Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 хвилини назад, Modestus сказав:

1. Не довіряйте повністю GPT і перевіряйте його, бо він іноді видає деякі рішення Євросуду, яких насправді немає, а також посилання на закони, в яких немає відповіді на запит. За кордоном вже притягають до відповідальності адвокатів, які надавали свідомо неправдиві процесуальні документи з посиланням на GPT. 

У мене дуже часто трапляються випадки, коли після незначної зміни запитання GPT видає радикально протилежні відповіді.

2. Достеменно невідомо, коли саме у Чемберлена діагностували рак 4 стадії, але точно, що це не відбулося в день його відставки 10 травня 1940 року, а раніше. Мабуть, що діагноз Чемберлену поставили на початку 1940 року і німецька розвідка доповіла Гітлеру, що надії на одужання і залишення при владі у нього немає.

Напад Німеччини на Норвегію і Данію було здійснено лише у квітні 1940 року, а не у 1939 році, і це підтверджує приблизну дату постановлення діагнозу Чемберлену. А напад на Нідерланди, Бельгію, Люксембург було розпочато 10 травня 1940 року, тобто в день нападу на Францію і день відставки Чемберлена з посади.      

а що квітень 1940 року випадає з періоду 01.09.1939 - 10.05.1040?

про роль особистості в історії є багато робіт, значно більше, ніж про соматичний та психічний стан цих особистостей в період виконання ними важливих функцій(

а прикладів таких багато, як і історії, так і сьогодні

Опубліковано
9 минут назад, Moskit сказал:

а що квітень 1940 року випадає з періоду 01.09.1939 - 10.05.1040?

Квітень 1940 року набагато ближче до дня відставки Чемберлена 10 травня 1940 року, ніж до 01 вересня 1939 року, і підтверджує, що німецька розвідка дізналася про невиликовну хворобу у Чемберлена у період з початку 1940 року по квітень 1940 року, коли йому поставили діагноз.

15 минут назад, Moskit сказал:

про роль особистості в історії є багато робіт, значно більше, ніж про соматичний та психічний стан цих особистостей в період виконання ними важливих функцій(

Якби Рузвельт не помер у 1945 році або якби він не змінив Уоллеса на посаді віце-президента Труменом, не було б тоді початку "холодної війни". 

Опубліковано
8 хвилин назад, Modestus сказав:

Квітень 1940 року набагато ближче до дня відставки Чемберлена 10 травня 1940 року, ніж до 01 вересня 1939 року, і підтверджує, що німецька розвідка дізналася про невиликовну хворобу у Чемберлена у період з початку 1940 року по квітень 1940 року, коли йому поставили діагноз.

Якби Рузвельт не помер у 1945 році або якби він не змінив Уоллеса на посаді віце-президента Труменом, не було б тоді початку "холодної війни". 

чому почали з Рузвельта?

чому не з Ульянова?

цей перелік (хвороб президентів і "володарів світу") - досить великий і не доступний (може і даремно) широкому загалу. Дійсно, на основі даних про стан здоров'я пацієнта можна прогнозувати його спроможність виконувати ті, чи інші функції державного мужа

складний підрядний сполучник "якби" imho - це про альтернативну історію, це - не моє :hi:

Опубліковано
1 час назад, Олександрм сказал:

А якщо буде? То коли як не найближчим часом почати війну того типу?

Які ваші варіанти? що робити з толпами соціальщиків?

Як на рахунок мобілізувати чоловіків на війну а потім вивезти всіх кудись... ну приміром  в Україну?)

Напомню шановному пансьтву, що турки в першу світову мобілізовували армянських чоловіків, а потім роззброювали їх і вбивали.

Це було першим етапом геноциду. 

Сейчас начать не смогут. Ни одни ни другие.

Рф завязла в Украине, при чем настолько, что пришлось пожертвовать своим влиянием на Закавказье. Мобилизационного ресурса не хватит для начала новой масштабной военной кампании, пока не закончат начатую. Могут пока лишь давить непрямыми военными угрозами, вроде развёртываеия Искандеров в Калининграде. Вроде и ничего особенного не происходит, но у "ришучих" паника.

Европа не готова воевать ибо нет единства целей и общей координации, о мобилизации населения и экономики даже нечего говорить. Могут пока лишь ассиметрично отвечать на угрозы, вот, через Украину например.

Не на часі©️ пока что.

До останнього потужного.

Опубліковано
3 години назад, alex790579 сказав:

Сейчас начать не смогут. Ни одни ни другие.

Европа не готова воевать ибо нет единства целей и общей координации, о мобилизации населения и экономики даже нечего говорить. 

Ждати повної готовності і тотальної переваги можно безкінечно. Наврятчи рф буде більш вразлива

Опубліковано
4 часа назад, Moskit сказал:

чому почали з Рузвельта?

чому не з Ульянова?

Ульянов був номінальною фігурою, бо хотів побудувати соціалізм, але не мав реального проєкту. Доказом його номінальності був замах на нього і швидка смерть після цього. Реальними фігурами були Джугашвілі, у якого був проєкт побудови соціалізму в одній країні, і Бронштейн, у якого був проєкт побудови соціалізму шляхом перманентної революції у світі. В боротьбі цих проєктів перемогу отримав проєкт Джугашвілі.

Що стосується Рузвельта, він також був реальною фігурою, бо мав проєкт реформування капіталізму і впроваджував його протягом чотирьох президентських строків, тобто був єдиним президентом, який займав цю посаду понад двоє строків.    

Опубліковано
7 часов назад, Moskit сказал:

)))

але інтернет має бути швидким і постійним?

а як іншим, не ІТ-асоційованим, там асимілюватися, що робити? 

Та ні, інтернету може взагалі не бути. Якщо чесно останні роки я все частіш задаюсь питанням навіщо я взагалі продовжую працювати тим ким я працюю. Інерція, звичка, не хочется знижати деяку, скажем так легкість буття.

А не ІТ ассоційованим є що там робити. Із банального, - сантехніка, електрика і інше навколоінженерне, навколобудівне. Коли мене остаточно все задовбає то може докочусь до чогось такого.

Та і лікарі в таких місцях люди дуже важливі, навіть важливіші за сантехніка. Бо унітаз можна замінити кущами, а ось жить із лихоманкою можна погано, зате недовго.

Із менш банального можна катать багатеньких туристів, що заробляють танцюючи химерними тінями по стінах, освітлених пожежами догораючого світу. Їм же треба кудись інколи приїжджати відпочити і струсить попіл доль, спалених за їхньої участі.

Опубліковано
7 хвилин назад, NWEN сказав:

Та ні, інтернету може взагалі не бути. Якщо чесно останні роки я все частіш задаюсь питанням навіщо я взагалі продовжую працювати тим ким я працюю. Інерція, звичка, не хочется знижати деяку, скажем так легкість буття.

А не ІТ ассоційованим є що там робити. Із банального, - сантехніка, електрика і інше навколоінженерне, навколобудівне. Коли мене остаточно все задовбає то може докочусь до чогось такого.

Та і лікарі в таких місцях люди дуже важливі, навіть важливіші за сантехніка. Бо унітаз можна замінити кущами, а ось жить із лихоманкою можна погано, зате недовго.

Із менш банального можна катать багатеньких туристів, що заробляють танцюючи химерними тінями по стінах, освітлених пожежами догораючого світу. Їм же треба кудись інколи приїжджати відпочити і струсить попіл доль, спалених за їхньої участі.

не даєте Ви місцевим шанс заробити трудову копійку, пройшлися по всіх напрямках)

от тільки коли конкретному індивідууму трохи далеко за 35-45-55 років (потрібне підкреслити) йти когось при грошах розважати - ХЗ.

доктором на острові, особливо "в кінці географії" - не знаю. Треба мати, крім знань-навичок-фонендоскопа, місцеву ліцензію на лікарську практику та  купу діагностичного обладнання (ЕКГ, рентгенапарат, УЗД, міні лабораторію), яке не буде працювати на повне завантаження; за стаціонар взагалі окрема розмова. 

але, звичайно, життя заставить робити те, що навіть не знав і не хотів)

Опубліковано (змінено)
4 часа назад, Олександрм сказал:

Ждати повної готовності і тотальної переваги можно безкінечно. Наврятчи рф буде більш вразлива

Неважно насколько подходящий момент если им некому воспользоваться.

Змінено користувачем alex790579

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   2 користувача онлайн

• Створити...