Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 години назад, asti сказав:

Та шо той Райф - мені он з обмінки тільки що телефонували - пропонують білий по 41, 38...

Ще вчора вечором і сьогодні до обіду в гарант можна взяти було від 3к$ по 41.35, зараз 41.40 но там часто +/-5 коп. А в рафі я продав по 41.57 27.05 так що вже який місяць райф не цікавий, як і інші банки. Бо потім спробуй ще забрати ті гроші, гайки все закручують і закручують. 

Опубліковано
1 час назад, Shansss сказал:

А в райфі я продав по 41.57 27.05 так що вже який місяць райф не цікавий, як і інші банки. Бо потім спробуй ще забрати ті гроші, гайки все закручують і закручують. 

Вам пощастило, бо поки я добіг до відділення щоби покласти гроші на карту - упс, а курс вже 41,43 став... 

😞😞

Опубліковано
20 минут назад, Twin сказал:

Виходив ще в травні перша половина по 41,50 на частину взяв євро по 46,60 жалію тепер що не на всю грн)  Так от та частина грн досі лежить на вільному під 5% по підрахунках на моменті маю вже вихід по 41,60+ 

Так увійшов в літо. 

Треба було у січні виходити по 43, а у травні то вже таке... Тим більше не розумію навіщо тримати на вільному - було б ОВДП купить))

Опубліковано
41 минуту назад, asti сказал:

Треба було у січні виходити по 43, а у травні то вже таке... Тим більше не розумію навіщо тримати на вільному - було б ОВДП купить))

В січні також виходив,  чи мова про вийти в січні і досі сидіти в грн)  Ну так,  був такий план,  тільки довго не зміг протриматись... 

• Дякую 1
  • Хаха 3
  • Подобається 5
Опубліковано (змінено)

Шановний Моцарт,а ви куплений долар по курсу 42.00, в МТБ банку на депозит який уже у вас давно я так думаю закінчився,що думаєте робити з тим доларом,які прогнози ? Чекаєте вистрілу  пружини ,чи ракети ? Р.S .думаю тута більшість таких ,сидять з купленим доларом по 42.00 но не признаються,а якщо і признаються ,то тоді коли курс піде суттєво вгорору,але це невідомо нікому коли ще буде,но і судячи з політики баламута Трампа,чи взагалі буде........

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
Опубліковано
13 часов назад, Twin сказал:

В січні також виходив,  чи мова про вийти в січні і досі сидіти в грн)  Ну так,  був такий план,  тільки довго не зміг протриматись... 

У принципі, можна було ще у січні 23-го вийти у гривню і досі сидіти рівно на дупі не роблячи різких рухів)))

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...