Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
6 годин назад, Modestus сказав:

Незаконна мобілізація адвоката: НААУ домоглася відкриття кримінального провадження

впровадження є, але рішення суду немає. Вірно?

4 години назад, alex790579 сказав:

Мобілізація згідно діючого законодавства не являється підставою для автоматичного припинення статусу адвоката

https://protocol.ua/ua/pro_advokaturu_ta_advokatsku_diyalnist_stattya_32/

коли я писав "діючий адвокат", то мав на увазі можливості здійснювати свою професійну діяльність. 

в армії командира підрозділу в першу чергу буде цікавити виконання підлеглим (в цивільному житті адвокат, ветеринар, професор математики) поставленого йому завдання (бойового чи з облаштування місця перебування особового складу). Після виконання цього, у вільний від служби час - може займатися всім, що не заборонено законом)

але все це "лірика", яка Вам відома)

питання залишається без відповіді: на даний момент цей адвокат є військовослужбовцем чи ні? поки виглядає як "кіт Шредінгера"

Змінено користувачем Moskit
Опубліковано

6 часов назад, Аид сказал:

Вопрос уже стоит в Гуляйполе до или после НГ

В 27.10.2025 в 17:10, Fat Point сказал:

Ситуация в Запорожской области ухудшается. Фронт движется к поселку Гуляйполе.

Одесская и Николаевская области официально признаны зонами боевых действий.🔥

Опубліковано
7 часов назад, Аид сказал:

Вопрос уже стоит в Гуляйполе до или после НГ

42 минуты назад, Fat Point сказал:

Всім українцям дадуть можливість безкоштовно проїхати 3000 км потягами "Укрзалізниці"

А на самом деле возможно это так завуалировали массовую эвакуацию?

Опубліковано
18 минут назад, Анджелина сказал:

Всім українцям дадуть можливість безкоштовно проїхати 3000 км потягами "Укрзалізниці"

А на самом деле возможно это так завуалировали массовую эвакуацию?

Механізму впровадження нема, квитків нема, що це: або скрите субсидіювання уз, або популізм, або все разом. Невикористані гроші розчиняться "в повітрі", тобто повернуться до бюджету. Гарна схемка

• Лайк 4
  • Дякую 1
  • Подобається 4
Опубліковано
1 час назад, Fat Point сказал:

Не смотря на кажущуюся лояльность режиму, что Ким что Лысак вполне договороспособные. 

Опубліковано

Велике інтерв'ю Кучми для ВВС

Цитата

1. Тому відповім, спираючись на віру і знання: як українець я вірю у силу нашої армії, а як ракетник, знаю про силу ядерного стримування. Тож наша війна точно колись закінчиться, а Третя світова, яка може бути лише ядерною, навряд чи колись розпочнеться.

2. Повторюсь: у підборі кадрів я робив акцент на ефективності та професійності. Табачник і Медведчук відповідали цим критеріям: вони були ефективними бюрократами та поводилися і висловлювались у моїй присутності як державники – інакше я б їх не тримав біля себе.

3. Я хотів спочатку запропонувати на голову уряду Сергія Тігіпка. Але усі підрахунки розкладу голосів у Раді говорили: шансів на його затвердження немає. Та й сам Тігіпко, зрештою, відмовився. Так виникла кандидатура Януковича, який на той момент досяг непоганих результатів як донецький губернатор і вже був лідером впливової партійної групи у Раді.

4. Сьогодні у нашій уяві європейський шлях для України – єдино можливий, а єдина перепона на ньому – Росія. Але у часи мого президентства "карта перешкод" була зовсім іншою. І справа була зовсім не в танках Єльцина, а у настроях значної частини народу України та еліти Заходу.

5. Головну битву за український Крим треба було вести не так за Тузлу, як за розум та душі кримчан. Під час свого президентства я завжди тримав "наведений фокус" на Крим. Але наступні господарі країни приділяли увагу іншим справам. Саме тоді, боюся, Крим перестав бути для української влади пріоритетом. Його мешканців навіть не намагалися зробити "своїми", щоб вони почувалися в усій Україні як вдома.

6. Не знаю точно, які у Зеленського були плани на президентство, але його каденцію на середині зламала повномасштабна війна, і тепер – все інше: і країна, і економіка, і суспільство, і світ. Знаю лише, що Україні і після війни стане у пригоді його авторитет світового рівня. І знаю, що він ще зовсім молода людина – майже на десятиріччя молодший, ніж був я, коли вперше став президентом. Я не знаю, яке саме, але у Зеленського велике майбутнє. Можу попередити Володимира лише про те, що він, напевне, і так прекрасно розуміє: мир буде не легшим за війну. Зеленський сьогодні працює, м'яко кажучи, у не менш екстремальних умовах, ніж довелося мені у другій половині 90-х років. Тому Зеленський повинен мати більшу свободу дій, ніж диктують приписи законів. Тим більше, що він не порушує їхню "букву", хіба що "дух".

7. Коли я зараз дивлюся навкруги, то усюди бачу щось, народжене у роки мого президентства. Моя політична спадщина присутня у моєму власному житті вже як простого громадянина – від гривні у моєму гаманці до Конституції, за якою я живу. Навіть моя попередня біографія ракетно-космічного конструктора навряд чи принесла б такі результати, яких я досяг для України у космосі як президент. Свого часу я зробив ставку на космос – і вона спрацювала. Українські супутники, український астронавт, унікальний "Морський старт", українські ракети-носії, які свого часу зробили нашу державу членом світової першої "космічної п'ятірки". Гадаю, Кучма-ракетник був би задоволений досягненнями Кучми-президента.

8. Преферанс – дуже специфічна гра. Є відома всім гра "у дурня". Так от, преферанс – це гра "у розумного", де все залежить не від карт, які тобі випали, а від того, як ти ними розпорядишся. Можна на найслабших картах отримати найкращий результат, якщо тобі вдасться зіграти "мізер". А взагалі дуже багато ще залежить від карт, які не на руках, а ще невідомі і лежать у "прикупі". Тобто всіх карт ми не знаємо.

https://www.bbc.com/ukrainian/articles/cz0xykv171lo?at_campaign_type=owned&at_ptr_name=facebook_page&at_link_id=B1A64A78-B6F0-11F0-918C-E16AE73C52F0&at_bbc_team=editorial&at_medium=social&at_link_type=web_link&at_format=link&at_campaign=Social_Flow&at_link_origin=BBC_News_Ukrainian&fbclid=IwZnRzaANymLFleHRuA2FlbQIxMQABHod4OFjXhktVALPvOXDvzGBUeyZ-wwCYCte24ryoOWDTu40wkEjj9Fb_0-pK_aem_RY5u-NYE8VnthQgsTRRQIA

Опубліковано
5 часов назад, Modestus сказал:

Велике інтерв'ю Кучми для ВВС

Как думаете зачем именно сейчас достали нафталинового из сундука ? То,что ему бабла отвалили за "беседу" это понятно ,но почему сейчас , какая цель спектакля. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   3 користувача онлайн

• Створити...