Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 минут назад, kmk сказал:

Я чего-то не понимаю: у нас белый продажа 41,45. В Авале 41,49. Это плохой курс? Или есть вероятность краткосрочного снижения?

при поточному курсі звичайно в Авалі краще брати синій по 41,49, але різниця досить маленька, щоб було цікаво.

не можуть на МБ продавити рівень 41,40.

Опубліковано

Кто то ждет 41.2??? На 100к грн это 711 гривен разницы от момента «на сейчас» думаю есть места где можно заработать эти деньги за непродолжительное время .

ИМХО нужен доллар -берите, не нужен -не берите

кому комфортнее сидеть в красивой и ЖДАТЬ ваш выбор.

Опубліковано (змінено)

Щодо акції Райфу: цікаво, якщо я продав їм у квітні.  у застосунку долар по 41,7, а тепер у тому ж застосунку куплю у них долар по 41,49 - не нарахують мені податки на курсову різницю?!              🤔🤔

Змінено користувачем asti
Опубліковано (змінено)

Україна може перейти від долара на євро як "основну" валюту: Нацбанк пояснив причину  https://www.rbc.ua/rus/news/ukrayina-mozhe-pereyti-vid-dolara-evro-k-1746667632.html  

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
Опубліковано (змінено)

Долар може зіткнутися з "лавиною" продажів на $2,5 трлн з боку азіатських країн

Азійські експортери та інвестори, можливо, накопичили надзвичайно великий обсяг доларів за ці роки, збільшивши профіцит торгівлі регіону зі США. У міру наростання торгової війни, деякі азіатські інвестори можуть репатріювати виручку, скидаючи долари - експерти, BBG

Китай продовжує купувати золото вже 6 місяців поспіль - BBG

ПыСы Ожидаю посадку по евро/доллару до 1.26

Сливать евро в ноль и закупаться долларом планирую не позднее конца июля 

Змінено користувачем Digger
Опубліковано (змінено)
20 часов назад, asti сказал:

...куплю у них долар по 41,49 - не нарахують мені податки на курсову різницю?!              

Короче, не купил)))

Змінено користувачем asti

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...