Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
16 минут назад, alex_agent сказал:

Таким образом если чисто математически учесть, что мобилизационный ресурс в РФ как минимум в 4 раза больше, чем в Украине, то даже с учетом коэффициента кратности потерь который вы указали - в долгом (но не бесконечном) периоде Украина проиграет просто из-за отсутствия солдат :sad:

Если такие мизерные потери то с какого перепуга на улицах такой бисификационный ажиотаж?

• Лайк 5
  • Дякую 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 2
Опубліковано (змінено)
23 минуты назад, Аид сказал:

Если такие мизерные потери то с какого перепуга на улицах такой бисификационный ажиотаж?

ТЦКуны деньги зарабатывают - им Зеленский разрешил гнобить своих рабов украинцев любыми способами, от избиения и пыток - до убийства, вот они и охренели от вседозволенности. Но бОльшая часть забусяреных либо откупается, либо калечится-подыхает, либо убегает в процессе доставки на утилизацию - на бойню доезжает мизер.

Змінено користувачем alex_agent
Опубліковано
1 час назад, alex_agent сказал:

ТЦКуны деньги зарабатывают - им Зеленский разрешил гнобить своих рабов украинцев любыми способами, от избиения и пыток - до убийства, вот они и охренели от вседозволенности. Но бОльшая часть забусяреных либо откупается, либо калечится-подыхает, либо убегает в процессе доставки на утилизацию - на бойню доезжает мизер.

у меня иные данные.

но история все расставит по местам

• Лайк 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
6 часов назад, Олександрм сказал:

Не можу я розуміти ніякої нєотвратімості, в мене горизонт обзору не дозволяє.  

Да, по чуть чуть нас продавлюють. І якщо провести процес в безкінечність...) це нєотвратімо.

Але про наявні резерви, про глибину, більше ніж глибина прифронтової зони я поняття не маю. Та і ширина смуги мого розуміння, це запорізький фронт. Про решту я знаю лиш зі слухів.

Щодо самої нєотвратімості то ціна бойових дій не тільки гроші, війна ще  бере плату гробами.  

Зара скажу цинічно, но по факту  поки це не битва за сталіград. 

З нашої сторони на бригаду втрати від 2 до 7 чоловік в день, вбитих і ранених разом .

В росіян тож співрозмірно, більше 2,5раза. Раз на на 2 місяці вони чудять. Можуть чоловік 50 покласти в день  на фронті бригади. 

Но по території  метрів 300 в день контроль тєряєм, часом наступного дня відновлюєм, а часом вони заходять.

Якби був в нас постійний резерв в готовності 10 чоловік в день то все б зависло на тих ж границях. 

Грубо кажучи для запоріжської області треба бути в готовності від 30 до 100 в день піхоти на смерть і інвалідність. Багато це для 700 тисячного міста?

Не мало.  Но і не є непідйомним грузом. 

Все діло в тім скільки часу так платити...

Якщо фронт стане перед запоріжжям, як перед херсоном, платити доведеться більше. 

P/s Довго, писав і переписував,  но сумбурно получилось... 

Та ні, нормально вийшло. Дуже доходчиво донесли точку зору.

Головна проблема в тому що ця війна стала самоціллю існування цілої держави, як і її продовження стало метою без врахування будь-яких наслідків. А військові - це просто безпосередній інструмент, безправний і безропотний.

ІМХО таке.

Опубліковано
5 часов назад, Аид сказал:

у меня иные данные.

но история все расставит по местам

Ну если бы на фронт пригоняли бы большинство забусяреных, то тот же @Олександрм не жаловался бы на отсутствие пополнения в нужных количествах.
Хоть отлов ухилянтов вроде как ужесточился и визуально стал интенсивнее, но реально темп пополнения ВСУ сильно упал - про это также свидетельствует рост успехов армии РФ. Сильно сомневаюсь, что российские генералы резко поумнели - тупо давят своим численным превосходством, которое в основном сейчас возникает из-за недостатка личного состава в ВСУ.

Опубліковано (змінено)
3 часа назад, alex_agent сказал:

Ну если бы на фронт пригоняли бы большинство забусяреных, то тот же @Олександрм не жаловался бы на отсутствие пополнения в нужных количествах.
Хоть отлов ухилянтов вроде как ужесточился и визуально стал интенсивнее, но реально темп пополнения ВСУ сильно упал - про это также свидетельствует рост успехов армии РФ. Сильно сомневаюсь, что российские генералы резко поумнели - тупо давят своим численным превосходством, которое в основном сейчас возникает из-за недостатка личного состава в ВСУ.

Ну частный случай подвального оператора сложно натянуть на глобус 1100 км ЛБС.

Но желаю и дальше оставаться в в зоне комфорта... меньше знаешь, крепче спишь.

Канада и Евросовок скоро мяса подкинут из ухилянтов которые не приносят пользу.

Змінено користувачем Аид
  • Лайк 2
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
1 годину тому, Аид сказав:

Ну частный случай подвального оператора сложно натянуть на глобус 1100 км ЛБС.

Я і писав лише про запорізький фронт. 

Якщо думаєш що на позиціях видніше  то я тебе огорчу.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...