Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ріст курса набирає обертів. Але можна було б, як на мене щось зробити: 1) Влада, яка воює з таким агресором, могла б оголосити війну чорному ринку хоча б на місяць-два, щоб під ним земля горіла, а не почували себе господарями часу, а ті, хто їх прикриває - поплатилися б посадами, люди, які несуть, щоб теж напругу не на словах відчували. Продаж по інтернету теж при бажанні можна притиснути, залишаться знайомства, які теж не завжди виручають; 2) НБУ повинен зняти всі обмеження з продажу та купівлі валюти; 3) Не можна було відпускати курс валюти в час, коли ведуться воєнні дії. Знайшли найвдалішу пору; 4) НБУ може не допускати  на міжбанк заявки по явно завищеному курсу. Але потрібне бажання, а не прагнення до чогось іншого.  

Опубліковано:

Языками не владют, рыбную прфессию не осволи... кто и где их ждет?

Попередники виноваты. Я серьезно. Ни какой политики или сарказма. Ждут либо тех у кого есть реальная профессия, либо тех у кого много денег ( чтоб жить и не работать лет пять-десять )

Раз население смогло скопить такое количество денег, при этом особо не утруждаясь, значит государство неэффективно обдирало. В США, Европе много не накопишь если работаешь абы как и нафиг никому не нужен...

Вот вы по зарплатам, по стоимости жизни в Италии можете примерно оценить сколько можно накопить за год работнику бюджетной сферы? :)

Опубліковано:

Ріст курса набирає обертів. Але можна було б, як на мене щось зробити: 1) Влада, яка воює з таким агресором, могла б оголосити війну чорному ринку хоча б на місяць-два, щоб під ним земля горіла, а не почували себе господарями часу, а ті, хто їх прикриває - поплатилися б посадами, люди, які несуть, щоб теж напругу не на словах відчували. Продаж по інтернету теж при бажанні можна притиснути, залишаться знайомства, які теж не завжди виручають; 2) НБУ повинен зняти всі обмеження з продажу та купівлі валюти; 3) Не можна було відпускати курс валюти в час, коли ведуться воєнні дії. Знайшли найвдалішу пору; 4) НБУ може не допускати  на міжбанк заявки по явно завищеному курсу. Але потрібне бажання, а не прагнення до чогось іншого.  

Кстати, я не исключаю от "влады" и подобного маразма - полный запрет обмена и оборота валюты населением, валютчиков ловить-сажать, как в СССР. Но не успеет я думаю, от силы ей до лета жить.

Опубліковано:

Влада, яка воює з таким агресором, могла б оголосити війну чорному ринку хоча б на місяць-два, щоб під ним земля горіла, а не почували себе господарями часу, а ті, хто їх прикриває - поплатилися б посадами, люди, які несуть, щоб теж напругу не на словах відчували. Продаж по інтернету теж при бажанні можна притиснути, залишаться знайомства, які теж не завжди виручають; 2) НБУ повинен зняти всі обмеження з продажу та купівлі валюти; 3) Не можна було відпускати курс валюти в час, коли ведуться воєнні дії. Знайшли найвдалішу пору; 4) НБУ може не допускати  на міжбанк заявки по явно завищеному курсу. Але потрібне бажання, а не прагнення до чогось іншого.  

Яким чином влада покарає сама себе? :)

Опубліковано:

Кстати, я не исключаю от "влады" и подобного маразма - полный запрет обмена и оборота валюты населением, валютчиков ловить-сажать, как в СССР. Но не успеет я думаю, от силы ей до лета жить.

А нам, я думаю, хочеться жити, і не тільки до літа...

Опубліковано:

Яким чином влада покарає сама себе? :)

Так тут переважно звучить думка, що ріст курса - справа не штучна і нічого від нашої влади не залежить.

Опубліковано:

А щодо маразма, то пропозиція хоча б на пару місяців. Я розумію, що боротьба з чорним ринком - справа не вдячна.

Опубліковано: (змінено)

мой прогноз на неделю:

* дедлайн: 26 февраля - на этот день перенесено рассмотрение Радой законов о повышении коммуналки (необходимое условие для кредита МВФ).

если Рада принимает законы - возможна стабилизация ок. 30-35 гр./дол.

если нет - думаю, что к 1 марта курс будет выше 40 гр./дол.

Зы. + ещё нет ясности с проплатой газа на март; здесь дедлайн тоже ближайшие 1-2 дня.

Змінено користувачем Малорос
Опубліковано:

А щодо маразма, то пропозиція хоча б на пару місяців. Я розумію, що боротьба з чорним ринком - справа не вдячна.

Вони й так затарились за цей короткий період, як за кілька років. Нічого, якщо взяли б нетривалу неоплачувану відпустку.

Опубліковано: (змінено)

Если не принять меры, гривна будет 50.

Причём очень скоро.
В любом случае дешевле 30 вряд ли будет уже.
Плохо будет также с армянской валютой, казахской, таджикской...

Змінено користувачем mishavm