Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, Totolya сказал:

это как конкретно? 

вот допустим рф не вела бы войну, и тут пашинян, алиев и трамп себе решили договориться о чем-то. 

рф что бы сказала - "эй, запрещаю, я тут хочу влиять, если не послушаетесь, нападу на вас" ?

вы так себе это представляете?

В апреле 2024 года начался досрочный вывод российского контингента с территории Азербайджана и 12 июня 2024 года этот процесс, по данным Министерства обороны Азербайджана, официально завершился.

Как думаете, почему выводили? Надоело содержать? Скучно стало?
Ну тогда следующие события выглядит точно как совпадение: 
https://www.rbc.ua/ukr/news/ne-pogodzhuytesya-okupatsiyu-aliev-pidkazav-1752944366.html
https://news.obozrevatel.com/abroad/patsient-skoree-mertv-chem-zhiv-za-armeniej-sleduet-ozhidat-sleduyuschego-zhelayuschego-na-vyihod-iz-odkb.htm#:~:text=Армения еще раз,на агрессию Азербайджана.
Ну и короткая война Азербайджана против Армении именно в 22м году - также ничего общего с войной в Украине, конечно же.

В волчьей стае так - если волк гонится за одной добычей, то остальные разрывают другую. Ничего личного.

Опубліковано
5 часов назад, Аид сказал:

Юрий Бутусов удалил свою статью от 2014 г., как в 2013-м Роберт Бровди, известный как командир в ВСУ "Мадяр", реализовал схему по краже 1,5 млрд долларов китайского кредита, который осел в карманах криминального авторитета Юрия Иванющенко и других членов команды Януковича

"Аферу с китайским кредитом провернул тогдашний первый зам председателя правления ПАО «Государственная продовольственно-зерновая корпорация Украины», бывший директор коррупционного монстра ООО «Хлеб Инвестстрой» Робер Бровди – топ-менеджер одиозного экс-нардепа Иванющенко. Согласно плану, разработанному Бровди, ПАО «ГПЗКУ» получила под гарантию Правительства Украины от китайского Эксимбанка кредит в размере 1,5 млрд долларов. 

На эти средства Бровди и Ко должны были закупать зерно у украинских аграриев и поставлять его в Китай, но на самом деле закупленное зерно продавалось неизвестно куда через оффшорные компании, зарегистрированные на Кипре, а деньги, вырученные от продажи зерна, оседали в карманах Юрия Иванющенко и его топ-менеджеров".

Правительство Зеленского своим постановлением №1114 от 10 сентября 2025 года официально подтвердило, что Украина из государственного бюджета выплатит Китаю 1,5 миллиарда долларов плюс набежавшие проценты – деньги, которые в 2013 году были цинично разворованы Робертом Бровди, ныне Героем Украины и командующим Силами беспилотных систем ВСУ. :popcorm2:

• Лайк 3
  • Сумно 3
  • Не подобається 2
Опубліковано
1 час назад, alex790579 сказал:

В апреле 2024 года начался досрочный вывод российского контингента с территории Азербайджана и 12 июня 2024 года этот процесс, по данным Министерства обороны Азербайджана, официально завершился.

Как думаете, почему выводили? Надоело содержать? Скучно стало?
Ну тогда следующие события выглядит точно как совпадение: 
https://www.rbc.ua/ukr/news/ne-pogodzhuytesya-okupatsiyu-aliev-pidkazav-1752944366.html
https://news.obozrevatel.com/abroad/patsient-skoree-mertv-chem-zhiv-za-armeniej-sleduet-ozhidat-sleduyuschego-zhelayuschego-na-vyihod-iz-odkb.htm#:~:text=Армения еще раз,на агрессию Азербайджана.
Ну и короткая война Азербайджана против Армении именно в 22м году - также ничего общего с войной в Украине, конечно же.

В волчьей стае так - если волк гонится за одной добычей, то остальные разрывают другую. Ничего личного.

У Алиева задница когда-нибудь порвется, учитывая на скольких стульях одновременно он пытается усидеть

Опубліковано
3 часа назад, viking-joss сказал:

У Алиева задница когда-нибудь порвется, учитывая на скольких стульях одновременно он пытается усидеть

Ну у другого усатого не порвалась же))))

Усачи они такие, с потенциалом

Опубліковано
6 часов назад, Moskit сказал:

от тут добре було би визначитись із країною або хоча б континентом)

дефіцит медичних кадрів (і лікарів, і середнього медперсоналу) спостерігається вже не перший рік по всьому світі та буде наростати по мірі старіння населення. "Богом забуте місце" - це і десь в Латинській Америці, і глухе селище в Європі. Серед головних питань - хто оплачує роботу (держава чи населення) та умови проживання (в т.ч. робота). Якщо держава - то В2 мінімум + кваліфікаційні вимоги підтвердити в місцевому МОЗі; якщо це край світу в Перу, то вид заробітку буде "заХарчі".

Точно не в Європі. 

Якщо визначатись то так, це умовне Перу, або південь Аргентини, за умови якщо хвацький реформатор Остап Мілей обмежиться просто руйнуванням а не втягуванням країни в авантюру під назвою третя світова. 

Із не латаму щось типу Сейшельских островів, Сан-Томе, Кабо-Верде, ну і іншої екзотики де з розваг зорі на небі, а з транспорту зрідка пароплав. 

Ну а щодо харчів. Краще працювати за харчі в чистій місцевості, ніж за продуктову пайку бігати від дому до роботи з дозиметром.

Я трохи згущаю фарби, але воно кудись туди котиться поки що

думаю, що компанію Бразилії складуть Нікарагуа, Колумбія, Перу, Куба і багато інших локацій

Можливо. Але знову таки під час 2 світової, масштаби проблем у Польщі, Фінляндії, та якогось там Таіланду трохи відрізнялись. А Іспанія взагалі пропетляла.

Шанс побути Іспанією ми вже змарнували, зараз наполегливо марнуємо шанси стати Фінляндією/Норвегією, щоб прийняти почесну долю Польщі.

А ось країни латаму крім явно зайнявших сторону і важливих в силу розміру або положення мають шанси остатись трохи осторонь від безумства

Днями спілкувався з колегою, яка у 90-х поїхала як педіатр (організовувало МОЗ України) у Лівію: втікла звідти через 5 місяців, не зважаючи на фінансові втрати( 

Араби й африканці, чисті так би мовити, це дуже специфічна культура. Це не з точки зору расизму, а саме прийнятих суспільних відносин. Не всім підійде. Я б не зміг точно. Уж як важко з індусами, але навіть з ними мені легше домовитись ніж з арабами. 

Хоча тут кому як, це швидше питання співпадіння/розбіжностей тараканів у голові ніж етносу

Казахам напевно було б простіше домовитись з арабами ніж з поляками

)))

чому не можна писати? Змінюєте дві букви в назві/хвамілії  і вперед - готовий сценарій)

у Вас все вийде! я так думаю (с)

От як помруть діди 60-70 років, і діла їх забудуться то може напишу. Як раз сам до того часу буду вже близький до пенсії та мемуарів🤣🤣🤣

Хоча об'єктивно, - кому вони треба ті перверсії мозку травмованих життям людей

Опубліковано
8 часов назад, Fat Point сказал:

Объявлена принудительная эвакуация из сёл и городов Днепропетровской области ,находящихся в 20 км от линии фронта.

Спецпосланник Трампа К.Келлог совершенно не расстроен свежими потерями и уверенно вещает ,что Украина продолжает выигрывать ,а Россия проигрывать. 

И дурачкам заходит это на ура.

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Сумно 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано
2 години назад, NWEN сказав:

А Іспанія взагалі пропетляла.

ну як пропетляла? Іспанія отримала рану в 37-38 роках, яка десятиліттями після того боліла багатьом з обох сторін. Мабуть два покоління це відчували. Та й зараз є рецидиви

Араби й африканці, чисті так би мовити, це дуже специфічна культура. Це не з точки зору расизму, а саме прийнятих суспільних відносин. Не всім підійде. Я б не зміг точно. Уж як важко з індусами, але навіть з ними мені легше домовитись ніж з арабами. 

Хоча тут кому як, це швидше питання співпадіння/розбіжностей тараканів у голові ніж етносу

притому це не монокультура, а велика кількість субкультур, такий собі "13 район".

От як помруть діди 60-70 років, і діла їх забудуться то може напишу. Як раз сам до того часу буду вже близький до пенсії та мемуарів🤣🤣🤣

Хоча об'єктивно, - кому вони треба ті перверсії мозку травмованих життям людей

як кому? піплу

більш продукту кінематографу - саме то, "перверсії мозку травмованих життям людей". Ще й касовий збір непоганий)

Опубліковано

По оперативной информации готовятся специальные группы из экстренных служб . Их цель эвакуация южной части Запорожья (Коммунаровский район ) после команды из Киева.

Расстояние от южной окраины города до линии фронта 20 км ,если брать по прямой.:help:

• Сумно 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   2 користувача онлайн

• Створити...