Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
22 минуты назад, Перес де Куэльяр сказал:

Доброго дня панове .Трохи полистав назад гілку ,так і не побачив чітких прогнозів ,або наставлень ,попережджень перед ростом курса , все якось розмито .Пишуть красиво так ,але  зміст повинен бути корисним в плані особистої думки по руху доляра в ближчий час ,або на моменті дати свисток форумчанам .Вибачте не знайшов цього ,навіть коли курс почав зростати два тижні тому ,так можна й прогавити ,якщо не продивлятись інші ресурси .Будьласка Гіганти мислення ,детальніше прогнозуйте зі змістом вашого бачення стосовно  курсу доляра .

Орест777 писал об этом достаточно понятно. В пятницу думал немного слиться и закинуть на депозит на месяц в мегабанк. Пока доехал, упали с 27 до 26.92 и пролангацию на депозит нельзя досрочно снять. Передумал . Думаю перед 1 сентября будем пониже 27. Сбербанк вчера продавал по 26.85. (взял больше 1к).

Опубліковано:
5 минут назад, Otass сказал:

Орест777 писал об этом достаточно понятно. В пятницу думал немного слиться и закинуть на депозит на месяц в мегабанк. Пока доехал, упали с 27 до 26.92 и пролангацию на депозит нельзя досрочно снять. Передумал . Думаю перед 1 сентября будем пониже 27. Сбербанк вчера продавал по 26.85. (взял больше 1к).

В мене трохи інше бачення  на серпень ,думається що   коливання будуть вище 27  але нижчі   28. Дуже зарано пішла увага в цьому році до доляра і кожен захоче увійти  не відтягуючи на потім  ,гадаючи що самий розумний ,з цього висновок  ,що не дадуть просісти  дуже зеленому ,та й на готівці  хвилі будуть ще попереду ,спокій в ближчі два тижні не очикую .

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 5
  • Не подобається 9
Опубліковано:
21 минуту назад, Перес де Куэльяр сказал:

Дніпро ,Запоріжжя трохи знизились  90/27 .

Днепр плотно /95 с торгом. Всё по книжке...

Опубліковано:

Что-то сегодня "Оперативний стан ..." молчит в тряпочку. 1x1.gif Интересно, это у НБУ арифмометр сломался или нас приучают к тому. что будет в августе - офиц. курс в 15.30 и додатковий в 12.30, а средневзвешенный вообще показывать не будут "для повышения прозрачности рынка"?  :)

Опубліковано:
В 24.07.2018 в 06:45, Mozart сказал:

Я думаю, тормознем гораздо раньше :) Но большого отката я бы не ждал.

А как вы смотрите на то, что в бюджете нету денег? Не пора ли вводить курсовой налог?

Опубліковано:
13 минут назад, Перес де Куэльяр сказал:

Харкiв обм. Гагарiн , Роза  90-91/27 тримають як i на вихiдних.

Чому дав цей iндикатор , МБ тiлiпа 74/76 трохи вгору з минулим закриттям. ЧР Ки€ва  мутить вiдкат, щоб скупити бiльше долярiв  , а потiм розвернуть на вечiр i купуйте дорожче . По iншим мiстам баланс та трохи зниження. Всi хто з гривнею вичикують  коли ж накинутись на вiдкуп може ще трохи впаде.

• Лайк 2
  • Дякую 4
  • Подобається 6
  • Не подобається 12
Опубліковано:
2 минуты назад, Перес де Куэльяр сказал:

ЧР Ки€ва  мутить вiдкат, щоб скупити бiльше долярiв  , а потiм розвернуть на вечiр i купуйте дорожче

Опять начались теории заговоров.... Моцарт, Вы?

• Хаха 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 1