Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
2 часа назад, Анджелина сказал:

Вот теперь у меня появилось то чувство, что быстрее всего так и будет и мы пробьем вниз на МБ 41 и даже пойдем вниз на 40,7, а может и ниже.  Оно было ещё два дня назад, но решила не торопиться обнародовать, а теперь можно.

Я мысленно с Вами)))), Я в Вас верю!!! Жалко смайлики с оценками не доступны(((

Опубліковано:

Пошли заговаривания курса с целью ниже 41 (это скорее всего про мб). Я думаю наличка не будет  обращать внимание на эти ёрзанья курса безналичного доллара контролируемые Нбу.

Просто наличка станет отражением реальности ,а мб слегка кривым зеркалом. Истории с курсом на мб могут закончиться так же быстро ,как и начались .Причин для этого много,у нас за каждым углом -чёрный лебедь.

Также  хочу напомнить ,что у Минфина и Нбу нет совместного плана по параметрам курса. Один нуждается в девальвации ,другой "рисует" ревальвацию..

Поэтому вывод такой- фундаментально эти игры Нбу с курсом принципиально уже ничего не смогут поменять.

Наличка. Синий 40/60 ,но было и /41.65 тут как карта ляжет. По крайней мере можно продать и спокойно купить ,заработав ,а не потеряв. :ok:

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано:
31.07.2024 в 12:33, Denka сказал:

30.07.2024 в 13:37, Кремень сказал:

Гадаю що цього разу Ви приймаєте цілком вірне рішення відкупаючи долар саме сьогодні. Бо ми сьогодні якщо не на дні, то десь ну дуже близько коло нього :yes3: принаймі я теж не став чекати і рештки вільної гривні прибив сьогодні до обіду. 

Думаю, що пан @Кремень помиляється. Зараз володіння гривнєвими держоблігаціями приносить 1,7 коп на день. Якщо дане плато біля 41 триватиме місяць, то держоблігації принесуть 51 копійку з кожного долара.

Бо пан @Аид сміявся, що "вдало" вийшов з гривні по 37,70-95

27.05.2024 в 23:25, Аид сказал:

А на моменті еквівалентний курс при триманні держоблігацій вже майже 42.

Все йде як я і передбачав. Тільки еквівалентний курс ( через дохідність ОВДП) вже 42,5... 

• Лайк 3
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано:
5 часов назад, Denka сказал:

Все йде як я і передбачав. Тільки еквівалентний курс ( через дохідність ОВДП) вже 42,5... 

Трохи не зрозумів, як за місяць еквівалентний курс виріс на 50 копійок. Якщо можна, розрахунок.

Опубліковано:
27 минут назад, metan сказал:

Всім привіт, Щось міжбанк не може продавити 41 , а вже кінець місяця, куда піде курс з вересня які в кого прогнози?

написали ж "Волна только набирает обороты , на следующей неделе будет пробой 41 ."  Не швиди - чекай понеділка-вівторка.