Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
27 минут назад, галсо сказал:

Приват-24 курс  26.50 / 28.01 . Спред по-новому?

У привата давно уже спрэд ни себе ни людям. Наверно там другие цели в такой низкой покупке безнальной валюты ;)

Опубліковано

По поводу работы банков …

В абсолютном большинстве сегодня работа за закрытыми дверьми. Одно НО ... 29.12 в Укрсоц мне назвали 3.01 рабочим днем, т.е. готовы принять меня по моему вопросу (менеджер+касса, но не добрался ...), +инфо на сайте https://www.ukrsotsbank.com/news/view/1396/

Сегодняшние банковские курсы по налу я не стал бы воспринимать серьёзно. Та же Альфа вместо сегодняшних сладких, но виртуальных 27,5 ... завтра легким движением руки поставит 27,8. А списание по операциям с конвертацией, будет по тем цифрам, с которыми откроемся завтра.

Такое:boredom:

Опубліковано
5 минут назад, Василь-Рівне сказал:

Голова НБУ може "душевно" поговорити з керівниками банків щодо задирання оферів і впливу на готівковий ринок валют (це стало актуальним після відміни 2% пенсійного збору)

В мире бабла душевных разговоров хватает на пару дней, а в критических моментах до выхода из кабинета. На остальные пункты я бы не смотрел так оптимистично, манипуляция цифрами любимое занятие любых правительств. Это как средняя зарплата по стране.

Свой прогноз 28.0-28.3 не меняю, колебания 0,5-1% будут, в ужасные прогнозы на весну слабо верится.

Опубліковано
11 час назад, Василь-Рівне сказал:

Шановний Моцарте. Мені дійсно важко спілкуватись на чистій український, бо більш ніж чверть століття була лише російська, але я вирішив для себе перейти на українську, а це не просто після 25-и років, повірте. Більше того, мені видається, що успіхи у мене кращі (чи може кращи ;)) в українській ніж у минулого прем"єр-міністра. Щодо Вашого зауваження, то Ви абсолюто не праві : кущі, Ваше не на часі, сироті, вежі, землі, плащі, ноч і т.д. Більше тут : https://uk.wikipedia.org/wiki/Граматика_української_мови  .

Закриту гілку я вже не читаю :(, але в Рівному курс долара знижується

Добре, я буду виправляти конкретні помилки :)

Щодо курсу долара у Рівному. Думаю, сьогодні по всій Україні буде нарешті вибраний якийсь конкретний напрямок. Чекаємо міжбанку...

Опубліковано
17 часов назад, Nirvana сказал:

думаю потопчемся день , два на 27,80-27,90 и снова покорять новые вершины к 28,30-28,60 , а потом и 29  выглянет.

Стесняюсь спросить - эти вершины действительно новые?

Разве мы их уверенно не покорили ещё 30 декабря, отрабатывая заявленный рост минимум в 1 грн. за 1 предпраздничную неделю?

В 30.12.2016 в 16:18, Nirvana сказал:

черкасская область по 28,50 розница, по 28,25 у нас оптом забирают.

Опубліковано
2 часа назад, Василь-Рівне сказал:

В.Гонтарєва вже далеко не кухарка, а досвідчений шеф-повар на кухні НБУ

Поговорим про аналогии :)

Вы мультфильм "Рататуй" не смотрели?

Там главный герой Лингвини тоже считался хорошим поваром (пусть и начинающим),

пока все не узнали, что его в качестве "куклы" использует одна Крыса

Опубліковано

Як вчора прогнозував, почалась корекція на міжбанку, тепер чекаємо на вихід головного гравця НБУ, а точніше на яких рівнях почне підбирати..;)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...