Fura! Опубліковано 24 вересня, 2025 Опубліковано 24 вересня, 2025 2 часа назад, Fat Point сказал: Может не открыться ,у меня открылось с vpn/ Закон Годвіна. Суть проста: "У міру того, як дискусія в інтернеті затягується, ймовірність згадки Гітлера чи нацистів наближається до 1". 2 2 1 Цитата
alex790579 Опубліковано 24 вересня, 2025 Опубліковано 24 вересня, 2025 24 минуты назад, Олександрм сказал: Це буде країна великих міст. Хто буде населяти ці міста? Думаю, більш реальний сценарій сірої буферної зони і територій одвічної війни. Просто з часом теперішнє протистояння на рівні держав перейде в стадію громадянської війни та конфліктів міжусобних, між озброєними групами які будуть контролювати власні території (не без впливу зацікавлених осіб ззовні, звичайно), приклад - Сирія. Десь на зразок 20-х років ХХ століття. Це ж все було вже (с) 1 2 Цитата
Олександрм Опубліковано 24 вересня, 2025 Опубліковано 24 вересня, 2025 2 хвилини назад, alex790579 сказав: Хто буде населяти ці міста? Думаю, більш реальний сценарій сірої буферної зони і територій одвічної війни. Я не кажу що вони зростуть, кажу, що населення залишиться тільки там. "Хуторянство" це відрізаність від шкіл, медицини ну і решти благ цивілізації. Якщо до найближчої точки цивілізації буде км 100 ? Хто зможе жити на такому хуторі? Цитата
alex790579 Опубліковано 24 вересня, 2025 Опубліковано 24 вересня, 2025 8 минут назад, Олександрм сказал: Я не кажу що вони зростуть, кажу, що населення залишиться тільки там. "Хуторянство" це відрізаність від шкіл, медицини ну і решти благ цивілізації. Якщо до найближчої точки цивілізації буде км 100 ? Хто зможе жити на такому хуторі? ну тоді можемо називати ці "міста" своїми іменами - військові розташування. Думаю, ніякої іншої діяльності там неможливо буде проводити (крім, хіба що, дрібногосподарської і допоміжної) ,а тому будь-які непов"язані з життєдіяльністю віяйськових професії в таких містах втрачають сенс, як і перебування там цивільних осіб. Цитата
Аид Опубліковано 24 вересня, 2025 Опубліковано 24 вересня, 2025 1 час назад, Олександрм сказал: Наврятчи воно можливо. Джон діри не лишають місця хуторам. Це буде країна великих міст. Думаю, сільські території стануть безлюдними, можливо за виключенням західних. Села на сході і в центрі лишуться тільки пенсіонерськими або дачними якщо їм повезло з дорогами. Саме дно буде в невеликих віддалених від великих міст смт, коли посипеться радянська інфраструктура. Я еще в 200Х годах был в госконторе связанной с землей. Уже тогда по земле были грустные прогнозы с водными ресурсами, кол-вом осадков и уровнем гумуса по причине погони за миллионами тонн урожаев. В 23-24 году в Од области за сельхозпериод осадков было практически НОЛЬ. Да и Днестр пересыхает, а Днепр спустят в море. 1 2 1 2 Цитата
Александр313 Опубліковано 24 вересня, 2025 Опубліковано 24 вересня, 2025 1 час назад, Олександрм сказал: Наврятчи воно можливо. Джон діри не лишають місця хуторам. Це буде країна великих міст. Думаю, сільські території стануть безлюдними, можливо за виключенням західних. Села на сході і в центрі лишуться тільки пенсіонерськими або дачними якщо їм повезло з дорогами. Саме дно буде в невеликих віддалених від великих міст смт, коли посипеться радянська інфраструктура. Это дно ещё начиналось до войны,когда в первый класс из всего села 1-2 первоклассника,и это не хуторки,а полноценные нормальные села,а из советской инфраструктуры там только дорога,которой уже практически нету и до ближайшего рай.центра 20км,до областного 80. Где нет никакой работы,там остаются только старые пенсионеры.После войны когда мужского населения ещё станет меньше эта участь ждёт и маленькие рай.центры. 2 Цитата
NWEN Опубліковано 24 вересня, 2025 Опубліковано 24 вересня, 2025 2 часа назад, zbalamutz сказал: Ну так решение и методы вырабатываются в зависимости от целей и поставленной задачи. То что экономика и граждане Украины в круг задач не входят мне кажется стало понятно уже давно. Задача одна - воевать любой ценой, уже даже никто этого и не скрывает, даже на марафоне. Чтобы воевать лобой ценой эту цену нужно платить. Что делать когда платить нечем? Вот совсем нечем. Этот вопрос все явственней проступает сквозь мишуру. С голой жопой можно ж только в последний и решительный сходить да и то один раз и не особо понятно зачем 7 Цитата
Аид Опубліковано 24 вересня, 2025 Опубліковано 24 вересня, 2025 Наверное надо разъяснить в чём разница между территорией, государством и Родиной. Территория это собственно земля и все её ресурсы, в т.ч. человеческие. Государство - это надстройка искусственно созданная определённой группой людей для управления данной конкретной территорией в своих интересах. Эта определённая группа людей называется "правящим классом" и для правящего класса государство это инструмент принуждения большинства к исполнению своих интересов. Родина - это земля на которой данный конкретный человек родился и все социальные и экономические связи, которые он и его предки создали на данной территории за достаточно продолжительное время. 6 1 2 2 Цитата
Odin1 Опубліковано 24 вересня, 2025 Опубліковано 24 вересня, 2025 11 минут назад, Аид сказал: которые он и его предки создали на данной территории за достаточно продолжительное время. и продолжая Вашу тему когда-то давали присягу украинскому народу сейчас присягу дают народу Украины вроде бы такая незначительная деталь, а сколько глубины внутри. 1 3 1 Цитата
zbalamutz Опубліковано 24 вересня, 2025 Опубліковано 24 вересня, 2025 1 час назад, NWEN сказал: Чтобы воевать лобой ценой эту цену нужно платить. Что делать когда платить нечем? Вот совсем нечем. Этот вопрос все явственней проступает сквозь мишуру. С голой жопой можно ж только в последний и решительный сходить да и то один раз и не особо понятно зачем Так вся соль в том, что те, которые предлагают, сами воевать не собираются от слова совсем. Они это настойчиво предлагают другим. И платить они не собираются вообще ничего, скорее продолжать "зарабатывать" на этом. Ну а то что люди гибнут... бывает, опять-же, может это одна из задач, мы ж не знаем. А платить, по видимому, есть пока еще чем, иначе б лавочка прикрылась, либо так либо иначе. И про завтра никто не думает, надеются не понятно на что, что его конкретно пронесёт, наверное. 4 3 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.