Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, Fat Point сказал:

Может не открыться ,у меня открылось с vpn/

Закон Годвіна. Суть проста: "У міру того, як дискусія в інтернеті затягується, ймовірність згадки Гітлера чи нацистів наближається до 1". 

• Лайк 2
  • Хаха 2
  • Не розумію 1
Опубліковано
24 минуты назад, Олександрм сказал:

Це буде країна великих міст.

Хто буде населяти ці міста?
Думаю, більш реальний сценарій сірої буферної зони і територій одвічної війни. Просто з часом теперішнє протистояння на рівні держав перейде в стадію громадянської війни та конфліктів міжусобних, між озброєними групами які будуть контролювати власні території (не без впливу зацікавлених осіб ззовні, звичайно), приклад - Сирія. Десь на зразок 20-х років ХХ століття.
Це ж все було вже (с)

Опубліковано
2 хвилини назад, alex790579 сказав:

Хто буде населяти ці міста?
Думаю, більш реальний сценарій сірої буферної зони і територій одвічної війни. 

Я не кажу що вони зростуть, кажу, що населення залишиться тільки там.   "Хуторянство" це відрізаність від шкіл, медицини ну і решти благ цивілізації. Якщо до найближчої точки цивілізації буде км 100 ? Хто зможе  жити на такому хуторі? 

Опубліковано
8 минут назад, Олександрм сказал:

Я не кажу що вони зростуть, кажу, що населення залишиться тільки там.   "Хуторянство" це відрізаність від шкіл, медицини ну і решти благ цивілізації. Якщо до найближчої точки цивілізації буде км 100 ? Хто зможе  жити на такому хуторі? 

ну тоді можемо називати ці "міста" своїми іменами - військові розташування.
Думаю, ніякої іншої діяльності там неможливо буде проводити (крім, хіба що, дрібногосподарської і допоміжної) ,а тому будь-які непов"язані з життєдіяльністю віяйськових професії в таких містах втрачають сенс, як і перебування там цивільних осіб.

Опубліковано
1 час назад, Олександрм сказал:

Наврятчи воно можливо. Джон діри не лишають місця хуторам. Це буде країна великих міст.

Думаю, сільські території стануть безлюдними, можливо за виключенням західних. 

Села на сході і в центрі лишуться тільки пенсіонерськими або дачними якщо їм повезло з дорогами.

Саме дно буде в невеликих віддалених від великих міст смт, коли посипеться радянська інфраструктура.

Я еще в 200Х годах был в госконторе связанной с землей. Уже тогда по земле были грустные прогнозы с водными ресурсами, кол-вом осадков и уровнем гумуса по причине погони за миллионами тонн урожаев. В 23-24 году в Од области за сельхозпериод осадков было практически НОЛЬ.

Да и Днестр пересыхает, а Днепр спустят в море.

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Сумно 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
1 час назад, Олександрм сказал:

Наврятчи воно можливо. Джон діри не лишають місця хуторам. Це буде країна великих міст.

Думаю, сільські території стануть безлюдними, можливо за виключенням західних. 

Села на сході і в центрі лишуться тільки пенсіонерськими або дачними якщо їм повезло з дорогами.

Саме дно буде в невеликих віддалених від великих міст смт, коли посипеться радянська інфраструктура.

Это дно ещё начиналось до войны,когда в первый класс из всего села 1-2 первоклассника,и это не хуторки,а полноценные нормальные села,а из советской инфраструктуры там только дорога,которой уже практически нету и до ближайшего рай.центра 20км,до областного 80.

Где нет никакой работы,там остаются только старые пенсионеры.После войны когда мужского населения ещё станет меньше эта участь ждёт и маленькие рай.центры.

Опубліковано
2 часа назад, zbalamutz сказал:

Ну так решение и методы вырабатываются в зависимости от целей и поставленной задачи.
То что экономика и граждане Украины в круг задач не входят мне кажется стало понятно уже давно.
Задача одна - воевать любой ценой, уже даже никто этого и не скрывает, даже на марафоне.

Чтобы воевать лобой ценой эту цену нужно платить.

Что делать когда платить нечем? Вот совсем нечем.

Этот вопрос все явственней проступает сквозь мишуру.

С голой жопой можно ж только в последний и решительный сходить да и то один раз и не особо понятно зачем

Опубліковано

Наверное надо разъяснить в чём разница между территорией, государством и Родиной.

Территория это собственно земля и все её ресурсы, в т.ч. человеческие.

Государство - это надстройка искусственно созданная определённой группой людей для управления данной конкретной территорией в своих интересах. Эта определённая группа людей называется "правящим классом" и для правящего класса государство это инструмент принуждения большинства к исполнению своих интересов. 

Родина - это земля на которой данный конкретный человек родился и все социальные и экономические связи, которые он и его предки создали на данной территории за достаточно продолжительное время.

• Лайк 6
  • Дякую 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 2
Опубліковано
11 минут назад, Аид сказал:

которые он и его предки создали на данной территории за достаточно продолжительное время.

и продолжая Вашу тему 

когда-то давали присягу украинскому народу
сейчас присягу дают народу Украины

вроде бы такая незначительная деталь, а сколько глубины внутри. 

• Лайк 1
  • Дякую 3
  • Сумно 1
Опубліковано
1 час назад, NWEN сказал:

Чтобы воевать лобой ценой эту цену нужно платить.

Что делать когда платить нечем? Вот совсем нечем.

Этот вопрос все явственней проступает сквозь мишуру.

С голой жопой можно ж только в последний и решительный сходить да и то один раз и не особо понятно зачем

Так вся соль в том, что те, которые предлагают, сами воевать не собираются от слова совсем. Они это настойчиво предлагают другим.
И платить они не собираются вообще ничего, скорее продолжать "зарабатывать" на этом. Ну а то что люди гибнут... бывает, опять-же, может это одна из задач, мы ж не знаем.
А платить, по видимому, есть пока еще чем, иначе б лавочка прикрылась, либо так либо иначе.
И про завтра никто не думает, надеются не понятно на что, что его конкретно пронесёт, наверное.

• Лайк 4
  • Дякую 3
  • Сумно 2

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...