Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
18 минут назад, Олександрм сказал:

Да. Разом з автоматом і бронежилетом. )

Воювати проти поліцейського спецназу для українців раніше було не характерно. В  час до перемоги гідності я тільки один такий випадок в Україні памятаю 

Человек с 2014 года воевал. Оружие есть, навыки тоже. Вылезли проблемы с местным депутатом, тот договорился с полицейским начальством, они послали спецназ. Человек вышел на свой последний бой. Думаете, он не понимал, зачем к нему "гости"? Это уже признак гражданской войны?

Опубліковано
13 хвилин назад, Lora20014 сказав:

Человек с 2014 года воевал. Оружие есть, навыки тоже. Вылезли проблемы с местным депутатом, тот договорился с полицейским начальством, они послали спецназ. Человек вышел на свой последний бой. Думаете, он не понимал, зачем к нему "гости"? Это уже признак гражданской войны?

Я не знаю цю людину як і суть конфлікту, тому обговорювати смислу не бачу. 

Я лиш писав, про його спосіб рішення конфлікту і що поліцейський спецназ виявився не готовим до війни. 

Про шо до речі їхні керівники неодноразово  заявляли, що використовувати поліцію в окопах не можно бо вони не готові. 

Вам ж хочеться дати моральну оцінку чи правову... тут мені нічого сказати, думаю в усіх них була своя правда.

А це і є основою громадянської, но він був один.

Чи буде це масовим і організованим? Не думаю , не думаю що воно вийде на загальнодержавний рівень. Але появу сіл чи смт під контролем "альтернативної влади" вважаю ймовірним, тим більше що "держава" покидає провінційну перифирію. Не виконує не тільки поліцейську функцію, але закриваються і школи та поліклініки. 

Опубліковано
8 часов назад, Олександрм сказал:

час до перемоги гідності

Какие положительные изменения можете назвать после переворота ,майдана ,узурпации власти маргиналами ? Чего больше потерь или приобретений ?

• Лайк 5
  • Дякую 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 4
Опубліковано
10 часов назад, Олександрм сказал:

без

💯. Только вовчик маразматик оберегает как зеницу ока вальдемара соплежуя. Наверное, потому что оба ментальные родственники - враги согражданам.

Опубліковано
В 28.01.2026 в 08:10, Олександрм сказал:

Не треба плодити здогадки.

Він їх вбив з засідки, в лісі. Поклав всю групу з 5 чоловік.

Потом його вбили визвані додаткові сили.  Він з собою мав бронежилет, автомат, гранати. 

Саме вони стали першими жертвами підозрюваного, який розстріляв їх авто впритул - одного вбивши, а іншого поранивши Джерело: https://censor.net/ua/n3598038

Коли спецпризначенці, реагуючи на постріли, прибули на місце злочину, він із засідки розстріляв поліцейських. Джерело: https://censor.net/ua/n3598038

Опубліковано

https://www.dw.com/ru/tramp-putin-soglasilsa-na-nedelu-prekratit-udary-po-gorodam-ukrainy/a-75719472

"Трамп: Путин согласился неделю не бить по городам Украины"

Так до первого февраля или неделю. От какого числа смотреть?. Ибо холода там жесть, вот скрин с погодного сайта. Замёрзнуть то не хочется ...

Screenshot_2026-01-30-16-01-47-031_com.opera.browser.jpg

Опубліковано
21 час назад, Олександрм сказал:

Ти вважаєш без Піаніста все розвалиться?) 

Как хозяин решит так и будет. И да хозяин не Зельц

• Лайк 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 2

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...