Аид Опубліковано 18 вересня, 2025 Опубліковано 18 вересня, 2025 4 часа назад, Олександрм сказал: Я і писав лише про запорізький фронт. Якщо думаєш що на позиціях видніше то я тебе огорчу. Та да 46000 потерь на 5 000 000 или 50 000 000. Потужный уже рассказал шо перемога близко. 1 5 Цитата
alex790579 Опубліковано 18 вересня, 2025 Опубліковано 18 вересня, 2025 4 часа назад, Аид сказал: Та да 46000 потерь на 5 000 000 или 50 000 000. Потужный уже рассказал шо перемога близко. Но всё еще есть те кто не верят и пытаются покинуть страну неминуемого счастья. Встать на путь истинный им помогают службы точечной церебральной компрессии и социальной поддержки (ТЦК и СП) а также добрые зеленые пионэры на кордоне. IMG_5977.MP4 1 1 Цитата
Популярний пост Олександрм Опубліковано 18 вересня, 2025 Популярний пост Опубліковано 18 вересня, 2025 3 години назад, Аид сказав: Та да 46000 потерь на 5 000 000 или 50 000 000. Потужный уже рассказал шо перемога близко. Не ліпи мені потужного. Я ж тобі скабєєву не ліплю?🤣 Хочеться з оптимістичним патріотом поспорити ?) не знаю я загальних втрат. Прикинути можу, що в районі 1 млн вбитих, безвісті, списаних по пораненню і хворобам та сзч. понятно, що ти думав коли тікав, шо через пару місяців буде повний розгром, а воно все ніяк... я тож ще в 22 думав що договоряться. І раза 5 переносив кінець війни... поки нема ні кінця, ні розгрому. 3 1 1 8 Цитата
alex_agent Опубліковано 18 вересня, 2025 Опубліковано 18 вересня, 2025 18 минут назад, Олександрм сказал: поки нема ні кінця, ні розгрому Ну это пока. А какой из этих вариантов по вашему мнению наиболее вероятен в будущем: конец или разгром ? Или вы полагаете, что ВСУ таки смогут в будущем победить армию РФ ? 1 Цитата
Аид Опубліковано 18 вересня, 2025 Опубліковано 18 вересня, 2025 2 часа назад, Олександрм сказал: Не ліпи мені потужного. Я ж тобі скабєєву не ліплю?🤣 Хочеться з оптимістичним патріотом поспорити ?) не знаю я загальних втрат. Прикинути можу, що в районі 1 млн вбитих, безвісті, списаних по пораненню і хворобам та сзч. понятно, що ти думав коли тікав, шо через пару місяців буде повний розгром, а воно все ніяк... я тож ще в 22 думав що договоряться. І раза 5 переносив кінець війни... поки нема ні кінця, ні розгрому. Блажен, кто верует - легко ему на свете... 2 1 2 2 Цитата
Fat Point Опубліковано 18 вересня, 2025 Опубліковано 18 вересня, 2025 2 часа назад, Олександрм сказал: тож ще в 22 думав що договоряться. І раза 5 переносив кінець війни... поки нема ні кінця, ні розгрому По моему конец уже присутствует. Подписание 100 летнего партнёрства с Англией это и есть конец Украины на сто лет ,если одна из сторон не прекратит его действие. Т.е. пока идут бои ,Сша и Англия разбирают Украину на запчасти и это уже даже не колония ,а непонятно что. Угода о партнерстве с секретными пунктами ,за которую голосует просроченная Рада ,и подписывает просроченный президент ,разве это не конец ? 3 1 2 4 1 Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 18 вересня, 2025 Опубліковано 18 вересня, 2025 34 минуты назад, Fat Point сказал: По моему конец уже присутствует. Подписание 100 летнего партнёрства с Англией это и есть конец Украины на сто лет ,если одна из сторон не прекратит его действие. Т.е. пока идут бои ,Сша и Англия разбирают Украину на запчасти и это уже даже не колония ,а непонятно что. Угода о партнерстве с секретными пунктами ,за которую голосует просроченная Рада ,и подписывает просроченный президент ,разве это не конец ? Може тому реєстри закрили для публічного доступу? 2 2 Цитата
Анджелина Опубліковано 19 вересня, 2025 Опубліковано 19 вересня, 2025 5 часов назад, alex_agent сказал: Ну это пока. А какой из этих вариантов по вашему мнению наиболее вероятен в будущем: конец или разгром ? Или вы полагаете, что ВСУ таки смогут в будущем победить армию РФ ? Такое впечатление что Вы как будто президента не слушаете что он говорит. ❗️"Никакой Донбасс я не отдам, ВСУ разгромят россиян, дела идут нормально": такое заявление вчера сделал Зеленский на закрытой встрече со своей фракцией, — нардеп Железняк 6 1 Цитата
Олександрм Опубліковано 19 вересня, 2025 Опубліковано 19 вересня, 2025 3 години назад, Аид сказав: Блажен, кто верует - легко ему на свете... І щоб ця многозначітєльность мала б значити? 🤣 1. У вас інші соображенія по втратам? Ну то напишіть свої. І хід мислі. 2. Ви думаєте, що швидше війська рф будуть просуватись? Допустим, до кінця 2025 рф візьме суми херсон і запоріжжя? Ну так напиши конкретніший прогноз ) коли буде битва за твою хаджибеївку? 4 Цитата
Аид Опубліковано 19 вересня, 2025 Опубліковано 19 вересня, 2025 2 часа назад, Олександрм сказал: І щоб ця многозначітєльность мала б значити? 🤣 1. У вас інші соображенія по втратам? Ну то напишіть свої. І хід мислі. 2. Ви думаєте, що швидше війська рф будуть просуватись? Допустим, до кінця 2025 рф візьме суми херсон і запоріжжя? Ну так напиши конкретніший прогноз ) коли буде битва за твою хаджибеївку? Мое мнение не в формате сего сообщества. Но как и чего будет я написал в 22 году и все так и происходит не вижу смысла повторять. А про войну большую еще в 18. 1 9 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.