Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
31.07.2024 в 12:33, Denka сказал:

30.07.2024 в 13:37, Кремень сказал:

Гадаю що цього разу Ви приймаєте цілком вірне рішення відкупаючи долар саме сьогодні. Бо ми сьогодні якщо не на дні, то десь ну дуже близько коло нього :yes3: принаймі я теж не став чекати і рештки вільної гривні прибив сьогодні до обіду. 

Думаю, що пан @Кремень помиляється. Зараз володіння гривнєвими держоблігаціями приносить 1,7 коп на день. Якщо дане плато біля 41 триватиме місяць, то держоблігації принесуть 51 копійку з кожного долара.

30.07.2024 в 13:37, Кремень сказал:

Гадаю що цього разу Ви приймаєте цілком вірне рішення відкупаючи долар саме сьогодні. Бо ми сьогодні якщо не на дні, то десь ну дуже близько коло нього :yes3: принаймі я теж не став чекати і рештки вільної гривні прибив сьогодні до обіду. 

Бо пан @Аид сміявся, що "вдало" вийшов з гривні по 37,70-95

А на моменті еквівалентний курс при триманні держоблігацій вже майже 42.

Поки що все йде по моєму сценарію.

• Лайк 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано
11 минут назад, Профит сказал:

$ 39.80 я думаю мы увидем в этом месяце продажу доллара на наличном рынке 😉

Це по-моєму занадто оптимістично і нікому не потрібно. Таке падіння може спровокувати продажі на ринку гривневих ОВДП, наприклад. А так тримачів ОВДП просто влаштує 51 умовна копійка з кожного долару або двозначна річна відсоткова дохідність. 

Опубліковано
20 минут назад, Denka сказал:

Це по-моєму занадто оптимістично і нікому не потрібно. Таке падіння може спровокувати продажі на ринку гривневих ОВДП, наприклад. А так тримачів ОВДП просто влаштує 51 умовна копійка з кожного долару або двозначна річна відсоткова дохідність. 

Так їх купують в основному держбанки, і банки яки не можути відмовити НБУ у купівлі, яка їм різниця яка буде дохідність?

Опубліковано
17 часов назад, Профит сказал:

$ 39.80 я думаю мы увидем в этом месяце продажу доллара на наличном рынке 😉

За 20 дней упадем на 1,5 грн и это выпадем из восходящего канала и поломаем все графики и теханализ?

Это что должно произойти в мире такого?

P.S. Правильно пишется увидИм )

Опубліковано
4 години тому, Denka сказав:

Це ви ,який процент рахуєте по ОВДП?

Опубліковано
4 часа назад, Denka сказал:

Думаю, що пан @Кремень помиляється. Зараз володіння гривнєвими держоблігаціями приносить 1,7 коп на день. Якщо дане плато біля 41 триватиме місяць, то держоблігації принесуть 51 копійку з кожного долара.

І саме тому лише за перші дні серпня нерезиденти вийшли із гривневих ОВДП на суму 1,7 млрд.грн.?

5 часов назад, Denka сказал:

Поки що все йде по моєму сценарію.

Чи враховує Ваш сценарій перший "дзвоник" на світових ринках у минулий понеділок? І це лише початок, адже розмір ліквідності з Японії, яка підгодовувала, насамперед, ринки акцій та облігацій США, зменшуватиметься.

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 5

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...