Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
1 час назад, Twin сказал:

А тепер зрозуміло чому тулять в Райфі,  бо я одразу знімаю

Там зависит от начотделения. К примеру, в одном отделении никогда ничего не тулили, сугубо деловые отношения. А перевёлся на другое и офигел: в тупую карты навязывают, требуют открытия счетов и карт. Мне навязывали, ругался и кипишевал неделю. При мне семейная пара открывала валютный счёт - так им карту АТБ напарили. Главное скидки втюхивали, а про платежи(даже тут человек писал, что если на определённую сумму не накупил, то надо за обслуживание платить) - не сказали. 

Опубліковано:
1 час назад, San4es сказал:

Главное скидки втюхивали, а про платежи(даже тут человек писал, что если на определённую сумму не накупил, то надо за обслуживание платить) - не сказали. 

Мені сказали,  що Атб карта безкоштовна тобто плата за обслуговування відсутня.. 

Опубліковано:
1 час назад, Twin сказал:

Мені сказали,  що Атб карта безкоштовна тобто плата за обслуговування відсутня.. 

Точно не знаю и умничать не буду. Просто помню, тут на сайте форумчанин писал про эту карту. Могу ошибаться.

Дополню к прошлому сообщению: или же новый бизнес план, как когда то у привата. Натюхать как можно больше своих кредиток было в 2000-х. 

Опубліковано:
18 часов назад, Twin сказал:

Использую один год, комиссия за обслуживание отсутствует, пополнение в терминале самого аваля бесплатное, деньги с этой карты трачу только в АТБ, снимать наличными не было необходимости.

Опубліковано:
21 час назад, San4es сказал:

что если на определённую сумму не накупил, то надо за обслуживание платить) - не сказали. 

5к Нужно было или держать или скупиться. Сейчас этого нет 

Опубліковано:
08.04.2024 в 10:54, Pavel159 сказал:

комиссия за обслуживание отсутствует, пополнение в терминале самого аваля бесплатное, деньги с этой карты трачу только в АТБ, снимать наличными не было необходимости.

мабуть тому АТБ Райф це  Visa GOLD ))  

Поповнення Райфа в наявних в місті терміналах безкоштовне, але обмеження самих терміналів - 5к  на один номеру телефону на добу,  для інших банків теж таке обмеження...

В Райф-кешоматі звісно безкоштовно )) 

Ще сказав Райф що повинні бути операції по картці, бо якщо немає півроку операцій та/чи залишок =0, то автоматично закривають картки/рахунки... (так мені закрили звичайну жовту Райф) 

Опубліковано:
3 часа назад, AlexM сказал:

мабуть тому АТБ Райф це  Visa GOLD ))  

Поповнення Райфа в наявних в місті терміналах безкоштовне, але обмеження самих терміналів - 5к  на один номеру телефону на добу,  для інших банків теж таке обмеження...

В Райф-кешоматі звісно безкоштовно )) 

Ще сказав Райф що повинні бути операції по картці, бо якщо немає півроку операцій та/чи залишок =0, то автоматично закривають картки/рахунки... (так мені закрили звичайну жовту Райф) 

У мене звичайна жовта Райф карта, не користувався нею більше ніж півроку, тобто не було ніяких операцій,мале карту не закрили, колись зняли з неї копійки за неактивність рахунку. Також довго не користувався поточним доларовим рахунком, його заблокували, але коли прийшов у відділення касир швидко розблокувала.

Опубліковано:

По Райфу (м. Тернопіль) - в кінці січня тулили страхівку в обовязковому порядку якщо прийшов за валютою без попереднього замовлення. Я взяв якусь мінімальну щось за 80-100 грн. (стахування там здоровя на 1 міс) - видали зразу дол. купленний за 2 міс. Тесть відмовився від страхівки і замовляв- віддали десь через тиждень. По карті АТБ точно були якісь нарахування причому карткою користувались. Коли пішла до менеджера - сказали просто в додатку треба було виключити якусь опцію про що "забули" попередити.