Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.02.2025?  

178 користувачів проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.02.2025? (голосование будет закрыто 10 января)

• Менее 40,00
      0
    • 40,00-41,00
    • 41,00-41,50
      0
    • 41,50-42,00
    • 42,00-42,40
    • 42,40-42,70
    • 42,70-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • 44,00-45,00
    • Более 45,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Посміялися?

А тепер: нафта -енергетика. Енергетика-металургія. Металургія-експорт. Зерно-енергетика-експорт. Вловили хід думок?

Так. Як нафта буде вища ціна гривні підніметься. Плюс до того всього дама в валянках обмовилася по Фрейду про те, що вона РАДИТЬСЯ з головою РЦБ.

Ще нічого не зрозуміло?

Відкрийте графіки нафта-рубль-долар-гривня.

Завтра ще ідемо вниз.

Не розумію та не бачу поки, що позитиву.. гривня поки + - на тих самих показниках ( попердній мінімум не пробили, 26.4 - 26.5  на продаж ), міжбанк 25, сподіваюсь, що не підем далі до кінця тижня.

Я буду дуже радий якщо гривня зміцніє, але зараз Ми можемо як зміцнитись  так і піти на 27. Особисто для мене буде показова якщо міжбанк впаде нижче 24.5 або нал проб*є спротив на графіку та знизиться нижче попередніх мінімумів , тоді можливе зміцнення, але знов таки, від падіння одразу маєм піти на коррегування вгору.

Сподіваюсь, що Ви будете праві але пильність не втрачаю.

Опубліковано:

Не розумію та не бачу поки, що позитиву.. гривня поки + - на тих самих показниках ( попердній мінімум не пробили, 26.4 - 26.5 на продаж ), міжбанк 25, сподіваюсь, що не підем далі до кінця тижня.

Я буду дуже радий якщо гривня зміцніє, але зараз Ми можемо як зміцнитись так і піти на 27. Особисто для мене буде показова якщо міжбанк впаде нижче 24.5 або нал проб*є спротив на графіку та знизиться нижче попередніх мінімумів , тоді можливе зміцнення, але знов таки, від падіння одразу маєм піти на коррегування вгору.

Сподіваюсь, що Ви будете праві але пильність не втрачаю.

Якщо не зрозуміли, і побачите сьогодні на МБ зміцнення грн то гляньте потім курс нафти, можете ще глянути заодно потім ціни зернових і металу ;)

Нафта була 27 ми прибили 25+ на МБ (пік за остані півроку)

Зараз нафта пішла вверх.

І якщо тенденція збережеться буде відповідна реакція на МБ.

Доречі різниця між ЧР і МБ замітили як скоротилася? З майже 3 грн до 1.50 грн на продажі бакса

Опубліковано:

Якщо не зрозуміли, і побачите сьогодні на МБ зміцнення грн то гляньте потім курс нафти, можете ще глянути заодно потім ціни зернових і металу ;)

Зараз нафта пішла вверх.

Доречі різниця між ЧР і МБ замітили як скоротилася? З майже 3 грн до 1.50 грн на продажі бакса

Угу..Только вот была она не так давно 45 и 50 - гривна стояла на месте.И рупь скакал как припадочный. А тут вдруг корреляцию ищем. Нет ее. По весне посчитать пытался - корреляция гривна - рубль почти независимо

Опубліковано:

Зараз нафта пішла вверх.

Хватит эту мантру уже повторять и искать связь там где её нет. Бурый уже 100500 раз выкладывал графики рубля-гривный. Связи нет от слова совсем. 

Если вы хотите подгонять задачку под ответ - то это другое дело. Но в этот раз, увы видим межбанк, видим наличку - за последние два дня стоим на месте железно. Хотя рубль уже гулял туда-сюда на 5 руб. по отношению к доллару.

Опубліковано:

я думаю корреляция в том что для олиХархов который выходци из РФ работая у нас видя что там курс выше заводят валюту не к нам,

а туда

вот мы и просели на мелком ручейке =\ корреляция есть, но специфическая

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 1
Опубліковано:

я думаю корреляция в том что для олиХархов который выходци из РФ работая у нас видя что там курс выше заводят валюту не к нам,

а туда

А вот тут стало очень смешно, простите.

Кто это к нам валюту заводил?????