Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.12.2024?  

147 користувачів проголосувало

Це опитування закрите для нових голосів
  1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.12.2024? (голосование будет закрыто 10 ноября)

• Менее 39,00
      0
    • 39,00-39,50
      0
    • 39,50-40,00
    • 40,00-40,50
    • 40,50-41,00
    • 41,00-41,30
    • 41,30-41,60
    • 41,60-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-44,00
    • Более 44,00

Рекомендовані повідомлення

8 часов назад, Lucius сказал:

Я писав раніше що в мене з'явилася вільна гривня.

З валюти я не виходив.

Але не хочу зараз купувати дорогий долар (як я вважаю).

Коли я передбачав курс 30> я слухав заяви про те що траншу не буде.

Зараз начебто всі погоджуються що транш якись, да буде.

До виборів влада, мені здається, буде намагатися тримати як валютний ринок так і виконання бюджету. За рахунок чього: запозичень ледь де можна, або буде меньше красти.

Після виборів ситуація може бути як гірше так і краще. Потрібно не забувати що восени вибори в парламент.   Це через пів року після президентських. Дуже все невизначенно.

Небезпека виборів в тому що якщо ПАП зрозуміє що йому не світить він може обвалити ситуацію щоб наступній владі дісталася вижжена земля.

Доречі Ерік Нейман на початку року вангував що у листопаді почнеться світовий кризис (дав 70%) і всім радив переходити в доларовий нал. Але я вже писав що думаю про його прогнози. 

В кого зараз є вільна гривня ,добра нагода відкупити зеленого на корекції ,та мальованій стабілізації ,все ж таки це не по 28.50 ,а трохи буде дешевше ,бо  на  жовтень в стислому  проміжку     є значний внутрішній  борг   і чи вийде його  перекрити  новими запозиченнями  коштів , випуску   ОВДП ? 
Це свого роду  додасть напругу на валютний ринок ,а також  коливання  , бо вкупі  є  погашення  за гривневими ОВДП  на  11млрд .і  цей об"єм  буде тиснути на курс ,а також  750млн. у валюті . Тому все  цікаве ще попереду .

Змінено користувачем Перес де Куэльяр
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 7
  • Не подобається 5

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
1 час назад, kmk сказал:

В общем, не так сталося, як гадалося: пошли вниз, вот и развязка с разводом наступает))) По ходу Endeavour будет прав, и 28 возможно за пару дней. Вон Приват впереди всех бежит-снижает, уже 28,25 продажу выставил.

Ниже 28 всё подберут.

Ниже никому не выгоден.

• Подобається 3

Поділитися повідомленням

5 минут назад, nord555a сказал:

Ниже 28 всё подберут.

Ниже никому не выгоден.

Смотрите чтоб по 27.50 не было .( на покупку )

Змінено користувачем 2000
  • Хаха 3
  • Подобається 2
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням

Lucius, а Ви не відступили від свого плану, а саме вийти по 28,30 я ще нагадував...:rolleyes:

Поділитися повідомленням

Посмотрим на результаты сегодняшнего аукциона по ОВГЗ. Возможно кто то решил продать доллар и купить гривневые ОВГЗ с повышенной доходностью...

Поділитися повідомленням

3 минуты назад, Twin сказал:

Lucius, а Ви не відступили від свого плану, а саме вийти по 28,30 я ще нагадував...:rolleyes:

Так было уже 28.30..Он не вышел.!!Что то пошло не так.

Поэтому он сейчас присиупил к плану "В" :)

Кстати...сегодня есть все шансы поймать тазик)))

Поділитися повідомленням

52 минуты назад, Twin сказал:

Відступив. Я ж писав що в мене з'явилась зайва гривня. Валюту я не встиг злити по 28,45, а зараз вже запізно.

Всі коливання в межах 50 коп. малцікаві. На них можна не заробити, а втратити.

• Лайк 1

Поділитися повідомленням

2 минуты назад, Lucius сказал:

Відступив. Я ж писав що в мене з'явилась зайва гривня. Валюту я не встиг злити по 28,45, а зараз вже запізно.

Всі коливання в межах 50 коп. малцікаві. На них можна не заробити, а втратити.

я тоже сижу на новопришедшей гривне и пока жадность не дает покупать по 28+ :)

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

Говорят аграрии продают доллар так как много денег у них от продажи семечек и кукурузы, + еще ждут денег от МВФ, на фоне этого и укрепляемся, и говорят что ближащее время еще укрепимся, но надолго ли? нужно быть бдительным.  

https://vesti-ukr.com/strana/302541-valjutnye-prodavtsy-ihrajut-na-obval-kursa-dollara

• Дякую 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням

8 минут назад, ViktorDido сказал:

Говорят аграрии продают доллар так как много денег у них от продажи семечек и кукурузы, + еще ждут денег от МВФ, на фоне этого и укрепляемся, и говорят что ближащее время еще укрепимся, но надолго ли? нужно быть бдительным.  

https://vesti-ukr.com/strana/302541-valjutnye-prodavtsy-ihrajut-na-obval-kursa-dollara

Тут таке діло, що під захід (очікування) укріпляжа не повинно бути, а от по факту отримання, надходження повинні скоректуватись.

Іншими словами, транш повинен зайти по високому курсу.

ПС якщо звісно буде, транш...

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз