Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 14.05.2025 в 02:59, Digger сказал:

S&P 500 зріс на 17% за останні 22 дні  - швидше, ніж під час періодів зростання в епоху доткомів та Великої рецесії.

Ближайшая перспектива:

Оптимизма надолго не хватит 

До августа - сентября рынок будет рости, при этом очень вероятно, что доллар ослабнет к евро (1.2-1.25)

Потом коррекция рынка как минимум на 20% а то и больше 

Все ринутся в доллар. Евро соответственно вниз 

Но глобально доллар будет слабеть в течение нескольких лет, согласно восьмилетним циклам 

Отсюда все мной описанные ожидания и действия с долларом

P.S.  Куща, которого очень уважаю, цитировать больше не буду. Не будет от меня так же и ссылок на его интервью 

Зря. Мені подобається читати)

Я про Куща)

Опубліковано

В новинах знову підняли стару тему колір купюр,  от тільки мова не про 10-15коп різниці,  а озвучили випадок з білими сотнями 2003-2006 по курсу увага 32грн)  озвучила обмінка якась.  Цікаво для чого цей "рояль" дістали зараз... 

Пс зараз 1996 беруть по нижчому курсу,  а тепер підозрюю така доля чекає весь білий долар. 

• Дякую 1
  • Хаха 1
  • Сумно 2
Опубліковано
6 минут назад, Twin сказал:

Пс зараз 1996 беруть по нижчому курсу,  а тепер підозрюю така доля чекає весь білий долар.

Друже ну не перебільшуй і не наводь жаху на людей. Притомні обмінники на таке не підуть, а банки тим більше. А так кожен сходить з розуму по своєму, доки не отримає спочатку штраф , а потім скасування ліцензії. Так що все буде добре, якщо знати свої законні права. Я впевнений що ти не працюєш з якимось лівими обмінками які пропонують таку величезну різницю в курсах обміну між синім і білим після 2000р доларом. 

Опубліковано
1 час назад, Кремень сказал:

Друже ну не перебільшуй і не наводь жаху на людей. Притомні обмінники на таке не підуть, а банки тим більше. А так кожен сходить з розуму по своєму, доки не отримає спочатку штраф , а потім скасування ліцензії. Так що все буде добре, якщо знати свої законні права. Я впевнений що ти не працюєш з якимось лівими обмінками які пропонують таку величезну різницю в курсах обміну між синім і білим після 2000р доларом. 

Звісно курси знаю і різниці) Я просто в шоці від такої різниці,  але раз таке є значить є такі "клієнти" А навів це в плані,  от не було якийсь час і знову згадали,  так ніби вже всі почали забувати, потрібно оновити) 

Опубліковано

Таролог только предсказать может))) Но думаю скоро немножко пойдем вверх, а там только кофейная гуща поможет судя по новостному фону))). Не к чему не призываю.

Опубліковано
В 15.05.2025 в 20:08, Twin сказал:

В новинах знову підняли стару тему колір купюр,  от тільки мова не про 10-15коп різниці,  а озвучили випадок з білими сотнями 2003-2006 по курсу увага 32грн)  озвучила обмінка якась.  Цікаво для чого цей "рояль" дістали зараз... 

Тема про синий-белый доллар появилась неспроста,думаю одной из задач посеять в людях такое себе неуважение к доллару и переход к евро в котором нет двойного курса,но это пока лишь первый этап.

Почему Пышного ещё не вызывали на ковер в США и не сказали,чтоб закончил этот балаган,при их желании можно вернуть единый курс доллара даже 1996 года,а так пока наживаются на этом только хозяева всех обменок Украины.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...