельно і серйозно поставились :)

Так, не було у вашому дописі «таємно», але і я не казав про таке прямо – якщо слово взято у лапки, то окрім цитати, це ще означає і вживання у переносному сенсі, яке було посилене сполучником «НАЧЕ «таємно»», що також треба враховувати.

А «частная беседа» (цитата мовою оригіналу) має декілька синонімів, серед яких, до речі, і «один на один» і «секретная беседа», та й в частині «по-секрету» мною також застосовані лапки, що означає НЕ пряме значення, та легку іронію.

У будь-якому разі, дякую вам за вашу роботу, витримку, дипломатичність та толерантність до усіх тутешніх учасників:boast:

Змінено користувачем Т.С.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...