Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
15 хвилин назад, alex790579 сказав:

не думаю что прямо сейчас Европа вообще и Польша в частности непосредственно близки к большой войне. 

Пока что имеет место паника, на которой многие причастные имеют возможность заработать финансовые и политические дивиденды.

"Я привіз вам мир" /Невілл Чемберлен, прем'єр-міністр Британії, 30 вересня 1938 року 

Друга світова війна офіційно почалася 1 вересня 1939 року, менше, ніж за рік

П.С. як там у класика, що мешкав у Київі на Андріївському узвозі? - "Аннушка разлила масло"

Змінено користувачем Moskit
Опубліковано (змінено)
41 минуту назад, Олександрм сказал:

Давайте підем від обратного, прєдположим Ви праві і європа рішилась воювати. 

Тоді поставим питання як?

По хорошому  потрібний союз з туреччиною.

Потом який напрямок основного удару ?

Смоленськ.-москва.

Так було раніше.

Росія прогнозовано піде на прибалтів. 

Тоді, логічним для європи є ще один наступ, з фінляндії.

Так що на хлопський розум, поки на території фінляндії не розгорнеться хочаб півмільйонна армія  нічого не почнеться.

Піхотою насичити не довго, а от артою з достатнім запасом снарядів вже треба час.

Першою вірною ознакою війни можна вважати таке розгортання ракет і артилерії в фінляндії, і активність турції в грузії.

а до того нічого не буде.

P/s Чисто в порядкє брєду, беручи за основу вашЕ твердження що буде війна рф з єс.

P/s 2 Сша з кнр скоріш за все участі брати не будуть, по крайній мірі на початковому етапі.

Я не думаю, что в Европе будет война того типа, как сейчас воюют Украина-РФ, и тем более, что это возможно сейчас или в ближайшие пару лет. Сейчас если Ната рыпнется, то это наоборот покажет ее слабость и даже спровоцирует распад. Это будет полный позор в добавок к политическому, что уже есть. Это в Европе понимают и старательно избегают втягивания в текущий конфликт.

Проблема Европы в том, что она уже сейчас теряет экономическую устойчивость, разгон ВПК - это судорожные попытки отсрочить конец, а предстоит еще конкретный бадабум в смене мирового экономического уклада. Ее заранее исключили как субъекта из будущей игры.

Экономические проблемы потянут за собой социалку - не знаю, что западноевропейские страны будут делать с толпами завезенных тунеядцев (это щас не об украинцах), которых они сами посадили себе на шею и приучили паразитировать на себе, когда придет время забрать/порезать них пособия. Наверное стоит ожидать бунтов.

В итоге, какие великолепные идеи могут прийти в головы "коалиции тухлых", я пока не рискую предположить, но как говорят, что наибольший вред приносят не действия преступников (их действия можно логически просчитать и принять меры, т.к. у них абсолютно конкретная цель), а дураков, так как никогда не знаешь какую дичь они отчебучат, так как их действия иррациональны :bomb:.

Змінено користувачем viking-joss
  • Лайк 2
  • Сумно 1
  • Подобається 4
Опубліковано
24 минуты назад, Moskit сказал:

"Я привіз вам мир" /Невілл Чемберлен, прем'єр-міністр Британії, 30 вересня 1938 року 

Друга світова війна офіційно почалася 1 вересня 1939 року, менше, ніж за рік

Під керівництвом Чемберлена велася так звана «Дивна війна», коли з 1 вересня 1939 року фактично бойових дій не здійснювалося, за винятком боїв на морі і боїв місцевого значення на французько-німецькому кордоні.

Ситуація кардинально змінилася 10 травня 1940 року, коли Чемберлен пішов у відставку, бо у нього діагностували рак 4 стадії і він швидко помер 9 листопада 1940 року.  Замість Чемберлена на посаду прем'єр-міністра було призначено Вінстона Черчілля, який очолював партію "війни".

Гітлер сподівався на домовленість з Чемберленом і не здійснював активних бойових дій. Однак, дізнавшись про важку хворобу Чемберлена та усунення його від влади, Гітлер втратив цю надію і напав на Францію саме 10 травня 1940 року, в день відставки Чемберлена і призначення Черчілля.

Таким чином, якби не важка хвороба Чемберлена, воєнно-політична ситуація в Європі могла бути іншою.

Опубліковано
25 минут назад, viking-joss сказал:

Я не думаю, что в Европе будет война того типа, как сейчас воюют Украина-РФ, и тем более, что это возможно сейчас или в ближайшие пару лет. Сейчас если Ната рыпнется, то это наоборот покажет ее слабость и даже спровоцирует распад. Это будет полный позор в добавок к политическому, что уже есть. Это в Европе понимают и старательно избегают втягивания в текущий конфликт.

Проблема Европы в том, что она уже сейчас теряет экономическую устойчивость, разгон ВПК - это судорожные попытки отсрочить конец, а предстоит еще конкретный бадабум в смене мирового экономического уклада. Ее заранее исключили как субъекта из будущей игры.

Экономические проблемы потянут за собой социалку - не знаю, что западноевропейские страны будут делать с толпами завезенных тунеядцев (это щас не об украинцах), которых они сами посадили себе на шею и приучили паразитировать на себе, когда придет время забрать/порезать них пособия. Наверное стоит ожидать бунтов.

В итоге, какие великолепные идеи могут прийти в головы "коалиции тухлых", я пока не рискую предположить, но как говорят, что наибольший вред приносят не действия преступников (их действия можно логически просчитать и принять меры, т.к. у них абсолютно конкретная цель), а дураков, так как никогда не знаешь какую дичь они отчебучат, так как их действия иррациональны :bomb:.

Я думаю, что сейчас Европа рассчитывает пересидеть Трампа в надежде, что после него придет новый Байден-глобалист и все будет как раньше (она снова станет любимой болонкой США), потому считает своей  задачей помешать ему сломать систему. 

Но я знаю, что он успеет, и на что "тухлые" решаться, когда наступит понимание, что это уже навсегда - это вопрос со *. Наверное будет гадить, как англичанка

Опубліковано
2 хвилини назад, Modestus сказав:

Ситуація кардинально змінилася 10 травня 1940 року, коли Чемберлен пішов у відставку, бо у нього діагностували рак 4 стадії і він швидко помер 9 листопада 1940 року.  Замість Чемберлена на посаду прем'єр-міністра було призначено Вінстона Черчілля, який очолював партію "війни".

з 1 вересня 1939 року до 10 травня 1940 року, як пише GPT: Станом на 10 травня 1940 року внаслідок наступу Німеччини були окуповані Данія, Норвегія, Нідерланди, Люксембург і Бельгія, а також частково Франція. Цього дня розпочалося вторгнення в Нідерланди, Бельгію та Люксембург, а Норвегія та Данія вже були захоплені раніше того ж року. 

чи це не рахується?

7 хвилин назад, Modestus сказав:

Гітлер сподівався на домовленість з Чемберленом і не здійснював активних бойових дій. Однак, дізнавшись про важку хворобу Чемберлена та усунення його від влади, Гітлер втратив цю надію і напав на Францію саме 10 травня 1940 року, в день відставки Чемберлена і призначення Черчілля.

Таким чином, якби не важка хвороба Чемберлена, воєнно-політична ситуація в Європі могла бути іншою.

зрозумів: якби не хворів Чемберлен - не було б Аушвіцу. Та й 9 місяців війни до того - так, дрібничка (сарказм, якщо що)

Опубліковано
51 хвилину назад, viking-joss сказав:

Я не думаю, что в Европе будет война того типа, как сейчас воюют Украина-РФ, и тем более, что это возможно се

А якщо буде? То коли як не найближчим часом почати війну того типу?

Які ваші варіанти? що робити з толпами соціальщиків?

Як на рахунок мобілізувати чоловіків на війну а потім вивезти всіх кудись... ну приміром  в Україну?)

Напомню шановному пансьтву, що турки в першу світову мобілізовували армянських чоловіків, а потім роззброювали їх і вбивали.

Це було першим етапом геноциду. 

Опубліковано
9 часов назад, viking-joss сказал:

Актуальный вопрос вы затронули - где на шарике такое место, что есть все необходимое для жизни и можно не опасаться, что вскоре рванет?

Где-нибудь в латаме, ну или на каких-то Богом забытых островах.

4 часа назад, alex790579 сказал:

Камінець потрапив у скло твого авто, лишивши малу цятку. Не страшно.

Ти продовжуєш їздити рік, два і все ніби нормально. А потім одного ранку ти прокидаєшся і бачиш величезну тріщину на лобовому. Так буває. Зовнішні чинники, перепади температур. Прийшли жнива! В паніці женеш у сервіс, вони засвердлюють край тріщини, але вона йде далі. Щомісяця нове буріння, нові кошти. Тріщина не спиняється, цілячись чомусь найбільше на діапазон твого огляду. Їздити стає некомфортно, часом небезпечно. А потім розкол доходить кордону скла. Шкода, заводське, "материнське", оригінальне... Такого скла вже не буде. Але нічого не лишається як його замінити. Воно відпрацьоване. Йому кінець. Матеріалізм прагматичний - жодних сентиментів.

Так і з країною.©️ чей-то пост на фейсбуке

Не особо люблю копипастить чужие мысли, но в этом случае они слишком созвучны с собственными.

ИМХО всё.

Имхо проблема гораздо старше нынешних государств, и корнями уходит во времена киевской руси, а остальное то так, симптомы.

Славяне(кроме западных) унаследовали много элементов монгольского управления, а русские еще и византийского. Поэтому как ни старайся, а постоянно вариации идут по кругу. война-гулаг-оттепель-застой-упадок-война. 

Опубліковано
13 минут назад, Олександрм сказал:

Які ваші варіанти? що робити з толпами соціальщиків?

Як на рахунок мобілізувати чоловіків на війну а потім вивезти всіх кудись... ну приміром  в Україну?)

Напомню шановному пансьтву, що турки в першу світову мобілізовували армянських чоловіків, а потім роззброювали їх і вбивали.

Це було першим етапом геноциду. 

Их хотя бы работать не могут заставить, а вы говорите - воевать

13 минут назад, Олександрм сказал:

А якщо буде? То коли як не найближчим часом почати війну того типу?

Почему в ближайшее время не будет я выше писала. 

Также это зависит на каких условиях и где территориально будет зона влияния РФ по итогам текущей войны.

А вот года через 2-3, смотря что будет твориться внутри самой Европы (внутренняя грызня + социальные проблемы) и на что они будут готовы от отчаяния. Поддерживать образ внешнего врага все это время полезно властям как для мобилизации населения в нужную сторону, так и как оправдание снижающегося уровня жизни.

Опубліковано
10 хвилин назад, NWEN сказав:

Где-нибудь в латаме, ну или на каких-то Богом забытых островах.

)))

але інтернет має бути швидким і постійним?

а як іншим, не ІТ-асоційованим, там асимілюватися, що робити? 

Опубліковано
20 минут назад, Moskit сказал:

з 1 вересня 1939 року до 10 травня 1940 року, як пише GPT

1. Не довіряйте повністю GPT і перевіряйте його, бо він іноді видає деякі рішення Євросуду, яких насправді немає, а також посилання на закони, в яких немає відповіді на запит. За кордоном вже притягають до відповідальності адвокатів, які надавали свідомо неправдиві процесуальні документи з посиланням на GPT. 

У мене дуже часто трапляються випадки, коли після незначної зміни запитання GPT видає радикально протилежні відповіді.

2. Достеменно невідомо, коли саме у Чемберлена діагностували рак 4 стадії, але точно, що це не відбулося в день його відставки 10 травня 1940 року, а раніше. Мабуть, що діагноз Чемберлену поставили на початку 1940 року і німецька розвідка доповіла Гітлеру, що надії на одужання і залишення при владі у нього немає.

Напад Німеччини на Норвегію і Данію було здійснено лише у квітні 1940 року, а не у 1939 році, і це підтверджує приблизну дату постановлення діагнозу Чемберлену. А напад на Нідерланди, Бельгію, Люксембург було розпочато 10 травня 1940 року, тобто в день нападу на Францію і день відставки Чемберлена з посади.      

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...