viking-joss Опубліковано 2 лютого Опубліковано 2 лютого 2 часа назад, Олександрм сказал: Я дико ізвіняюсь, а кому це потрібно?) Права мають урівноважуватись обовязками. Жінкам, дітям надали рівні права з чоловіками, але рівними обовязками їх не наділили це самогубство західної цивілізації. будьте любезны, уточните, какими обязанностями еще не наделены женщины 1 Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 2 лютого Опубліковано 2 лютого (змінено) 27 минут назад, Олександрм сказал: А хто сказав що я Д - демократ?😂 окрім того ви здивуєтесь, но те що називали демократією греки мало схоже на вашу версію. Вони б здивувались якби право голоса дали рабам, жінкам і чужинцям) Права мають бути врівноважені обовязками. Коли голосують 16 річні при тому, що дорослими стають в 28 це мяко кажучи дивно. Відколи 16-річки голосують? І відколи дорослими стають в 28? Дивні в вас знання права І для чого порівнювати давньогрецьке право з сучасним? Змінено 2 лютого користувачем ZzzZzzZzz Цитата
Олександрм Опубліковано 2 лютого Опубліковано 2 лютого 14 хвилин назад, viking-joss сказав: будьте любезны, уточните, какими обязанностями еще не наделены женщины 1. Воювати 2. Нерівномірно розділені права на дітей та отримані права на спільно нажите а обовязки прибрані. Сімейні.) 1 3 Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 2 лютого Опубліковано 2 лютого (змінено) 1 минуту назад, Олександрм сказал: 1. Воювати 2. Нерівномірно розділені права на дітей та отримані права на спільно нажите а обовязки прибрані. Сімейні.) Totolya, перелогінся))) Як без жартів: то згідно законодавства всі права рівні. Разом "наживали-будували". Не згодні? Квитанції до суду, там поділять. Щодо дітей: та флаг у руки, сидіть, до школи водіть, годуйте, лікуйте. "Харашо там, гдє нас нєт". В чоловіків якісь райдужні уявлення поо побут та виховання дітей Змінено 2 лютого користувачем ZzzZzzZzz 2 1 Цитата
Олександрм Опубліковано 2 лютого Опубліковано 2 лютого Щойно, ZzzZzzZzz сказав: Totolya, перелогінся))) В нас різні позиції. Він хоче стати як жінка.🤣 Цитата
zbalamutz Опубліковано 2 лютого Опубліковано 2 лютого Я так понимаю с ответом на первый (из двух извечных вопрос) "Кто виноват?" определились. Пора переходить к поиску ответа на второй.😁 5 Цитата
Олександрм Опубліковано 2 лютого Опубліковано 2 лютого 4 хвилини назад, ZzzZzzZzz сказав: Відколи 16-річки голосують? І відколи дорослими стають в 28? Дивні в вас знання права І для чого порівнювати давньогрецьке право з сучасним? Винен, право голосувати в 18, но особисто для мене це не принципово.) Більшість в 18 не мають грошей на сигарети і пиво. А майданити так льогко) при чому іще є й розуміння що краще знають як треба керувати державою і це не маючи досвіду керування 5 обізянами на автомойці) Нейробіологи брешуть, що мозки формуються до 30 років. 3 Цитата
Олександрм Опубліковано 2 лютого Опубліковано 2 лютого (змінено) 23 хвилини назад, ZzzZzzZzz сказав: Totolya, перелогінся))) Як без жартів: то згідно законодавства всі права рівні. Згідно законодавства?🤣 я так зрозумів, пані юрист, раз совєтує ділити майно в суді?🤣 правильна відповідь - не ходити до загсу і не записувати на себе дітей) Змінено 2 лютого користувачем Олександрм Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 2 лютого Опубліковано 2 лютого (змінено) 14 минут назад, Олександрм сказал: Згідно законодавства?🤣 я так зрозумів, пані юрист, раз совєтує ділити майно в суді?🤣 правильна відповідь - не ходити до загсу і не записувати на себе дітей) Кожному - своє. Хтось щедрий, хтось скупий. В когось майна на мільйони, в когось на тисячу. Вам муляє, бо дружина закордоном і дітей не бачите? То йдіть до суду, домовляйтесь з дружиною, щоб на Вас записала. Як в родині довіри немає, то що Ви хочете од суспільства, від держави? За законом в Україні рівність. Далі - фала до рук. І терпіння Змінено 2 лютого користувачем ZzzZzzZzz 1 1 Цитата
Totolya Опубліковано 2 лютого Опубліковано 2 лютого 37 минут назад, Олександрм сказал: В нас різні позиції. Він хоче стати як жінка.🤣 я знаю, что это невозможно, но да, хотел бы носить гордое звание "женщины" и иметь соответствующий статус и правоприменительную практику без необходимости выполнения вредных медицинских операций. женщина - это самоуважение, женщина всегда права, мать это святое, женщины это жертвы, женщины красивые, каждая женщина красива, женщины умеют бороться за свои права, женщины своими силами завоевали себе все права, в большинстве стран есть женские форумы, женское предпренимательство, женское образование, программы по женским болезням, защиты женских прав - под все это есть профессионалы и бюджеты на всех уровнях. а мужчина - вечное во всем виноватое агрессивное бесполезное создание, виновник всех войн, всего неравенства, всего угнетения, насильник, угроза. рано умирает - потому что тупая алкашня. да еще и нищеброды почти все. ну и главное - бесправные, жалкие, слабые - не способны объединиться друг с другом, только грызутся по каждому чиху. их уничтожают по одному, а они радуются, потому что конкурента думают устранили. только женщины и способны их защитить, потому что у них яйца есть. я максимально уважаю женщин, учусь у них жизненной мудрости, а о мужчинах же низкого мнения. ну и в чем я неправ? 1 6 1 1 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.