Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
6 минут назад, Кремень сказал:

Сравнивать октябрь с нынешней ситуацией по меньшей мере смешно потому как предпосылки для роста КАРДИНАЛЬНО разные. 

Всем просто хорошего дня :victory: потому как наверняка все ВНИМАТЕЛЬНО И ВДУМЧИВО читающие эту ветку уже по уши в валюте, а значит сегодня можете просто заниматься своими делами, потому как для обычных качелистов сегодня работы не будет. Снимайте кеды господа и посмотрите лучше какой-то хороший фильм дабы отвлечься от всего того негатива что есть в СМИ + сегодня ещё подкинет заседание Кабмина по защите граждан Украины от возможного распространения короновируса.

Це точно? А то така погода, що навіть з хати виходити не хочеться, а  треба їхати зелень продавати... 

Опубліковано:

Рішенням Національної Комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про затвердження Положення про функціонування фондових бірж» № 1688 від 22.11.2012 р., передбачено: маркет-мейкер - член фондової біржі, який згідно з правилами фондової біржі зобов'язується підтримувати ліквідність ринку відповідних цінних паперів та інших фінансових інструментів, які допущені до біржових торгів, на підставі відповідного договору з фондовою біржею або з фондовою біржею та емітентом цінних паперів;

Это я все к тому что на рынках где продают ОВГЗ, есть компании которые обязаны подерживать ликвидность бумаг, продавать ОВГЗ на вторичке продалжают и при этом переводить деньги в иностраную валюту, + не забываем о процентах их тоже выплачивают и часть переводят в валюту. Ситуация в мире показывает что время настало не зарабатывать, а сберегать, вот спекулянты и бегут в так называемые тихие гавани. Новосной фон только усугубляет панические настроения, так что лично я не вижу причин для корекции и возращения к уровню 25 и ниже.   

Опубліковано: (змінено)
7 часов назад, Reasonable сказал:

А вот куда они уйдут и кто их ждет, если Западная Европа, например, с отрицательными ставками,

Если учесть девальвацию гривны, то также можно выйти в итоге с отрицательным результатом. Конечно, зайти по 26 и выйти по 23-25 - одна история. А вот зайти по 23-25 и выйти по 27-28 - совсем иная история. Прям очень иная. :) 

Кстати, наличку таки уже расшатали. И теперь она уже впереди межбанка. 

Змінено користувачем Oleksandr T
Опубліковано: (змінено)
27 минут назад, witas65 сказал:

Це точно?

А що є сумніви? :shock: Якщо є, то поділіться з товариством, щоб і ми знали і хоча би сиділи напружено :mocking:

27 минут назад, witas65 сказал:

А то така погода, що навіть з хати виходити не хочеться, а  треба їхати зелень продавати...

А чому б і не продати якщо маєте ЗЕЛЕНУ цибульку, кропчик та петрушку. От на них якраз саме зараз і попит великий і ціни високі, бо весна і всім потрібні витаміни :yes3:

А ту "зелень" що тримаєте під подушкою чи ще десь, краще потримайте до кращих часів. Вона не псується і продовжить принаймі СЬОГОДНІ ще точно дорожчати...:hi:

Змінено користувачем Кремень
  • Лайк 5
  • Дякую 3
  • Подобається 1
Опубліковано:
43 minutes ago, Кремень said:

потому как для обычных качелистов сегодня работы не будет

Бггг у слуг игоря валерича каломойского на этот счет свое мнение

Опубліковано:
35 минут назад, Кремень сказал:

А що є сумніви? :shock: ... зелень" під подушкою продовжить принаймі СЬОГОДНІ ще точно дорожчати...:hi:

Дякую. Значить, сиджу в теплі

Опубліковано:
5 часов назад, Lucius сказал:

Може тепер це буде називатись - корекція по четвергах)

А взагалі є ще час випутатись з  великих негараздів та здевальвувати помірно з традиційним Великим Зміцненням влітку.

На що я дуже сподіваюсь бо маю великі гривневі депозити до жовтня.

Не знаю як Ви тримаєтесь, але відносно невеличкий залишок грн на поточному рах. дружини, мені спокою не дає...:rolleyes:

Опубліковано:
2 минуты назад, Twin сказал:

Не знаю як Ви тримаєтесь, але відносно невеличкий залишок грн на поточному рах. дружини, мені спокою не дає...

Це дійсно так...Особисто для мене, перебувати зараз у гривневих залишках чи на депо, це як є ті що люблять "садо-мазо"....Достатньо подивитися на те що зараз відбувається у світі. І це ми бачимо тільки маленьку частку буревію, який тільки зарождається........

• Лайк 3
  • Подобається 3
  • Не подобається 2